Šta je novo?

Raiffeisen bank

@uji

Nije per si, nego mi je iznad tebe i rovello pisao da je račun džaba.

• Like
Reagovanja: uji
Profit za 6.meseci im je SAMO 121,5 miliona evra. To što ce podeliti 100-tinak hiljada evra u ovoj kampanji nije ni 1% koliko daju za reklame. A ovo im reklama jaka, svi procaju o banci ,komšiluk posao. Kad se razmisli bolje ovo im je skoro džaba ispala reklama. 😁

Ako neko želi da otvori račun u RFB i iskoristi akciju za dobijanje 3.000 dinara, neka napiše ovde, pa će mu već neko poslati kod u privatnoj poruci. Pošto će verovatno dobiti više kodova, neka odmah po iskorišćenju istog javi da je otvorio.

Nemojte unapred nuditi svoje kodove!

Sledeća osoba koja ponudi svoj kod za otvaranje računa će biti banovana.

Ko želi da otvori račun, neka napiše da mu je potreban kod, pa ko želi, neka mu šalje svoj link na private.

Garantujem da će u prvih 10 minuta dobiti nekoliko linkova. Bar po broju ponudjača, ovde na temi.

Profit za 6.meseci im je SAMO 121,5 miliona evra. To što ce podeliti 100-tinak hiljada evra u ovoj kampanji nije ni 1% koliko daju za reklame. A ovo im reklama jaka, svi procaju o banci ,komšiluk posao. Kad se razmisli bolje ovo im je skoro džaba ispala reklama. 😁
Strane banke iznose napolje preko milijardu i po evra godišnje... Iliti 250 evra po glavi stanovnika.

Poslao sam 1 osobi link i iskocilo joj "nazalost u ovom trenutku ne mozemo da vam ponudimo iracun".. mozda zasto sto je pisalo licna stednja kao razlog nmp

Garantujem da će u prvih 10 minuta dobiti nekoliko linkova. Bar po broju ponudjača, ovde na temi.
Ovog puta je akcija specifična jer su naizgled svi dobili link, a ranije je uvek bio ograničen broj ljudi, pa ne čudi.

mozda zasto sto je pisalo licna stednja kao razlog nmp
Ja sam to stavio prošle godine i prošlo je. Nije jasno zašto nekome ne dozvoljavaju da otvori, ali uvek može opet da se proba.

Kao što @rovello napisa, sada su svi ili bar većina korisnika RFB dobili mogućnost da pošalju pozivnicu. Kada bi svaki učesnik teme ostavio svoj link ili poziv da mu se obrati ko želi link, ne bi drugih poruka ni bilo u temi. Neću ni da brojim koliko sam poruka obrisao.

Da li je neko imao iskustva šta se dešava u ovom slučaju:
Ako korisnik RFB da link osobi koja ima 18 god (trenutna akcija - Za 18. rođendan - poklanjamo 3.000 RSD uz besplatan iRačun) da otvori iračun?
Mogući ishodi:
  1. Oboje dobijaju po 3000rsd
  2. Samo 18-to godišnjak dobija 3000rsd
  3. korisnik dobija 3000, 18-to godišnjak dobija 3000 + 3000rsd

Mogao sam, ali su trenutno veoma zauzeti.
Zvao sam ih, nisam stigao da ih pitam jer su stalno ponavljali:
Trenutno nema slobodnih operatera, molimo sačekajte. Procenjeno vreme javljanja operatera je duže od 2 minuta.

Bio sam uporan, javili su se.
Kada sam objasnio situaciju nije imala odgovor, konsultovala se sa kolegama i proverila da li sam korisnik njihovih usluga.
Rekla je da ce mi javiti jer ovakav slucaj nisu imali.
Ocekujte da na sajtu osvane info da se benefiti ne mogu "sabirati". ;)

To i ima najviše smisla, tj. meni je logično i bez napomene, jer je reč o dvema odvojenim kampanjama. Neko je otvorio račun jer je video da daju rođendanski poklon, a neko jer ga je pozvao prijatelj. Oba teško. Zapravo, da nisi pitao, mogao je osamnaestogodišnjak naknadno da se žali kada bi mu legla samo jedna uplata, a sad je već relativno kasno. 🙈

• Like
Reagovanja: uji
Upravo su me pozvali, ishod 1. je važeći, oboje dobijaju po 3000rsd.
Ili kako mi je rečeno: "18-to godišnjak dobija samo jednom 3000rsd"

Upravo su mi javili da u aplikaciji i ne postoji opcija da se vidi cvv i broj kartice za biznis kartice u mbanka biznis, trazio sam email na koji cu uloziti prigovor na rad banke.
Posle nekog vremena stigao update za novu ver. aplikacije i pojavila se opcija da se prikaze ovo. U prigovoru su priznali da ima osnova i opet mi trazili da saljem slike problema, sto sam odbio... Nema vajde od njih. Stare biznis kartice jos nisu uspeli da sklone.

Ako ste dali većem broju osoba link a niste sigurni ko je zaista preko njega otvorio, kako iz aplikacije proveravate koliko je dosad otvoreno da biste znali koliko vam je slotova još preostalo?

Ako ste dali većem broju osoba link a niste sigurni ko je zaista preko njega otvorio, kako iz aplikacije proveravate koliko je dosad otvoreno da biste znali koliko vam je slotova još preostalo?
Tek kada dođe datum u kome isplaćuju nagrade vidim uplatu. Međutim, imao sam situaciju u prethodnoj kampanji gde nisu isplatili ni meni, niti preporučenom klijentu, te je tek nakon 3 meseca pred kraj roka za završetak medijacije sa narodnom bankom to učinjeno, a u ovoj pred kraj avgusta su isplatili samo mene i dečka koga sam doveo su zavlačili mesec dana pa čim mi je javio, takođe sam uputio prigovor, a on ih pritužio nbs i kroz nepunih 10 dana od onda su i njemu regulisali. Po tome znam da imam još 4 mesta.

Meni i onome kome sam preporucio u ovoj akciji je uplaceno po 3k vrlo brzo, već nakon oko nedelju dana.

Ovo za preporuku jer mora skroz online da se završi? Ne može da se ode u poslovnicu i zavrsi- dovrši otvaranje računa. Sestra i zet završite, ono treba i očitana lična karta da se slika. Ovaj prijatelj nije baš vican za online otvaranje lakse da svrati do poslovnice. Preko linka počne i vrlo brzo se negde izgubi i batali.

Vrh Dno