DaDa li ste uz iracun (dinarski) otvarali i iracun (devizni)?
Mogućnost da se dinarska Visa kartica veže na istom, prema uputstvu opisanom u linku naniže:Sta se dobija (koji su benefiti) ako se otvori i iracun devizni?
Nakon što budeš video da su povezani računi kartice RSD i EUR, na Aliju postavljaš valutu USD, a na deviznom uplaćuješ EUR. U tom slučaju nema autokonverzije dinara u evre i obrnuto. Koliko na dinarskom u Srbiji, ili evra za inostranstvo, toliko.Ujedno koja je najbolja/najpovoljnija varijanta za placanje na aliexpressu preko ovih racuna?
Ako je iRačun i donosi postar to ne znam. Ako si otvorio u poslovnici od prilike sesti dan ti stigne poruka da odes u tu i tu poslovnicu posle 12 sati i da je podignes.Dobar dan, imam pitanje, meni su se u app pojavile plasticne kartice, koliko njima treba da stignu u subotu sam otvorio racun, a jutros su se pojavile u app.
Preko jabuke svakako ide, a da moram da koristim taj raipay verovatno bih prešao u drugu banku.Ja bas volim sto koriste RaiPay , ne mora bas sve preko gogla i jabuke da ide. 😀
U gornjem desnom uglu aplikacije se nalazi zatvorena koverta i u tom inbox-u pišešU mejlu mi traze da u inboxu napisem zahtev sa podacima:
Pa ne postoji RaiPay za Apple korisnikeJa bas volim sto koriste RaiPay , ne mora bas sve preko gogla i jabuke da ide. 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari