Ja ga ne vidim.*** kakav potencijal ima ovaj engine...
Ja ga ne vidim.*** kakav potencijal ima ovaj engine...
Kad je engine radio genije, jedva cekam da probam igru*** kakav potencijal ima ovaj engine...
ja dobro vidim i sa cvikerima za suncanje :smoke:Ja ga ne vidim.
Uh, engine, genije!
Pa ovdje je maltene sve staticno. Osvjetljenje, sjenke, foliage ne postoji. Zato i radi dobro.
Vise sjenki ima prastari D3.
Ovo je kao dobro naslikana slika.
RAGE: I took the opportunity and looked at the options menu. There were no graphic options beside resolution, brightness, anti-aliasing and GPU transcoding. Is this a limitation of the test version?
TW: This is a feature of the id Tech 5. The Engine automatically adjusts to your hardware to ensure the best performance and graphics the hardware can provide.
For example: You have a video card with 512MB VRAM, 4GB of normal RAM and a decent processor. Now the id Tech 5 adjusts the quality of the Level of Detail to the available resources. If you have twice the RAM the engine scales dynamically up to it, improves the textures and objects in the far look sharper and more detailed. At the same time the engines tries to keep running at 60 FPS even though this is not also possible – dependent on the situation.
Sve si u pravu, ali igra vizuelno ostavlja dobar utisak pored svega toga, to je najbitnije (posebno na konzolama). Sa dobrim dizajnom i pametnim "fejkovanjem" raznoraznih efekata zbog ogranicenosti platforme mogu da se postignu odlicni rezultati, ja bas cenim kad je neko svestan toga i sa tim na umu se potrudi da napravi nesto sto ce u tim uslovima izgledati dobro. Pritom ovo radi u 60 fps, na konzolama to prakticno ne postoji u ovakvim igrama.
Zna se sta bi mogao da uradi kad bi fokus bacio na najjaci PC, ali znamo kako je Carmack razmisljao na pocetku ovo generacije konzola. Posle je rekao da se *****ao, videcemo kako ce da razmislja sledeci put.
Secam se da je pricao da ce kod Rage-a da idu na 60 fps na konzolama i maksimalno dobar izgled u okviru toga, a da ce sledeci Doom biti u 30 fps, ali da ce zato izgledati mnogo bolje. Taj pristup plus mala promena razmisljanja u odnosu na PC, moglo bi da bude svasta.
E sad, koliko su interesantne njihove igre i kako ih osmisljavaju je druga tema...
Rekao sam da izgleda kao dobro naslikana slika. Znaci dizajneri su odradili dobar posao, ne Carmack.
I dizajn je mozda i najbitiniji, ali nema dobre atmosfere bez dinamike. Stalker je dokaz za to.
meni idalje onaj prvi prikaz engine-a i igre za PC izgleda brutalno ! e sad sto su ih zavrnuli i rekli im da igru moraju da urade kao za konzolu to je druga stvar ! ogranicili su ih bednim konzolaskim grafickim karticama sa malo rama itd...teksture su urnebesno smanjili .... ma konzole treba zapaliti xD a ponosan sam vlasnih PS-a xP
znas kad kazes tako nesto a ljubitelj si stalker-a (pretpostavljam)... to zvuci.. .ehhhh kao da pricas prazne price , znas ono zevao bi da moram da te slusam.
I te kako bi bilo dinamike da je igra radjena PC Only ! i do duse otkud znas da je nema ? cekam da izadje igra da je probam pa cu da kritikujem i komentarisem.... a verujem da cu je i kupiti.
Kada malo bolje razmislite, stari je najveca antireklama za stalkera ikad . Prvo mi ga je ogadio, a sad sam vec u tom stadijumu da, kad ga pomene, vezem prvi svezanj dinamita oko struka pa pravac pijaca or something
7.5 Presentation
Incredibly high production values throughout. Storyline is weak, few memorable personalities, no satisfying ending, game starts to drag toward the end.
10 Graphics
One of the best looking games ever made.
8.5 Sound
Great gun sound effects and a high quality soundtrack and voice acting.
9.0 Gameplay
Excellent shooting sequences and a surprisingly good car combat mode.
8.5 Lasting Appeal
A lot of content in the single-player mode, plus co-op missions and a vehicle combat competitive multiplayer mode.
Ovakva grafika definitivno ne zasluzuje ocjenu 10, niti blizu:
http://www.rage3d.com/board/showpost.php?p=1336713858&postcount=747
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari