Šta je novo?

Raiffeisen bank

Počeli su da knjiže neke od onih transakcija koje su mi se vratile na račun. Otprilike pola sume koju su vratili su do sada proknjižili.

Update: sada su proknjižili sve :)

E da, zaboravio da javim za neprijatnu situaciju danas. Imao dve uplate na bankomat danas, prva prosla, na drugoj bankomat zabagovao. Progutao novac. Zvao call centar, podneo reklamaciju pa cekamo sad. Nadam se da ce resiti u ponedeljak vec al videcemo.

Bankomat zadrzao novac ili? U srecno vreme banke su imale svoje ekipe koji su za takve situacije reagovale odmah pogotovu u vecim mestima ali dosao i taj "autsorsing" u bankarski sektor. Po meni banke bi morale da imaju svoje zaposlene za odrzavanje i sve stvari oko bankomata a ne da firme za fto i sl. rade to.

Ovo je mislim treći put da je neko u prethodnih mesec dana javio isto - da je bankomat zadržao novac.

Nece da moze🤣🤣🤣

Provalili bi svejedno i nazvali te vrlo brzo.
Sećam se recimo pre 15-ak godina, nije ni bilo bankomata, isto Rajfhajzen, samo na blagajni, podizao sam neke evre i ova što je radila se zeznula i dala nešto više, recimo 50-ak evra, video sam ja to odmah ali sam se pravio lud, nakon bukvalno pola sata mi je zvonio telefon, žena me molila da dodjem i vratim taj novac, vratio sam.
Ne znam kako su provalili, bilo je nešto kasno uveče pred kraj radnog vremena, moguće da sam bio poslednji pred sredjivanje računa tog dana pa sam bio sumnjiv, kako god.

Meni su, u isto to doba, možda i nešto ranije, umesto da prebace pare sa deviznog na virtuon račun, skinuli pare sa deviznog i vratili na... devizni. I nije im bilo ništa sumnjivo.

Pojedoh se živ kako mi nestade 60 €. Naravno, nisam proveravao devizni račun.

To je bilo pre e-banking mogućnosti. :)

Meni pre nekih mozda mesec dana u Unicreditu isplatili novac. Posle nekih sat vremena zove zena, kaze da li sam mozda potrosio novac? Rekoh nesto malo.
Ona kaze nekome isplatila vise nego sto treba. Bas u tom trenutku, novac pored mene, prebrojim na brzinu, sve OK, rekoh niste meni dali novac. Ako treba jos nesto, tu sam. Ona nista, hvala, caos.

I još uvek je pitanje da li važi za sve ili samo za premium korisnike.

Mada, eto, ja dobih ovaj cashback od plaćanja dinom od nekih 15000+ din za sada (i pritiče novi svaki dan). Sad tih 1000 izgleda kao sitnica.... :unsure: :)
kakvih 15k cashback? nisam znao da neko daje toliko? kapiram da je to neki procenat od placanja ali opet mnogo? :)

a to :D ja rekoh dina uvela 1% cashback ili tako nesto :D sto bi imalo smisla da je promovisu

Jutros proknjizili novac koji je bankomat progutao.

Je l uspeo neko na Preduzetnik paketu da aktivira novi web eBanking ili i dalje mora Preduzetnik Plus kao što je bio slučaj sa starim RaiffeisenOnline?

Istekla čuvena promocija plaćanja preko raipay. Jel dobio neko možda 1k din uplatu?

Ni kod mene, možda bude u ponedeljak.

Uplatiše stvarno 1000 dinara za plaćanje preko RaiPay.

+1 pre petnaestak minuta, od reči su.

Meni isto nista. iRacun

Stiglo malo pre

O, da, pre 33 minuta... Običan račun.

iRačun stigla uplata

Jos ništa, iRačun.

Kod mene ništa, iRačun, aplikacija instalirana i prvo plaćanje izvršeno avgusta 2021.

Nazad
Vrh Dno