Mislim da ti je najsigurnija varijanta da odeš u banku i sedneš preko puta bankara i pitaš ga sve što te zanima. Ako ti odgovara odmah uradiš povlačenje ispred njega. Ako te mrzi možda manje bezbolnija varijanta, samo je pitanje dal će ti dati prave informacije, pozoveš korisnički servis.Da obzirom da je RF devizni multivalutni da li ste sigurni da ce da konvertuje GBP u evre, to bi mi najvise i odgovaralo jer je PP kurs konverzije krs
Vojvođanska je objavila da radi in-house personalizaciju Dine, ali ipak izgleda da nema drugih banaka sa instant personalizacijom.Inače, u Raiffeisenu odmah kreiraju i uručuju karticu pri otvaranju računa. Ne čeka se kao kod ostalih banaka. Ne znam da li ima još neka banka koja to praktikuje?
Na reljefnim se briše oplata, dok kod ravnih štampa ostaje netaknuta. Par stranica unazad sam i pomenuo da lično i ne volim kartice kojima se utiskuju podaci i većina osim Visa Classic Debit za fizička lica im je sa izbočinama. Ranije mi je Visa Business bila odštampana, a trenutno izdata je ispupčena. Iz istog razloga sam morao da izvadim čip iz Dine i prebacim ga na plastiku istekle od Mobi banke.Sviđa mi se kod njihovih kartica što se ne brišu slova i brojevi.
Kod nekih poslovnica kao u TC Merkator, prilikom otvaranja se predefinisani račun veže za krajnjeg korisnika i ispisuje u emboseru, te uručuje kartica uz kovertu sa pinom.Kako misliš odmah, treba vreme da se izradi kartica. Ja sam čekao 6 dana.
Kako misliš odmah, treba vreme da se izradi kartica. Ja sam čekao 6 dana.
xxxx su poslednje 4 cifre. Te na ovaj način, za drugu karticu možeš sam da postaviš EUR ako pored dolara primaš i evre. Za GBP i ostale valute je postupak isti. Iz USD u EUR preko Visa Exchange rate obračunavaš iznos u EUR kao da si platio tom karticom da iznosi onoliko USD koliko si povukao i to je praktično 1:1 na taj dan, odnosno u toj satnici i minutaži, ako se desi da bude oscilatorna fluktuacija kursa u toku tog dana.Can you please change card currency of my Visa Debit card ending xxxx to USD?
Obračunska valuta za plaćanja u inostranstvu je EUR, a isto važi i za uplate na karticu, odnosno refundacije.Vazi, hvala. Mislim, da li Raiff. ima isto onu duplu konverziju kada se povlace $ sa PayPala?
Da li Rajfajzen po automatizmu šalje novu karticu korisnicima kojima ističe trenutna kartica i koji imaju otvoren iRačun kod njih? Ili moram da ih zovem? Ističe mi kartica krajem meseca, a još me niko nije kontaktirao niti su mi poslali nove kartice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari