Totalno sam zaboravio da sam u junu prosle godine postavio pitanje u vezi Digital i Online kartica!
ok onda je ovako https://help.raiffeisenbank.rs/knowledge-base/platne-kartice-uz-iracun-stanovnistvo/Izgleda da nije. Pogledaj tabelu na dnu ove strane:
![]()
Platne kartice uz iRačun/ Stanovništvo - Raiffeisen - Baza znanja
Uz Dinarski iRačun se izdaju Digitalne i Plastične (fizičke) kartice: Digitalne Plastične 1. Dina Debit Digital 2.Visa Debit Digital 1. Dina Debit Online 2. Visa Debit Online Aktivacija kartica je odmah dostupna u aplikaciji Moja mBanka za Visa/Dina Digitalne kartice Aktivacija kartica je moguća...help.raiffeisenbank.rs
Nisam, a iz podrške mi još uvek ništa nisu odgovorili.Da li si rešio problem? Desava mi se ista stvar.
ok onda je ovako https://help.raiffeisenbank.rs/knowledge-base/platne-kartice-uz-iracun-stanovnistvo/
online su plasticne i fizicke kartice a digitalne su samo izgleda u iRacunu
dobio sam odgovor:Nisam, a iz podrške mi još uvek ništa nisu odgovorili.
Ja imam link, od marta meseca (sa CUSTOMER_RK brojem), koji nisam prosledjivao nikome, ali kada kliknem na njega pise da stranica nije dostupna, tako da ne znam da li bi na neki nacin mogao da se iskoristi.Upravo sam zvao call centar i rekli mi da "akcija" preporuči prijatelju iRačun traje do 30.11. Tako da ako neko ima mail od banke sa linkom a nije ga iskoristio odnosno preporučio nekome, tu sam da obradujem nekog sa 3000 din. Pozdrav!
Imam 4 kartice, Visa Online, Visa Digital, Dina Online, Dina Digital, nisam nista radio sto se tice aktivacije, za svaku pise da je AKTIVNA. Nisam ih sve testirao da li rade.Imam iRačun. Zanima me na koji način aktivirati Digital (ne Online) verzije Visa i DinaCard kartica, jer u mobilnoj aplikaciji vidim samo Online verzije?
Poslao sam ti link sa mojim CUSTOMER_RK brojem koji bi trebalo da radi, kao privatnu poruku.Upravo sam zvao call centar i rekli mi da "akcija" preporuči prijatelju iRačun traje do 30.11. Tako da ako neko ima mail od banke sa linkom a nije ga iskoristio odnosno preporučio nekome, tu sam da obradujem nekog sa 3000 din. Pozdrav!
ok onda je ovako https://help.raiffeisenbank.rs/knowledge-base/platne-kartice-uz-iracun-stanovnistvo/
online su plasticne i fizicke kartice a digitalne su samo izgleda u iRacunu
Ova fancy teminologija Raiffeisen banke stvarno lako napravi totalnu konfuziju kod klijenata, kako postojećih, tako i potencijalnih. Ljudima treba tumač onoga šta su napisali da bi se raščivijalo šta je šta.Zar ova polja se leve strane ne bi trebalo da budu sa desne i obratno?
Pogledajte prilog 462205
Ispod Digitalne (Digital) pise "fizickom karticom" i "unosom PINa" to je moguce samoPlasticnom (Online).
Izgleda da i oni sami grese.Ova fancy teminologija Raiffeisen banke stvarno lako napravi totalnu konfuziju kod klijenata, kako postojećih, tako i potencijalnih. Ljudima treba tumač onoga šta su napisali da bi se raščivijalo šta je šta.
Hvaladobio sam odgovor:
Proverom nadležne službe je utvrđeno da postoji greška koja prijavljena, radi se na rešavanju. Dok problem ne bude rešen preporuka je da koristite ROL( logovanje korisničkim imenom i lozinkom putem sajta banke).
Ukratko, ne. Sem za mlađe od 26 je ne izdaju. Jedino ko ju je zadržao uz Klub omladinski račun može kao stariji, ali ovako je ne izdaju. Biznis kartice ne ulaze u priču, ali tu je već Master po difoltu, a Viza se doplaćuje.Jel moze da se doda uz paket još jedna kartica Master card?
Da li si dobio odgovor?Meni i dalje ne radi aplikacija.dobio sam odgovor:
Proverom nadležne službe je utvrđeno da postoji greška koja prijavljena, radi se na rešavanju. Dok problem ne bude rešen preporuka je da koristite ROL( logovanje korisničkim imenom i lozinkom putem sajta banke).
Nisam dobio odgovor, a app i dalje ne radi. Dao sam im jednu zvezdicu i negatiavan komentar u Play Store pa slobodno dodaj i svoju, makar su reagovali komentarom.Da li si dobio odgovor?Meni i dalje ne radi aplikacija.
HvalaNisam dobio odgovor, a app i dalje ne radi. Dao sam im jednu zvezdicu i negatiavan komentar u Play Store pa slobodno dodaj i svoju, makar su reagovali komentarom.
Uspeo sam,radi mi app.Ne znam da li je pomoglo to sto sam posle brisanja app iskljucio telefon i opet instalirao,prethodno sam par puta reinstalirao app ali nikada nisam iskljucivao telefon.Nisam dobio odgovor, a app i dalje ne radi. Dao sam im jednu zvezdicu i negatiavan komentar u Play Store pa slobodno dodaj i svoju, makar su reagovali komentarom.
Vratice ti novac samo treba da im uputis reklamaciju emailom. Placanje Visa karticom ne zahteva uvek unos tokena.Skinuto mi je noćas oko 25 000 dinara sa računa. Stigao mi je sms, kao što se vidi na slici, ali u aplikaciji se ništa ne vidi, samo manji iznos. Ne vide se sve transakcije na slici, bilo ih je 4-5. Blokirao sam karticu. Navodno neke reklame na fejsu. Na stranu to što ne idem na fejs već odavno, ali svakako ne plaćam nikakve reklame. Imam deviznu karticu za plaćanje na netu, banke intese, ovo mi je dinarski račun i takoreći nikad je ne koristim za plaćanje online.
Aj prvo da pitam, jel ima nade da će da mi refundiraju ove pare?
EDIT: Takođe, koliko znam, za online plaćanja potrebno je ukucati onaj jednokratni token, što svakako nisam uradio. Jedino u snu, s obzirom da se sve desilo noćas u 4:50.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari