Šta je novo?

Raiffeisen bank

Mobiklaskik, nula, a provizije za elektrnosko bankarstvo i bankomati?
Aik Start isto, mala nreža bankomata. Tj ima ih, ali u odnosu na poštansku i poštu, moneyget, daleko...
Mobi Klasik ima Račun na klik, odn. besplatne trajne naloge za struju, info, sbb i Telenor, što meni kao backup opcija sa bankomatom prekoputa mnogo znači. AIK je od početka članica MultiCard sistema, takođe imaju višenamenske uređaje, tako da trenutno pariraju RF.

Nisam ispratio, koji je kurs online menjačnice u AIK i imaju li provizije za ino plaćanja?

Samo da javim da sam dodao visa karticu u Apple Pay i probao sve radi top.

Imali su problem pre 2 vikenda sa isporukom sms kodova, sada je sve ok.

Ali Septi kakav lik, nema ga nigde 500 godina, ceka da neko nešto provali tipa menjanje pin koda, da nije besplatno i eto ga u momentu se prijavljuje haha :ROFLMAO:

Prilozi

• IMG_9460.jpg
    IMG_9460.jpg
    203.4 KB · Pregleda: 64
  • Like
Reagovanja: uji
Nisam ispratio, koji je kurs online menjačnice u AIK i imaju li provizije za ino plaćanja?
U ebankingu je naveden stimulativni kurs, ali ako je isto u praksi, kupovni je loš. Nemaju provizije za ino plaćanja, s tim što su kartice tekućeg isključivo dinarske, no zadržali su princip konverzije po MC/Visa kursu bilo za domaća ili ino plaćanja. Devizna kartica bi bila MC Flexi štednje, ali je posedovanje Start paketa preduslov za otvaranje iste.

Da li postoji način da se u Moja mBanka aplikaciji u šablonima za plaćanje sačuvaju i iznosi? Imam gomilu računa i raznih naloga gde su iznosi isti svakog meseca. U Voban aplikaciji bivše Vojvođanske Banke su i iznosi ostali sačuvani u šablonu ali ovde ne uspevam.

Da li postoji način da se u Moja mBanka aplikaciji u šablonima za plaćanje sačuvaju i iznosi?
Ne, nikad nije ni postojala. Iznos se uvek dopisuje. Kombanka primera radi takođe ima preduslov za upis iznosa da bi šablon bio sačuvan.

@Zarkusi : možeš da ponoviš plaćanje, ako je prethodna transakcija dostupna u listi.

Da li postoji način da se u Moja mBanka aplikaciji u šablonima za plaćanje sačuvaju i iznosi? Imam gomilu računa i raznih naloga gde su iznosi isti svakog meseca. U Voban aplikaciji bivše Vojvođanske Banke su i iznosi ostali sačuvani u šablonu ali ovde ne uspevam.
Moze otici na placanje i izabrati opciju Ponovi placanje. Ja sam tako uradio par puta za ovo kratko vreme na iRacunu

Ja prošao onu video proveru, čovek mi rece da ne diram nista i da sačekam da se stranica ponovo učita. Sačekao sam i posle nekog vremena mi izbaci poruku da se podaci jos obrađuju i da ce mi poslati mail kad bude gotovo da se dovrši postupak. Evo već dva dana ne stiže nista. Kako je kod vas bilo?

moraš sve ponovo nažalost.
ceo proces se završava iz jednog puta u toku nekih 20-30min.
ako se proces negde prekine bilo ljudskom bilo tehničkom greškom nažalost sve mora opet.

Samo da javim da sam dodao visa karticu u Apple Pay i probao sve radi top.

Imali su problem pre 2 vikenda sa isporukom sms kodova, sada je sve ok.

Ali Septi kakav lik, nema ga nigde 500 godina, ceka da neko nešto provali tipa menjanje pin koda, da nije besplatno i eto ga u momentu se prijavljuje haha :ROFLMAO:

Nije 500 godina vec 12.06.2021. godine kada se vec znalo sta ce i kako ce biti ovde na topiku :).

Sad mi stigao SMS od RB:
Postovani, zbog unapredjenja aplikacije RaiPay trenutno je onemoguceno njeno koriscenje. Uskoro cemo Vam poslati obavestenje da azurirate aplikaciju kako biste je nesmetano koristili. Srdacno!
Pozdrav

stigao je jedan update za RaiPay na Google Play store ali i posle njega app ne radi

Dobio novu Visa debit i ladno je vezali samo za dinarski račun. Ja krenuo da plaćam u inostranstvu kad ono skidaju dinare.
Pisao im, niko ne odgovara.
Zvao call centar, oduvali me, kao dođite u filijalu.
Onda tražio da me prebace kod poslednje sposobne službenice koju znam, ona mi rešila da vežu i eur račun kad plaćam u inostranstvu.

Dobio novu Visa debit i ladno je vezali samo za dinarski račun. Službenica u filijali mi je vezala i eur račun kad plaćam u inostranstvu.
iRačun je i po pravilu samo dinarski, ali referenti mogu da otvore a-vista devizni i vežu karticu za isti. Hvala što si barem potvrdio da je ovo moguće pošto sam planirao isto da učinim kada mi istekne 6 meseci od gašenja.

Moguće, moguće, samo im treba reći; ja već više od 10 godina imam VISA debitnu karticu koja je vezana za dinarski i devizni račun. I poseban devizni račun za koji je vezana VISA Virtuon.

Održavanje za sve plaćam kao za paket račun (250 dindži).

E stvarno svašta sad, još i treba da vršljam po profilima! :ROFLMAO:

Stvar je u tome što je onaj kog sam citirao pomislio da ti imaš iRačun i da svi možemo da imamo uz taj paket i devizni račun, i sve to za 0 din.

Kod mene ne RaiPay proradio sinoć, nakon update-a aplikacije.
Pozdrav

Moze, ako je neko imao od ranije devizni kad je bilo besplatno. Ja sam imao tu srecu...

• Like
Reagovanja: uji
Je l' to sad i Moja mBanka aplikacija ne radi? Unesem prijavni kod i kaže mi da korisnik nije prepoznat. Odem na Raiffeisen Viber asistenta, ne stiže mi SMS za potvrdu.

Raspad.

Vrh Dno