I neka odustanu. Igra je stara tri godine i jedna je od rijetkih koja ima konzistentan update sadrzaja koji se dodatno ne naplacuje. Moja je jedina kritika bila da ne postoji tutorial za osnovne stvari. Neki on-screen hintovi u vidu teksta prvih 5-6h. Ali i kao noob sam opet ukapirao vecinu stvari za desetak sati. Igra koja moze da se savlada nakon tri partije moze biti samo prosto djubre.
R6 i jeste fantasticna jer je kompleksna igra, taktička igra. Svi ti gadgeti su zapravo nadmudrivanje u taktici i najpametniji tim u vecini pobjedjuj a ne na mišićee. Sušta je suprotnost od COD like igara. A ko prati sve to moze jako brzo savladati. Ako imas problem sa gadgetom ili operaterom, pogledas video recenziju i saznaš sve za 2-3 minute.
Ta "neunistiva" kamera o kojoj pricas, koja je IR, vidi kroz dim, se lako unistava sa strane. Sa prednje strane je neprobojno staklo ali sa bocne je izlozena elektronika koja se jednim metkom unisti. A ujedno se ista moze unistiti obaranjem zida na koji je postavljen.
Lion i Finka ne megu biti jednostavniji. Nekada Lionov wallhack koristim protiv njega. Navucem ga na sebe. Na suigrace koji nisu detektovani itd. Sada je nerfovan i poprilicno tanak. Finka je "medic support" u napadu. Ne znam sta moze biti nejasno.
Inace koliko znam, imaju u planu do kraja radova na igri, 100 jedinstvenih operatera. Ako ti je sada komplikovana, mozda je najbolje da je ostavis.
R6 je meni vjerovatnk najkvalitetniji FPS koji sam ikada igrao. Racunajuci sve od CS 1.6, RO2, BF serijala i Arme. Igra je kompleksna na vise nivoa, mehanika fluidna i jedna od rijetkih gdje se zaista boris protiv protivnika cijelo vrijeme a ne sa samom igrom i njenim bugovima.
Problem vecine FPS-ova i jeste sto su prosti i plitki koji su zanimljivi prvih 5min. Ja b icak rekao da i ima previse bijednika koji misle da je mogu savladati za 3 partije pa nemaju druge nego tgrollati svoj tim. Da se ne ponavljam.