Šta je novo?

Raiffeisen bank

kako da dobijem kod preporuke?

@fiy dobijaš ga tako što ti pošalju mejl u kojem te pozivaju za učešće u programu preporuke, ako uopšte i prođeš njihovu selekciju.

kako uopste da ucestvujem u tom programu?

kako da dobijem kod preporuke?
Malo uplata imas , malo trosis karticom nismo im zanimljivi. Ovi sto imaju puno para dobice mail sa preporukom. 😄
Prosli put im pisao mail gde je preppruka. Odgovor bio hvala sto se interesujete ali niste u programu promocije.
Sto bi rekli stari ljudi para na paru ide. 🤣

Nema kuče za šta da me uvati, a više fingiram no što je stvarno, ali retko koristim gotovinu i uglavnom plaćam karticom. 😄

Malo uplata imas , malo trosis karticom nismo im zanimljivi. Ovi sto imaju puno para dobice mail sa preporukom. 😄
Prosli put im pisao mail gde je preppruka. Odgovor bio hvala sto se interesujete ali niste u programu promocije.
vise volim italijane :/

Hm, moja ćerka je dobila prošli put, a student je, jedina "primanja" su moje uplate kojim plaća Spotify, mobilni, teretanu i možda još ponešto.

Koliki je limit za fizička lica kad je u pitanju podizanje novca na bankomatu?

Koliki je limit za fizička lica kad je u pitanju podizanje novca na bankomatu?
Standardni do 100k po kartici na običnim, 180k na uplatnim (višenamenskim), odnosno 450k uz opciju isplata preko limita.

A u jednoj transakciji?
Zavisno od tipa bankomata: klasični preuzet iz CA 40k, ostali 60k. Standardni limiti po karticama se sabiraju sa onim preko limita. Za fizičko lice nisam tražio povećanje limita pa ne znam kakva je procedura.

To je bilo pitanje. Ja sam maksimalno 40000 mogao da podignem na običnom bankomatu.

To je bilo pitanje. Ja sam maksimalno 40000 mogao da podignem na običnom bankomatu.
:)

Na višenamenskom možeš veće sume da uzmeš, ograničenje je 450 K dnevno, samo izaberi opciju Isplata preko limita.
Tražiće ti da se autentifikuješ sa jednokratnom lozinkom preko mBanka i to je to.

Da li je dobio neko poruku od Raiffeisen banke da ce mu traziti preko sms serivsa da odredi valutnu indeksaciju zarade radi azuriranja dokumentacije za kredit? I sta ce im to, verujem da se mozda nekako jos osiguraju?

Ja dobio poruku na viberu malopre da mogu za DZ da menjam Dinu.
Jel trebam tu staru da im vracam ili samo da odem u poslovnicu sa LK po novu Dinu?

Da li neko u RFB plaća zakup nekretnine, fizičko lice, ka fizičkom licu, u EUR?

Sa računa na račun ili keš na šalteru? Jel ima neka provizija?

Ne znam ni dal moze ali su dal broj CC i pise moze u bilo kojoj poslovnici podneti zahtev
U mbanking sam pisao zahtev a u poslovnicu iso po karticu jer sam bio prvi koji im je pisao prigovor za dinu a posle su svima dali besplatnu zamenu.
Do sada sam sve primao na kucnu adresu.

Koliko znam ovo nije dozvoljeno. Mozes samo kao pravno lice za zakup poslovnog prostora.

Član 34, Zakon o deviznom poslovanju.

U tarifniku imaju stavku za promet nepokretnosti, unutar banke je 0.2% minimum 1.500 dinara, ali za zakup ne piše ili mi je promaklo.

Edit: greška

27.10. sam otvorio devizni iracun, jos uvek nema koverti sa pinovima i karticama.
Nakon koliko vremena su vam stigle kartice?
Za dinarski se secam da su stigle kroz nedelju dana.

Nazad
Vrh Dno