Šta je novo?

Raiffeisen bank

Može. Najbrže kod savetnika u filijali ili uz čekanje na obradu kroz inbox e/mBankinga po
Naslov: Zahtev za povezivanje Visa kartice na devizni račun

Telo poruke:

- Ime i prezime,

- JMBG,

- Maskiran broj platne kartice koji možete pronaći u sekciji „Kartice“ u moja mBanka aplikaciji _ _ _ _ _ _ ****** _ _ _ _

u formatu 405477******xxxx
(xxxx su poslednje 4 cifre)

- Za sve transakcije napravljene mojom VISA karticom, bilo da su u inostranstvu ili u zemlji, želim da mi se zadužuje:

dinarski za domaće i devizni račun za inostrane transakcije.

Broj dinarskog računa*

Otišla mi Visa Digitalna u večna lovišta. Kojom najbolje da je zamenim da bi koristio na netu, a da nije ona primarna? Na iRačun uplaćujem sam sebi platu iz firme i treba mi opcija privremena blokada - deblokada jer primarnu ne koristim za online plaćanja.

I meni isto digitalne ende. Samo mi nije jasno što su izdavali novim korisnicima do kraja 2029 g. čak.

Iz nekog razloga nece da mi ubaci novu VISA karticu u Apple Wallet - kaze da je pogresan datum isteka. Stoji mi u app da je 11/29. Probao sam i sa 12/29, jer mi je dina do tad, i opet nece. Mozda mora da se provuce prvo fizicka kartica i da prodje transakcija pa tek onda?

Mora da se ubaci kartica u terminal ili u bankomat(promena pina ili podizanje gotovine)
Tada se aktivira beskontaktno placanje i onda mozes da dodas u Wallet

Otišla mi Visa Digitalna u večna lovišta. Kojom najbolje da je zamenim da bi koristio na netu, a da nije ona primarna? Na iRačun uplaćujem sam sebi platu iz firme i treba mi opcija privremena blokada - deblokada jer primarnu ne koristim za online plaćanja.
Virtuon, i nema potrebe da je blokiraš, samo prebaciš koliko ti treba za plaćanje. Jedino što mora u filijali da se zahteva, ne vidim razlog, ali eto mora.

Virtuon, i nema potrebe da je blokiraš, samo prebaciš koliko ti treba za plaćanje. Jedino što mora u filijali da se zahteva, ne vidim razlog, ali eto mora.
Da li virtuon isto ima 1% za plaćanja u inostranstvu?
Btw ne mogu nista na sajtu da nadjem o virtuon kartici.

Btw ne mogu nista na sajtu da nadjem o virtuon kartici.
Istaknuta je samo u tarifama za platne kartice. Mesečna članarina od 50 dinara u roku važenja (pretpostaviću 4 godine kao i za ostale) se plaća unapred i skida sa tekućeg (korisnik mora da poseduje makar dinarski iRačun za to) što je 50x49 (mesec izdavanja i isteka) i to je sve skupa 2450. Više se ne izdaje u plastičnoj, već isključivo u digitalnoj formi. U slučaju prevremenog otkaza, neiskorišćena članarina se vraća prema preostalom periodu.

Hvala drugari.
Digitalna banka, smanjuju rad sa kešom,višenamenski bankomati.... A za gomilu stvari mora da se ide u poslovnicu.
Meni je kod njih najjača fora za kreditnu karticu, isplatiš dug u celosti po kartici a oni nastave da prikazuju rate. Zar nije logično ako se na primer ima samo jedna transakcija i posle 2-3 meseca isplatiš kompletan dug, nemaš novih transakcija to automatski odradi i da se ne ide u banku.

• Like
Reagovanja: uji
Uskoro mi ističe Visa kartica za iRačun RF banke. Nova kartica se pojavila u obe RF aplikacije, ali u "moja mBanka" piše da je aktivna (vidi se ceo broj kartice i cvv), a u RaiPay piše da nije aktivna. Na eBanking portalu takođe piše da je nova kartica aktivna, iako mi još uvek nije stigla poštom. Nejasno je zašto aplikacije nisu sinhronizovane, kad smo ih nedavno uparili. Novu Dina karticu nisu napravili, što me nije iznenadilo jer se ovde o tome već pisalo.

Imam slično pitanje, 31.12. mi je istekla visa digitalna kartica, jel će se nova digitalna kartica sama pojaviti ili moram da ih zovem/idem u ekspozituru?

Nema više digitalnih kartica za one kojima su istekle, pisali smo o tome već. Fizičke kartice su druga priča.

Hvala svima, nisam upućen najbolje u celu priču. Dakle, sad mi ostaje samo ova fizička viza kartica koju već imam i to je to?

Tako je. Ukoliko bi gasio iRačun, moraćeš da čekaš 6 meseci od datuma gašenja pre nego što ga ponovo otvoriš ukoliko ti je neophodna digitalna kartica, a i ako se u međuvremenu nešto oko toga ne promeni.

Nisam imao danas pri ruci ni jednu karticu sem kreditne, čak ni telefon sa RaiPay-om. Zviznem je na nekih 50k i čim sam došao kući odmah izmirim dug preko aplikacije. Jel će da deli na rate bez obzira što je izmirena posle 3-4h i da me drmne za onih 5% ili neće?

Kao i vecini kolega iznad i meni je istekla digitalna visa pre par dana pa sam odmah dodao ovu online fizicku u raipay ali imam jedan mali problem. Kad otvorim raipay i prinesem telefon terminalu sve radi bez problema ali ako mi nije otvoren raipay odnosno na home screen-u sam ili nekoj drugoj aplikaciji i prinesem telefon terminalu odmah mi odbije karticu iz nekog razloga. Kao da bez otvorenog RP ocitava onu staru isteklu karticu ? Nema logike ali tako mi deluje. Kopao sam po podesavanjima ali nista konkretno nisam nasao. Jel se desavalo nekome nesto slicno ? Samo da napomenem da su sve dozvole koje trebaju date samoj aplikaciji.

Do RaiPay-a je, zato što se na Xiaomi telefonima ne uključuje automatski dok ti je telefon zaključan kao Google Wallet. Moraćeš da otključaš telefon pre nego što preneseš telefon ka terminalu ili pređeš u drugu banku zbog GPay.

U pitanju je oneplus a ne xiaomi i telefon je otkljucan kad ga prinosim terminalu. Pre sam mogao sa glavnog ekrana ili bilo koje pokrenute aplikacije da prinesem telefon terminalu i platim a sad odbija karticu i prolazi samo kad je otvoren RP.

Nisam imao danas pri ruci ni jednu karticu sem kreditne, čak ni telefon sa RaiPay-om. Zviznem je na nekih 50k i čim sam došao kući odmah izmirim dug preko aplikacije. Jel će da deli na rate bez obzira što je izmirena posle 3-4h i da me drmne za onih 5% ili neće?
Hoće i hoće. Mislim da ti se čak i neće videti da si izmirio ceo dug, odnosno prebaciće ti u avans sve preko jedne rate što si uplatio. Ako ne sada, onda nakon preseka. Postoji opcija da ukineš opciju da automatski deli na rate, ali za to ne znam koja je procedura. Takođe, ako nemas Premium račun, moraš do poslovnice da ti omoguće prevremi otplatu tih rata.

Nazad
Vrh Dno