To jeste odlika poslednje verzije, evo snimka ekrana u prilogu od noćas. Da li si beta tester? Ja sam mislio da je zbog toga, pa nisam pisao odmah ovde. Svakako, ta napomena samo kaže da aplikacija koristi neki SDK za testiranje, tako da je neka probna verzija pre nego prava, spremna za objavu. S tim u vezi, informacija za one kojima nije pušteno ažuriranje, ta nova verzija donosi redizajn, ali opet prilično sličan prethodnom, tako da nije ništa posebno. Ipak, ima i jedna lošija stvar, a to je da diže minimalnu verziju Androida sa 9 na 10.Da li još nekom RaiPay prijavljuje "Antelop test SDK being used, do not push this app to production"?
A ranije nije bilo tako? To se inače kontroliše podešavanjima plaćanja u okviru samog telefona. Evo u prilogu kako to izgleda kod mene. Dakle, Guglov novčanik mi je podrazumevani, ali opcija Platite preko otvorene aplikacije omogućava mi da koristim RaiPay nakon što uđem u njega. Bez toga bi mi bio neupotrebljiv, jer bi se uvek aktivirao Gugl. Ne bih, međutim, mogao da testiram da li je poslednje ažuriranje nešto pokvarilo, jer meni nije pušteno, ni prvi snimak ekrana nije moj.Iako je aktivna (prikazana na ekranu) RaiPay app plaćanje se izvrši sa Google Wallet app pa ne znam da li ovakvo ponašanje vezano za taj testni SDK.
Prilozi
Poslednja izmena: