Šta je novo?

Rage

Meni je to bas odgovarajuca duzina ako sadrzaj nije repetitivan. Mrzim kada igre ne mogu da se predju za manje od 20-30 sati a od toga pola se non stop ponavlja...

Slazem se sa tobom,ali ako bude tako dobra kako se prica,taman se uzivis a ono kraj!Po meni treba da bude izmedju 25-30 sati zajedno sa svim side quest-ovima,da igras laganica svaki dan po dva sata,a pri tom da se ne smoris,kao Dead Island koji se predje za 25 sati,sasvim dovoljno!Sta da se radi kad je tako!

Duzina pravljenja igre ne treba da utice previshe na duzinu SP kampanje. Rage je imao dug proizvodni proces jer su pocetne ambicije karmaka bile nerealne [deljenje megatexturea na 32/32 chunkove]. A finalni proizvod koji su napravili ce biti technical marvel, 15 sati igranja SP-a, posebna COOP kampanja i car based multiplayer daju sasvim dosta contenta za proizvod od 50 dolara.

50 je preorder :D

Pa pc verzija je uvek 10$ jeftinija od konzolnih, osim kod activision "hitova". :)

[YOUTUBE]GooazR-tmG4[/YOUTUBE]

Jos malo (19 dana) i mozemo da se razbesnimo. ;)

A Perfect Circle :)

<3
Znaci padamo u depru dok igramo

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Prvo su me oduševili sa Filter-om u Bulletstorm, onda APC u Rage-u

A baš sam pre neki dan razmišljao kako su ****** soundtrackovi sada u igrama, da kažem, u 90% igara, pogotovo sportskim sa onim emo mtv sranjima. Devedesete su bile najjače :(

Im ready. Stavio sam x64, 5giga rama, jos samo da krene steam preload pa da lagano krenem da dovlacim tih 20tak giga.

Kako misliš poranio? Vidiš da je poslao u 17h:d

Nebi bilo loše da bude neki special edition, gde igru dobiješ narezanu na nekom fino upakovanom mini usb disku od , šta znam, 25-30gb. To bi baš bilo Justin Bieber cool, hit me baby one more time ql i tako to...

Poslednja izmena:
Ja bih to vise voleo kao NiN, razbacaju usb-ove sa muzikom po koncertu pa ko nadje. Doduse ovde bi i mogli po wastelandu da ih sakriju pa ko nadje vrituelni dobije i fizicki. Usb i mean. :D

Uhh neverovatno izgleda,jedva cekam da stigne!

Pozlatio se ;)

finalrageeric.jpg

Jel ostalo i dalje ono sto su pricali da mogu da se prave svoji unikat automobili i oruzja, ako se nadju seme i delovi, a ne ono puko nadogradjivanje, nadjes nisan i prigusivac i samo ga stavis?

Ja mislim i suprug kad ga pita kući šta će da jede on mu odgovori: aaaa, pa da , mi smo ID softver , naša nova igra je Rage aaaaa to je fps aaaa, mi smo izmisli fps aaaaaa, naša igra je wolfenstein... Gari ima da prsne dok igra ne izniđe:D

Ja mislim i suprug kad ga pita kući šta će da jede on mu odgovori: aaaa, pa da , mi smo ID softver , naša nova igra je Rage aaaaa to je fps aaaa, mi smo izmisli fps aaaaaa, naša igra je wolfenstein... Gari ima da prsne dok igra ne izniđe:D

Dobro primećeno :D Meni je već posle prva dva intervjua koja je dao još pre jedno 6 meseci počeo da ide na nerve sa time, tako da više i ne gledam njegove intervjue jer su mu svi isti...

Naučio je sve ko rec-taciju i sad samo ponavlja ko da je navijen! :d

Mislim, koga još boli uvo danas za to dal je id-software izmislio FPS ili neko sasvim deseti... Ionako je nebitno! ;)

Zamislite samo kad bi Englezi stalno ponavljali pred sveki mundijal da su oni izmislili fudbal! Pa na šta bi to ličilo...!

Poslednja izmena:
Pa da privuku sto vecu paznju novih generacija koji ne znaju za njih, mada je to opet mac sa dve ostrice...

Pa da privuku sto vecu paznju novih generacija koji ne znaju za njih, mada je to opet mac sa dve ostrice...

Heh... Ma to meni liči taman na onaj vic o rabinu i svešteniku kad su otišli da gledaju zajedno boks meč.

Ne znam dal znaš za taj vic al odprilike u kratkim crtama on glasi ovako. Pošto je spiker najavio boksere obojica uđoše u ring ali pred sam početak meča jedan od boksera ode do svog ćoška, kleče i prekrsti se. Kad to vide rabin on priupita popa: "Jeli kolega, a šta ovo znači?" A pop mu odgovora: "Baš ništa ako je loš bokser!" :d

E to ti je baš to, pa sad videćemo... ;)

Poslednja izmena:
Mi smo izmislili FPS, ali ipak pravimo prosjecne FPS-ove.

Na to je zaboravio.

^ +1

U poslednje vreme se slazem da prave jako procesne fps-ove. Sve od Quake-a 3 je krenulo nizbrdo sto se mene tice.

Nazad
Vrh Dno