Šta je novo?

Raiffeisen bank

Zvacu ih baš danas da vidim kad ce da uplate.

Ти што су закључали тему су у праву,сувише савакако има дуплираних тема,а порука још више:)Провизије нема,види,искуси и саопшти.
Мени је чудно што под картицама нема историје дизања с банкомата,док у историји транс.има,али нема податка која је картица коришћена.

Sve je kako treba. Upravo sam platio 2 racuna, skenirao QR code, sve se samo popunilo, i placeno bez provizije. Super :)

Cekam mejl da finalizujem,nego jel se to visa placa 1000din godisnje ili sam lose razumeo tekst?

Ja sam je instalirao i koristio nedelju dana pre promocije. Mislim da sam je čak i deinstalirao. Ne odgovara mi. :)

Kad sam video obaveštenje, rekoh: ček, da instaliram i odradim sve što traže. Tako sam i uradio: instalirao, napravio kupovinu veću od 500 dindži i ponovo deinstalirao.

A 1.000 dinara - potrošio. 😎

@amdpower Osim ako je ugovorena na daljinu (otvaranjem iRačuna), dok u ostalim slučajevima van paketa računa to važi (običan tekući i evro devizni samostalno bez dinarskog).

Mejla jos uvek nema??
Koliko je podizanje na drugim bankomatima,2% kao kod svih?
Placanje racuna se naplacuje ili ne?

Nisam stigao, evo sad zavrsih sa poslom sad. Verujem da ne rade u ovo vreme :D

Mislim da se jedan forumaš (a to nisam ja) bio uverio da rade 24 sata dnevno. :)

Jel ima za iracun poseban neki broj, jer na onaj 011 3202 100 se niko ne javlja kad te prebace na operatera? 14 minuta sam čekao...

Stigao mejl,nisam ga video,aktiviran racun,aplikacija,lepo.

Poslednja izmena:
Sad sam prosao video identifikaciju za iRacun. Kako vidim visa se placa odrzavanje 1000 din godisnje? I to je obavezno da se uzme visa uz iRacun?

Pitam iako i tako mi treba za online placanja...sem ako ne uzmem i EFG racun dodatno...tad mi ne treba :)

Ne placa se,to sam i ja pomislio juce.
PA da, jos pomislih klasika.. I kad je nesto "sve dzabe" mora banka uzme 1000 din na dzabe sve :) ali dobro. nije tako

Ja sam inace pre 2 meseca zatvorio racun za firmu kod njih i prebacio se u drugu banku. A 2018 sam imao kratko racun kao fizicko lice kod njih kad su delili 5000 din ko otvori racun kod njih...dakle nista mi to nije "uzeto za zlo" i dobio sam iRacun.

Ne znam kako onda neke korisnike ne prihvate..Ja sam mislio da mene mozda nece :)

Ko bi ga znao, ali jedno je sigurno, kad ukucaš jmbg na početku sve vide i sve im je jasno.

Ja sam baš tih dana kad sam otvarao iračun menjao adresu u lk. Kod video provere, ja imam jednu adresu ispred očitanu, gle čuda oni imaju staru u sistemu koja je važila do pre par dana.

Alo rekoh, koji sistem imate, nikad račun nisam imao kod vas. Smeje se ona tamo preko kamere. Ma ubi se od smeha.

Ima besplatna linija tj. 0800/111-000. Koliko sam shvatio, povratnike će radije hteti nazad, pošto dvoje njih koje znam što su bili u RF, vratili se iz mts banke na iRačun.

@ Соломон&Амд
Ја очекујем бар годину дана бесплатно одржавање,а ако буде мање,ви ћете ми то рефундирати:)

Ja sam bio u MTS od otvaranja,kad su presli kod postanske ugasio sam racun.
Ovde su mi preporucili iracun,mada mi je isti odgovarao i zbog paypala,mada mozda otvorim i u mobi,zavisi od razvoja situacije sa trenutnim poslom koj planiram da napustim a onda da zatvorim i racun u komercijalnoj.

Мени је Рачун плус у мировању,нека га још мало док не буде велико поспремање рачуна и картица у разним банкама по разним основама у породици.Свакако,треба се сналазити сходно потребама и тренутном стању.

Izgleda da su promociju podelili random ili po njima nekim znanim parametrima, pa ko je dobio na početku, to je to.

Jel moze ova Visa debit online (sto se dobija uz iRacun) da se poveze na Paypal?

Brate ti mi trebas! :D

Pokusao sam da dodam ali dobijem ovo:

We’re unable to link your card. Please check the expiration date or reach out to the card issuer.

Karticu sam skoro dobio, ali sam je aktivirao. Aktivirao sam je zajedno za Dina karticom. Dinu sam koristio vec 2 puta za placanje racuna, ali Visu jos nisam koristio.

Jedino sto mi pada na pamet je mozda problem to sto nemam evre na Visu, pa Gaypal ne moze da povuce evro dva za verifikaciju. Kad pogledam u Raiffaisen aplikaciju na obe kartice mi daje "Raspolozivo stanje" u dinarima. Da nije mozda to problem?

Nisam ni ja imao eure na računu, pa je skinuo i stornirao odmah 1 dolar.

Moraš da je "aktiviraš" ponovo - tu Vizu na nekom pos uređaju (idi u Maksi i kupi čips sa karticom). Ali nemoj wave to pay da koristiš, nego ubaci u pos uređaj i unesi pin, plati šta imaš i biće aktivna kartica.

Nisam ni ja imao eure na računu, pa je skinuo i stornirao odmah 1 dolar.

Moraš da je "aktiviraš" ponovo, tu Vizu na nekom pos uređaju (idi u Maksi i kupi čips sa karticom), ali nemoj wave to pay da koristiš, nego ubaci u pos uređaj i unesi pin, plati šta imaš i biće aktivna kartica.

Verujes da nikad u zivotu nisam nesto platio karticom. I hejtujem ljude sto plate nesto sitno karticom. Leba i zvake placas karticom? Si normalan? Vadi kes da te ne ubijem haha :D

Ali dobro, kad se mora mora se, bicu kre*en i platicu nesto sitno karticom, jer moram :cry:

Javljam sta bilo...

Nazad
Vrh Dno