Šta je novo?

Raiffeisen bank

@prechica jel to iRačun ili onaj običan?

Da li se nekome ovo dešava na običnom (ne iRačunu)?

Da li se nekome ovo dešava kada plaća dina karticom neke druge banke?

@prechica jel to iRačun ili onaj običan?

Da li se nekome ovo dešava na običnom (ne iRačunu)?

Da li se nekome ovo dešava kada plaća dina karticom neke druge banke?
iRacun,neko je pomenuo da na obicnom racunu sve radi normalno
pre 15-ak dana na mobi banci isto dina mi je pri kupovini u Maxiju duplirana transakcija,ali su za dan-dva vratili sredstva
odgovorili su da je bio problem kod banke primaoca(vlasnik pos terminala),povukli su sredstva duplo,oni su vratili mobi banci oni meni
pre toga nisam nikada imao problema ni sa master ni sa dinom

Mene zvali iz banke ugovorili razgovor sa licnim bankarom a ja im nista nisam trazio pre toga ???

Momci da li je neko aplicirao kes kredit preko aplikacije za Reiffeisen banku? Ocekujem poziv od odeljenja za kredite sa kojima treba da obavim vizuelnu indetifikaciju. Medjutim rekli su mi pre 2 dana kada sam se cuo sa njima da instaliram neku aplikaciju sa PS preko koje cemo se videti kamerom, ali zaboravio sam kako se zove ta APK.. Znam samo da je druga rec "New", prva rec je neka kratka 2 i 3 slova..Treba da budem spreman sutra ali eto, sad ne mogu da pronadjem o kojoj se Apk radi. Mozda neko zna?

IDnow Online-Ident

problem postoji,i to je nesto sto mi se ne svidja.Kod mene ima jedna transakcija proknjizena 31.08.2021 placena dinom.Ove ostale sve sto je skinuta rezervacija je DINA(nema sad evidencije,ali bilo je 7-8 transakcija).Nadam se da ce se jos neko javiti ako ima ovaj problem.
Ja sam prosao najsmesnije/ najekstremnije. Imao sam placanje Dinom od 90.000 din. negde oko 2-3. avgusta. Posto sam jos u pocetku video da rezervisana sredstva stoje nenormalno dugo, a nisam to povezao sa placanjima Dinom - nisam se nesto ni tangirao, kad proknjize - proknjize, za*ole me, njihova stvar kad ce da uzmu taj novac, on ionako nije moj od trenutka rezervacije. Kad danas, udjem u aplikaciju - oko 100.000 vise na racunu. Wtf?! :oops: Taman da priupitam na forumu kad vidim da je Rokitansky vec detektovao problem. I sad cekam da mi skinu tih 90.000.

Ovo je stvarno bezveze. Veliki propust. Kad mi povuku transakciju iz rezervacija, a placanje nije proknjizeno, nema je nigde. I sta sad? Nemam pojma sta je vraceno sa rezervacije osim ove vece transakcije za koju sigurno znam. Treba izgleda kao konobar da nosim okolo blokčić i olovčicu i da pisem sta sam platio i koliko.

Koja banka je bila vlasnik pos terminala, vrv nije urađen kraj dana ili neki drugi problem postoji?
A tebi tvoja banka drži rezervaciju 10 ili 14 dana?

Koja banka je bila vlasnik pos terminala, vrv nije urađen kraj dana ili neki drugi problem postoji?
A tebi tvoja banka drži rezervaciju 10 ili 14 dana?
Nije do banke čiji je POS terminal. Sistemski je problem.

RBA drži rezervaciju 10 dana.

Bolje bi bilo da neproknjizene karticne transakcije uopste ne vracaju na racun (sve kad bi to moglo), tako bi bar znali pravo stanje na racunu.

• Like
Reagovanja: uji
Или да повећају брзину књижења као код Визе(мени баш брзо обраде)или да не враћају резервисана средства након 10 дана,тј.да повећају на 15-20 или више дана за враћање.Ја сам за прву варијанту.Овдје је изгледа проблем Дина.

Kod mts banke (sada Poštanske) mi je jedna rezervacija stajala i tačno desetog dana je proknjižena (Master). Stoga, rešenje je da banka onda prosleđuje novac do akceptanata. Znači, ako se nisam žalio za to vreme da mi je neosnovano naplaćena, a nije, onda ne vidim problem da se predmetni iznos meni vraća na račun pa da me banka iznenadno zadužuje. Do 2018. RF je bio besprekoran, a posle toga stalno neki problemi (nema plaćanja u tuđe ime, godinu dana kasnije vraćeno, nova aplikacija ne reciklira tokene na drugi uređaj, dve godine kasnije rešeno, duple rezervacije tokom vanrednog stanja, kartični procesor za ino transakcije je godinu dana bio u problemu, rešeno tek pre par meseci, dva dana bankomati blokirani za isplatu zbog nenajavljenih radova i sad ovo sa skidanjem rezervacija bez realizacije).

Evo konacno i kartice stigle.
Znaci iRacun otvoren 12. avgusta, pinovi stigli 30. avgusta a kartice tek danas 15. septembra. Haos.

Jeste dobili odmah 1000 dinara kada ste platili raipay-om ili posle određenog vremena?

@Djilkosh_Ns Banka će tek od oktobra isplaćivati tih 1000 dinara na tekuće račune. Do kraja septembra važi kampanja.

I još uvek je pitanje da li važi za sve ili samo za premium korisnike.

Mada, eto, ja dobih ovaj cashback od plaćanja dinom od nekih 15000+ din za sada (i pritiče novi svaki dan). Sad tih 1000 izgleda kao sitnica.... :unsure: :)

može li neki link za tu promo kampanju/kampanje?
nisam naišao na taj info

hvala, da li je ovo samo za premium korisnike ili važi za sve korisnike RaiPay?
malo je konfuzno obaveštenje, u njemu nigde nema "premium" ali ima u linku za obaveštenje.

malo je konfuzno obaveštenje, u njemu nigde nema "premium" ali ima u linku za obaveštenje.
Pa odkako se to pojavilo ovde na forumu svi se pitamo. :)

Meni placanje raipayom koji je povezan sa iracunom danas nije htelo da prodje.

Nemam iRačun, ali sam platio. Koristio sam RaiPay samo par puta i deinstalirao. Mnogo velika kartica! :)

Ako izostaje napomena verovatno nema ograničenja. Ili su zaboravili nekog da diskriminišu. :)

Ako izostaje napomena verovatno nema ograničenja. Ili su zaboravili nekog da diskriminišu. :)
Iskreno, ja očekujem da važi samo za premijum korisnike, al nadam se da važi za sve :)

"Hope for the Best (Expect the Worst)"

Nigde ne pise da je samo za premium korisnike na stranici niti ima zvezdica. Screenshot da slucajno ne izbrisu i moraju dati.

Sinoc aktivirao kartice preko call centra.
Malopre bio da uplatim na bankomatu, nisu nista naplatili (provizija i slicno).
Dodao karticu u RaiPay.
Pa cemo kasnije probati RaiPay radi cashbacka.
PS: Notifikacija za uplatu s ATMa stigla odmah, takodje i za online dopunu kredita na MTS sajtu.
A Dina kartica zavrsila u kanti.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno