Menja se samo ime, jer je CA dao rok samo 6 meseci da mogu da koriste njihovo ime, inace kompletna za korisnik vidljiva integracija bice u maju 2023.Credit agricole menja ime od 2. septembra u RBA banka, to je za sada jedina izmena - i dalje nije doslo ni do kakve korisnicima vidljive integracije
Visa Gold debitna se doplacuje 350 din mesecno, a kreditnu dobijas besplatno ukoliko ti je odobre.Edit- Sad citam da je Visa Gold kreditna i da nema veze sa racunom?
Super, znači u tom slučaju me opet izađe jeftinije za 50 dinara nego Može ekstra. Doduše, zaboravio sam na devizni, znači premium 50 dinara skuplji ali lični bankar.Visa Gold debitna se doplacuje 350 din mesecno, a kreditnu dobijas besplatno ukoliko ti je odobre.
Sve u svemu, ako ispunis uslov za besplatan premium, on zapravo nije besplatan, jer placas 350 dim za Visu Gold debitnu.
Uz premium racun imas licnog bankara i bukvalno nema potrebe da vise ides u banku za bilo koji proizvod osim cekova.
Ako zatražiš godišnju izjavu od istog nalogodavca (Google Ireland), tu obavezu obnavljaš svake godine. Važi za sve banke.Kako stoji stanje sa prilivom novca iz inostranstva, konkretno od AdSense oglasa? Da li se mora pisati svaki put izjava?
Još davno u Mobi banci sam samo jednom ispunio upitnik u Wordu i poslao preko web bankinga i nisam imao potrebe ponovo da dajem izjavu.
Ja obicno kliknem na Email potvrdu transakcije .Danas sam uplatio 10.000din u bankomat, sad vidim da nema novca na racunu. Je l' ima neko slicno iskustvo, koliko dugo im treba da vrate novac? Kamere, hvala Bogu, postoje...
Edit:
Vidim preko pretrage da je jedan clan imao slican problem i da su mu posle zalbe proknjizili pare za 3 dana, sudeci po vremenu postova na forumu.
Imao par puta problem jer sam uplacivao vece iznose.
Uglavnom sutradan (2-3 dana max i to ako je bio vikend) su resili problem i novac je bio na racunu.
Meni vratise treceg radnog dana... Dobro da ne odugovlace previse...Imao par puta problem jer sam uplacivao vece iznose.
Uglavnom sutradan (2-3 dana max i to ako je bio vikend) su resili problem i novac je bio na racunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari