Mozda se nisam do kraja detaljno izrazio
Rekla mi je devojka iz call centra da vidi skinut upravo to sto bi bio tacan iznos plus 1% i ja je pitam ali gde je razlika jos 2 zarez nesto evra, kaze da se ne vidi jos uvek kod njih u sistemu sta je sve skinuto.
Zvacu ih svakako jos, jer nesto nije podeseno kako treba ocigledno. Takodje ne vidim u aplikaciji ni jednu transakciju od petka do danas sa visa kartice. Samo ukupan rezervisan iznos.
Za bankomate, imaju limit i iznosa i broja novcanica za uplatu manji nego banke koje sam pre koristio, a za isplatu takodje limit od 60 i 80k dinara u zavisnosti od bankomata. Sto jako frustrira ako je potreban neki veci iznos. Druge banke od pre su takodje bile bolje sto se tice isplata odjednom.
Takodje, limiti su bili razni u mom slucaju, nisam hteo da duzim.
Od blokada vece isplate sa racuna, do nekog malog nedeljnog limita transakcija sa racuna. Itd..
Call centar jeste ljubazan, ali neretko samo ljubazan i bez konkretne trazene informacije.
Meni je kombank za ove moje situacije bila odlicna i sve je funkcionisalo kao sat. A dosta razlicitih usluga sam koristio.
Svakako presao sam.
Da li imas, ili neko od ostalih clanova preporuku za devizni bez ikakvih provizija sa karticom u inostranstvu u nekoj drugoj banci i da nema odrzavanja mesecnog nikakvog? Ovaj bankmax yettel jel ima to sada kao ponudu mozda?
Zvao call centar, uopste se jos uvek ne vidi iznos u aplikaciji koji je skinut.Da dopunim šta ostali već nisu pokrili.
Ne znam kako je u NLBK, ali i ostale banke sa kojima sam sarađivao zahtevale su aktivaciju kartica, pogotovu kad stižu poštom. U suprotnom bi kartice bile podložne zloupotrebi.
Sa ovim se slažem da je bez veze. Okej, sami limiti mogu da se resetuju pozivom kontakt centru, ali često blokiraju veće transakcije i zovu te da provere. Ni to, doduše, nije samo po sebi strašno, ali jeste ako si transakciju inicirao u petak uveče, a oni te zovu da provere tek u ponedeljak ujutru... Tad poziv kontakt centru ne pomaže, iako radi 24/7, jer oni nisu nadležni za odobravanje blokiranih transakcija.
Definitivno ovo proveri, jer nema logike da su ti uzeli proviziju 3-4%. Za tu kupovinu je provizija 0,82 evra. Jesi li stvarno plaćao sa deviznog računa? Pada mi na pamet da ti je povećan iznos nakon dinarskog knjiženja po njihovom prodajnom kursu (trenutno preko 120 din za evro), a da si ti to doživeo kao proviziju umesto kao kursnu razliku.
Rekla mi je devojka iz call centra da vidi skinut upravo to sto bi bio tacan iznos plus 1% i ja je pitam ali gde je razlika jos 2 zarez nesto evra, kaze da se ne vidi jos uvek kod njih u sistemu sta je sve skinuto.
Zvacu ih svakako jos, jer nesto nije podeseno kako treba ocigledno. Takodje ne vidim u aplikaciji ni jednu transakciju od petka do danas sa visa kartice. Samo ukupan rezervisan iznos.
Za bankomate, imaju limit i iznosa i broja novcanica za uplatu manji nego banke koje sam pre koristio, a za isplatu takodje limit od 60 i 80k dinara u zavisnosti od bankomata. Sto jako frustrira ako je potreban neki veci iznos. Druge banke od pre su takodje bile bolje sto se tice isplata odjednom.
Takodje, limiti su bili razni u mom slucaju, nisam hteo da duzim.
Od blokada vece isplate sa racuna, do nekog malog nedeljnog limita transakcija sa racuna. Itd..
Call centar jeste ljubazan, ali neretko samo ljubazan i bez konkretne trazene informacije.
Meni je kombank za ove moje situacije bila odlicna i sve je funkcionisalo kao sat. A dosta razlicitih usluga sam koristio.
Svakako presao sam.
Da li imas, ili neko od ostalih clanova preporuku za devizni bez ikakvih provizija sa karticom u inostranstvu u nekoj drugoj banci i da nema odrzavanja mesecnog nikakvog? Ovaj bankmax yettel jel ima to sada kao ponudu mozda?