Tu vec imas drugih faktora. Jel si instalirao original GTA ili verziju sa narodnim lekom, izlecenu? Jel ti grafika i graf.dravjver rade bas kako treba? Jesi probao Furmark da pustis dok ide Linx?
Jeste, desavalo se ljudima da prodje 75 krugova Linxa i onda padnu na video kompresiji ali je sasvim zadovoljavajuce da nekom moze da prodje sistem 75 krugova linxa i da pritom temperature budu u normalnim sferama.
.
Pa mogao si da pocnes od sebe
I7 920 @ 2,66 Ghz / 1.15VID / Intel Stock Fan
E ***, zapravo jeste LinX taj koji je merilo stabilnosti a ne neka igra.
Procitaj jos jednom sta si napisao. 15-20min.Jedini razlog zasto je pobrljavio komp u tom momentu je CPU.
Sta znam na tim podesavanjima mozda bi puko i LinX posle 37 sati testiranja... Ja uglavnom pustim linx 15-20min i tada je prosao test (slazem se 15 min je mozda malo)
Posle sam uradio fine tuning i sad sve sljaka super. (linx 25 kruga i u realnom radu sve ok)
Isto ljudi se previse opterecuju temperaturom dok ide LinX. Naravno treba da bude do propisane granice dok traje testiranje (za deneb valjda 62C)
U normalnom radu racunara, ne znam da li nesto moze da optereti CPU kao linx...
Primer, CPU temperatura pod Linx-om ~56C max (grafika 'ladna ko spricer)
Pustim GTA IV, posle 2-3 sata, max temperatura procesora 51C, i to je u kucistu mnogo veca vrucina, graficka se przi na 80+ C
Naravno da ide memorija na allKoje setovanje, jesi memoriju stavio na All? Nije isto ako stavis 512MB, 1024MB ili ti povuce svu memoriju. Nije isto ni sto se tice temperatura ni sto se tice stabilnosti..
Zasto se kaze min 75 krugova?
Mislim, necu ni da se objasnjavam. Za mene je validan klok koji moze da izdrzi torturu od 75 krugova Linxa
E ***, zapravo jeste LinX taj koji je merilo stabilnosti a ne neka igra. Ne moze poredjenje biti dobro ako neko za svoj procesor kaze da je stabilan tako sto mu ne crash-uje neka igra, ako je tako onda i moj Q6600 radi na 4GHz 24/7 ..
Slazem se sa voodoo ali kako je krenulo izgleda da od toga nema nista ...pisite jednostavno koliko i kako drzite procesor 24/7 ako je vec to zamisao teme.
Kod mene, kao sto i stoji levo, Q6600 @ 3.73GHz, 1.376v, IFX-14 3x120mm. QPrime, LinX, sta god, stabilno.
i meni su slicni rezultati na Q6600 @ 3.6GHz, 1.368v, True Black + Noctua P12
zabrinuo sam se zbog max temperature 74c, al to nebi trebalo da bude problem?
Pa nije bas
Podesim ja sve kako sam zamislio, pustim linx.... prolazi test, temperature ok...
Onda pokrenem GTA IV i posle 15-20 min pobrljavi komp
Tako da mora proc da bude i LinX i GTA IV stable![]()
Ja se slazem sa ovim, meni prolazi sve zivo kolko ocesh na linxu orthosu primu
a pukne mi posle 2 sata u WoW recimo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari