Izgleda da može po zakonu. Tarifa RFBČlan 34, Zakon o deviznom poslovanju.
U tarifniku imaju stavku za promet nepokretnosti, unutar banke je 0.2% minimum 1.500 dinara, ali za zakup ne piše ili mi je promaklo.
Stigla mi je ista poruka na Viber i isto zvao korisnički. Stigla notifikacija u aplikaciji da danas mogu posle 15h da podignem beskontaktnu Dinu u poslovnici.Ne znam ni dal moze ali su dal broj CC i pise moze u bilo kojoj poslovnici podneti zahtev
Za devizni IRacun se ne dobijaju kartice.27.10. sam otvorio devizni iracun, jos uvek nema koverti sa pinovima i karticama.
Nakon koliko vremena su vam stigle kartice?
Za dinarski se secam da su stigle kroz nedelju dana.
Opet promenili dizajn?!Poslali su mi revolving Visu krajem oktobra a isticala mi stara u januaru 2025. Promenili su dizajn:
Evo stigla poruka da me ceka u ekspozituri. Reizdali mastercard biznis na 4 godine. Iskreno sam se iznenadio obzirom da je inicijalna bila na dve godine.Hoće 😄
Sve su od skora izdate na duži period.Evo stigla poruka da me ceka u ekspozituri. Reizdali mastercard biznis na 4 godine. Iskreno sam se iznenadio obzirom da je inicijalna bila na dve godine.
Opušteno, meni se sutradan izbrisala stara iz aplikacije. Odmah sam je aktivirao na bankomatu kada sam već bio u poslovnici. Ništa ne mora da se blokira.Zamenio sam staru dinu za beskontaktnu, ali u aplikaciji vidim da je i dalje aktivna stara Dina, blokirao sam je ali ona je i dalje tu iako mi je službenica u banci rekla da će se ona izbrisati u aplikaciji.
Ne. Već od avgusta 2023. pošto mi je na glavnom telefonu otključan bootloader i tadašnji update RaiPay mi je blokirao korišćenje virtuelizovane kartice dok sam bio na odmoru, ali srećom, Visa internet u Poštanskoj mi je rezervna i nosio sam posle Rajfajzenovu plastičnu. Trenutno sa službenim plaćam kroz Wallet zbog cashback akcije, ali iz gorepomenutog razloga se naposletku vraćam na plastiku i gasim te dodatne račune.@uji ne koristiš preko telefona, AP ili RaiP?
Ne još uvek. Ni 3D Secure nije uveden, tako da, kome je to mana, neka je zaobiđe.Da li postoji neki način da Dinu koristimo na telefonu za plaćanje (iPhone) ili na satu (AWatch) i da li postoji neki plan u NBS da se i to omogući ili ćemo kaskati po 20 godina za svim kartičnim trenodvima sa Dinom?
Evo stigla poruka da me ceka u ekspozituri. Reizdali mastercard biznis na 4 godine. Iskreno sam se iznenadio obzirom da je inicijalna bila na dve godine.
Sve su. Master biznis kartice izdavaće se do nove godine i važiće do kraja kako kome. Suštinski, postoji mogućnost i da se otkažu trenutne pa povade nove decembra, jer za Vizu ide godišnja članarina, dok Master ostaje besplatan.Mene su obavestili mejlom da ce Mastercard Business od 31.12.2024. biti zamenjene Visa Business karticama i da banka posle tog datuma vise nece saradjivati sa Mastercardom sto se tice biznis kartica.
dok Master ostaje besplatan
Za Vizu je trenutno 1000, a spušta se na 970. Master nisu naplaćivali.Ja koliko znam godisnja clanarina za MC Biznis je 1000 dinara, a za Visu ce biti 970
Za Vizu je trenutno 1000, a spušta se na 970. Master nisu naplaćivali.
Prema tarifniku banke trebalo bi da je godisnja clanarina 1000 dinara, takodje su u mejlu naveli da se godisnja clanarina smanjuje sa 1000 na 970. Ja sam skoro otvorio racun, pa ne znam da li su u praksi stvarno naplacivali tu clanarinu.
Da li vam se ovo dešavalo?
Kreditnu sam ubacio bez problema, običnu platnu mi ne dozvoljava.
Viza je u pitanju, tačni su svi podaci, proverio sam 50 puta.
Pogledajte prilog 465919
To više nije tačno.Ako ti je nova kartica, moras uživo prvo da izvršiš transakciju sa PINom. Tako je i meni bilo za moju MC kad sam pokusao da je dodam.
To više nije tačno.
Supruga je juče otvorila iRacun i odmah je uspela da doda i iskoristi Visu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari