Ako neko želi da otvori račun u RFB i iskoristi akciju za dobijanje 3.000 dinara, neka napiše ovde, pa će mu već neko poslati kod u privatnoj poruci. Pošto će verovatno dobiti više kodova, neka odmah po iskorišćenju istog javi da je otvorio.
Nemojte unapred nuditi svoje kodove!
Strane banke iznose napolje preko milijardu i po evra godišnje... Iliti 250 evra po glavi stanovnika.Profit za 6.meseci im je SAMO 121,5 miliona evra. To što ce podeliti 100-tinak hiljada evra u ovoj kampanji nije ni 1% koliko daju za reklame. A ovo im reklama jaka, svi procaju o banci ,komšiluk posao. Kad se razmisli bolje ovo im je skoro džaba ispala reklama. 😁
Ovog puta je akcija specifična jer su naizgled svi dobili link, a ranije je uvek bio ograničen broj ljudi, pa ne čudi.Garantujem da će u prvih 10 minuta dobiti nekoliko linkova. Bar po broju ponudjača, ovde na temi.
Ja sam to stavio prošle godine i prošlo je. Nije jasno zašto nekome ne dozvoljavaju da otvori, ali uvek može opet da se proba.mozda zasto sto je pisalo licna stednja kao razlog nmp
Verovatno nije zbog toga, jer su otvorena 2 računa relativno skoro, oba sa istim razlogom.Poslao sam 1 osobi link i iskocilo joj "nazalost u ovom trenutku ne mozemo da vam ponudimo iracun".. mozda zasto sto je pisalo licna stednja kao razlog nmp
Lelelelelele @PJ pred nervnim slomom. 🤣Ako nekome treba link, nek se javi, takodje..
Da odbijaju račune koji su za ličnu štednju, ta opcija ne bi ni bila ponuđena. Oni vrše neku svoju proveru po svojim kriterijuma pre nego sto ti ponude zaključivanje ugovora o otvaranju i vođenju platnog racuna.Verovatno nije zbog toga, jer su otvorena 2 računa relativno skoro, oba sa istim razlogom.
Posle nekog vremena stigao update za novu ver. aplikacije i pojavila se opcija da se prikaze ovo. U prigovoru su priznali da ima osnova i opet mi trazili da saljem slike problema, sto sam odbio... Nema vajde od njih. Stare biznis kartice jos nisu uspeli da sklone.Upravo su mi javili da u aplikaciji i ne postoji opcija da se vidi cvv i broj kartice za biznis kartice u mbanka biznis, trazio sam email na koji cu uloziti prigovor na rad banke.
Tek kada dođe datum u kome isplaćuju nagrade vidim uplatu. Međutim, imao sam situaciju u prethodnoj kampanji gde nisu isplatili ni meni, niti preporučenom klijentu, te je tek nakon 3 meseca pred kraj roka za završetak medijacije sa narodnom bankom to učinjeno, a u ovoj pred kraj avgusta su isplatili samo mene i dečka koga sam doveo su zavlačili mesec dana pa čim mi je javio, takođe sam uputio prigovor, a on ih pritužio nbs i kroz nepunih 10 dana od onda su i njemu regulisali. Po tome znam da imam još 4 mesta.Ako ste dali većem broju osoba link a niste sigurni ko je zaista preko njega otvorio, kako iz aplikacije proveravate koliko je dosad otvoreno da biste znali koliko vam je slotova još preostalo?
Otvorih račun, hvala svima za pozivnice. Onaj ko je prvi devojci je obavešten da ima slot manje.Zamolio bih za pozivnicu za otvaranje iRačuna na private.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari