Haha, "Even though the Gigabyte 6200 is not a card meant for gaming, it will still be able to support most (current/future) games" a kartica izvlaci 8K u 3DMarkuDorry je napisao(la):Evo ti jedan koristan link:
http://www.pcmoddingmy.com/content.php?review.186.4
sirE je napisao(la):Pazaricu graficku u cenovnom rasponu 110 - 130 evra pa me zivo zanima sta mislioci foruma imaju da kazu..
Prvi pik mi je Gigabyte Radeon 9600 Pro
Drugi pik mi je Leadtek GForce 6200TD
Ako imate neku drugu ideju slobodno..
Dabome. Doduse, neke 3dfx-ove tehnologije su primenjene u FX seriji...Delija je napisao(la):SLI na nVidia karticama ima samo isti naziv sa Voodoo2-ovim, sve ostalo je totalno drugacije i nemaju nikakve veze...
Delija je napisao(la):SLI na nVidia karticama ima samo isti naziv sa Voodoo2-ovim, sve ostalo je totalno drugacije i nemaju nikakve veze...
Dorry je napisao(la):nVidia je kupila 3DFx kompaniju, i licencu la SLI mod... Zato je prva izbacila 6800 SLI i 6600 SLI... Ati kasni jer nije se nadao ovom potezu (tako sam bar ja razumeo...) i sada najbolja kupovina je 6600GT AGP, ali jos uvek ima nekih malih problema ova serija...
uNesc0 je napisao(la):Sta je pesnik hteo da kaze? Kakve veze SLI ima sa ovom pricom? A pogotovo kakve veze ima SLI i 6600GT AGP? :S:
Nedjo je napisao(la):Sve 6200 kartice koje sam isprobao (a probao sam sve na nasem trzistu) mogu da se moduju/overklokuju! 6200 je najbolja kupovina za te pare. Tacka!![]()
uNesc0 je napisao(la):Sta je pesnik hteo da kaze? Kakve veze SLI ima sa ovom pricom? A pogotovo kakve veze ima SLI i 6600GT AGP? :S:
Super im je taj program :d , i ja sam ga dobio uz bivseg Radeona 9000, kome je bio zakljucan clock u BIOSU, koga je takodje Gigabyte radio :wall:dziggy je napisao(la):imam oko 6 meseci Gigabyte Radeon 9600 Pro, za te pare bolja nema, uz nju dobijas
sjajan program V-tune (Gigabyte ga radio) , za clock...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari