Kod mene prvo nije bilo, a onda sam uradio update mobilne aplikacije i pojavilo se.kod mene nema a kod majke ima, divno
U kol centru mi rekoše 100 din/mesec. Kada sam otišao u poslovnicu, kažu da su mi pogrešno rekli u kol centru i da je 150 din/mesec.Koliko naplaćuju taj račun?
15 dana od datuma kada puštaju uplate.Da li negde postoje pravila promocije i koliko treba da čekamo dok nam bude uplaćeno za otvaranje novog iRačuna?
Ja nisam iRačun nego neki premium ili kako se zove. Do sada su mi skidali 80 dinara mesecno za karticu, sada su skinuli 100.Ima li ovde neko ko nije na iRačunu i ko plaća korišćenje debitne kartice? Meni i dalje nisu podigli cenu, pa se pitam da li je svima tako ili su mene zaboravili![]()
Jesam. Sve je isto, kada povučeš, dobiješ notifikaciju da je legao pun iznos, a sutradan se kada novac postane raspoloživ provizija od 0.5% posebno prikaže kao plaćanje karticom na istom terminalu, dok za ono što je leglo u odeljku Račun ispred umanjenog iznosa stoji +.Da li je neko probao skorije sa paypala ko ima i račun da prebaci novac?
Jeste, ali to ne menja princip rada. Uvedeno je za sve pakete i tipove računa (Premium, biznis...) ili kartica, bez izuzetka.Da li je iracun ili ne
Izgleda da sam ja jedini izuzetak kod koga neradi😭Jeste, ali to ne menja princip rada. Uvedeno je za sve pakete i tipove računa (Premium, biznis...) ili kartica, bez izuzetka.
Da li si već povlačio u skorije vreme? U slučaju da ti je to jedina kartica, sačekaj dan, dva, pre nego što ti sistem dozvoli opet. Ako imaš još jednu digitalnu ili plastičnu, dodaj i nju, verifikuj pa probaj. Ukoliko povlačiš USD, tek u ponedeljak posle 9 ujutru možeš od support-a da tražiš da ti promene card currency.Izgleda da sam ja jedini izuzetak kod koga neradi😭
Od kad su stigle nove od avgusta nema šanse probao vec 2meseca.najveca je fora sto sađm uzo u erste deviznu nece ni na njuDa li si već povlačio u skorije vreme? U slučaju da ti je to jedina kartica, sačekaj dan, dva, pre nego što ti sistem dozvoli opet. Ako imaš još jednu digitalnu ili plastičnu, dodaj i nju, verifikuj pa probaj. Ukoliko povlačiš USD, tek u ponedeljak posle 9 ujutru možeš od support-a da tražiš da ti promene card currency.
Izvini molim te što ne pamtim više ni s kim sam već vodio razgovor oko toga u drugoj temi, jer pravim permutaciju i sa stalnim članovima nebrojano puta... Ako ti je srpski nalog, onda jedino da ti oni skinu tu blokadu u sistemu, jer ovako ni mi ne možemo apsolutno nikako više da te usmerimo po tom pitanju. U slučaju da ti je inostrani, smaraj ih preko chat-a da ti omoguće nekako da prebaciš taj balance pošto si pogrešio (skoro me je jedan lik kontaktirao, otvorio je greškom američki nalog, dozvolili su mu da prebaci preko Xoom i to je Ria Transfer). Jedino da aktiviraš probni period za Viber Out i sa broja vezanog za PayPal zoveš Irski broj na +35314369111 da ti reše problem. U slučaju da si iskoristio, linkuj drugi broj i aktiviraj na njemu, bitno je da ga oni vide kao identifikaciju (kad zvoni, izlazi regularno broj isto kao i da si pozvao u romingu).Od kad su stigle nove od avgusta nema šanse probao vec 2meseca.najveca je fora sto sađm uzo u erste deviznu nece ni na nju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari