To sam video isto kod još jednog lika, da nije hteo RaiPay da prođe u Lidlu. 2x pokušao i svaki put odbijeno, nisam doduše video zbog čega. Platio posle čovek karticom.U Lidlu ima nekih problema sa RaiPay. Meni se desilo par puta da nije radilo (kartica nije podržana, ili tako nešto), što je čudno jer sam više puta plaćao bez problema. U Idei do sada nisam imao problema, al' tamo nisam čest gost.
Pozdrav
Tako je.da li sam dobro razumeo da na Raiff multifunkcionalim bankomatima koji su opremljeni nfc citacima nije moguca uplata sa nfc, vec samo isplata i ostale usluge
Pa zapravo nije baš tako. Bitno je da li koristiš fizičku ili digitalnu (Apple Pay, RaiPay...) karticu, ako koristiš fizičku karticu bilo da je ubaciš ili da je prisloniš na nfc tag imaš kompletne mogućnosti bankomata, a ako koristiš digitalnu (Apple Pay, RaiPay...) onda imaš opcije standardnog bankomata tj. bankomata za isplatu.da li sam dobro razumeo da na Raiff multifunkcionalim bankomatima koji su opremljeni nfc citacima nije moguca uplata sa nfc
Za ovo ne znam kako tumače, ali mislim da se to tumači kao samo zamena kartice (kao npr kad je izgubiš), pošto se smatra istim proizvodom. Visa Debit i fizička i digitalna verzija su isti proizvod po ugovoru. Tako da ne bi trebalo da bude nikakve članarine, nego se naplaćuje samo tarifa za zamenu kartice od 350 dinara. Svakako ovo ostaje da vidimo kako je u praksi...To znači da pošto se više ne ugovara na daljinu, za Visu u tom slučaju važi godišnja članarina
Ja od kad sam u Rajfu nisam u BGu video njihov "običan" bankomat, svi su bili višenamenski uređaji i svi su podržavali nfc. Za POS terminale ne treba da brineš preko 95% POS terminala u Srbiji ako ne i više podržava beskontaktno plaćanje. Ja od kad sam u Rajfu nisam koristio fizičku karticu ni za šta sem za bankomat.A kako znam koji Rajfajzen bankomat je višenamenski a koji ne? I kako znam da li neki POS terminal podržava NFC plaćanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari