SensationGG
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.11.2013
- Poena
- 180
Jel se uz iracun dobija i devizni?
@SensationGG Najbolje otvori avista evro račun u Credit Agricole i čekaj integraciju u Raiffeisen pa ćeš ga tada dobiti posle pripajanja. CA takođe nudi i štednju pa će ugovori važiti do okončanja i posle akvizicije. Na primer, ja planiram da uzmem Liberte++ štednju zbog Visa Gold kartice.
Baš mi je krivo, bolje da sam ćutao...Šta bi sa promocijom raipay?
Para nema![]()
Ima, ali samo za one kojima je banka licno poslala da ucestvuju. Akcija nije vazila za sve korisnike. Potvrdjeno u CC.Šta bi sa promocijom raipay?
Para nema![]()
Dakle da bi aktivirali raipay treba prethodno aktivirati i Visa debitnu karticu provlačenjem kroz pos uredjaj i kucanjem pin koda. Nakon toga je dovoljno samo prisloniti karticu na poleđinu telefona i raypay aplikacija će je učitati, naravno vi morate ručno samo CCV da ukucate.
To je za preduzetnike, za ostala pravna lica je 500 dinara mesečno posle 12 meseci.Vođenje Biznis iRačuna za prvih 12 meseci od dana otvaranja računa: Bez naknade
(po isteku navedenog perioda, u prvom narednom mesecu Banka će otpočeti sa naplatom naknade za vođenje Biznis iRačuna u mesečnom iznosu od rsd 250,00 mesečno)
Ko može da aplicira?
Online proces za otvaranje tekućeg računa za pravna lica dostupan je preduzetnicima i društvima sa ograničenom odgovornošću sa jednim vlasnikom registrovanim u agenciji za privredne registre koji nemaju dinarski tekući račun u Raiffeisen banci. U ovom procesu mogu da apliciraju fizička lica rezidenti Republike Srbije koja su registrovana i kao vlasnici i kao zastupnici u jednom pravnom licu.
Dakle, ako sam dobro razumeo, kod Biznis iRačuna može da se besplatno koristi mobilno bankarstvo (ne i elektronsko?), a transakcije se naplaćuju 40 dinara, prema običnom tarifniku?
Mobilno bankarstvo Moja mBanka biznis i elektronsko bankarstvo Moja eBanka biznis
Članarina na mesečnom nivou za korišćenje usluge po ovlašćenom licu – za klijente čiji je račun ugovoren na daljinu - bez naknade
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari