Šta je novo?

Race Driver: GRID

Kako preko net-a? Ja se ubih da nadjem negde odgovor,ali mi nije uspelo.Znaci znam da ne mora igra da bude originalna,u igri kad udjem u online vidim da treba da se ukuca neki username i pass,ali neznam gde da se registrujem,na zvanicnom sajtu nema nista (bar ja nisam naso),ili se mozda registruje iz igrice kucanjem bilo kog imena i pass.,ali to kod mene nece.Dal treba patch 1.2 za to?

Pa, treba ti patch u sustini...ako zelis veci izbor sesija.Koristi mini image, nemoj c****ani .exe...
Kreiras svoj profil prilikom prvog starta igre (to si verovatno uradio) i odes na online igru.Username/pass za ulazak ako trazi (a zaboravio sam kako bese), onda napravi- to mu dodje online account.Tu nisam imao nikakvih problema, ni ja ni moja "ekipa" s kojima se tabam preko neta.

Za private session ce da ti trazi pass, za "public" trke ne trazi.

Poslednja izmena:
Jel ima neki drugi nacin za pravljenje account-a,jer ja imam rip verziju a ona nema onu standardnu instalaciju kao druge ,tako da mi ne nudi nikakvu registraciju.

Ne znam...jbmlga davno sam to radio tako da se vise ni ne secam.Ali cim je jedan moj drugar (noob za te stvari) odradio sve bez problema, znaci da nesto "ne stima" u tvojoj igri, tj kopiji...

Ne znam...jbmlga davno sam to radio tako da se vise ni ne secam.Ali cim je jedan moj drugar (noob za te stvari) odradio sve bez problema, znaci da nesto "ne stima" u tvojoj igri, tj kopiji...
Gledaj ,ja imam rip verziju skullptura-inu od 1,7GB(znaci to je cela igra koja kad se raspakuje zauzima kao i originalna).Ona nema instalaciju vec se raspakuju fajlovi negde na hdd-u,nema one stvari (registracje i dr.cuda )koje dolaze uz instalaciione verzije.Zbog toga pitam imal negde drugde (na njihovom sajtu ili ) da se izvrsi registracija.Hvala u svakom slucaju.

Gledaj ,ja imam rip verziju skullptura-inu od 1,7GB(znaci to je cela igra koja kad se raspakuje zauzima kao i originalna).Ona nema instalaciju vec se raspakuju fajlovi negde na hdd-u,nema one stvari (registracje i dr.cuda )koje dolaze uz instalaciione verzije.Zbog toga pitam imal negde drugde (na njihovom sajtu ili ) da se izvrsi registracija.Hvala u svakom slucaju.
I ja imam istu tu ripovanu verziju. Samo instaliraj patch 1.2 i radice. Nema sta da se registrujes, kada odes na multiplayer imas create i tu napravis novi nalog. Evo meni radi normalno...

u skorije vreme bolje trke nisam igrao.
dosta dobro je odradjena i optimizovana.
jednom recju igrica rastura. :D

moze jedno pitanje za ljude koji igraju grid na atiju?
kod mene na 4830 i 9.2 drajverima kad u igri sve stavim na hi/ultra znaci sve na max, sve teksture (recimo nalepnice na kolima) su jako mutne, prakticno necitljive... jel neko imao slicnih problema? nisam jos skinuo 1.2 patch, al cu kanda morati pa da vidim dal ce biti nesto bojle...

dok sam imao 4850, nisam imao tih problema...

resio... problem bio sto je u ati tray toolsu, ne znam kako, ali je stojao onaj max speed profil, pa su teksture bile lose... pozz

postoji li neki hack da omoguci vece rezolucije kod nas sa grafuljama od 256 MB Vrama ? Trulo mi da igram igricu na rez od 1280x1024 (trenutno maximalno ponudjena), a imam 22" monitor.

Poslednja izmena:
Probaj da editujes fajl koji se nalazi u

C:/documents.../ime/my documents/codemasters/grid/hardwaresettings.xml

Tu imas par redova za rezoluciju.

ne vredi. Promenim ja rezoluciju u okviru tog fajla, ali je uopste ne prihvata (ignorise je).
Sad sam video sta se desava ustvari. Sta god ja upisao u taj fajl, on pri ucitavanju igrice ga resetuje na default :( Kao da iscitava podatke iz nekog drugog fajla.

Poslednja izmena:
Probaj i ovako: postoji i drugi fajl, hardware_settings_restrictions.xml , koji se nalazi u folderu System, tamo gde ti je igra instalirana, pa u root-u. U njemu podesi maxWidth="1680". Zatim bi trebalo da mozes u meniju da promenis rez, ili editovanjem onog hwsettings fajla.

Posle instalacije 1.1 i 1.2 nema vise tona u igra, samo na pocetku dok traje uvodna spica ima tona posle kad se pojavi da pritisnem enter nema vise tona nikako. Totalna tisina?

kako je super igrica odusevljen sam

Da li postoji neki mod kojim se regulise brzina motanja volana kada se gleda iz kokpita? Po default-u se volan na ekranu previse vrti u odnosu na pomeranje gamepada/joysticka, pa to dosta iritira...

DirectX 10 mod under construction
Via the Pixel and Vertex Shader 4.0 of DirectX 10 features like Ambient Occlusion, Ambient Occlusion Blur or the windows shield are supposed to be realized. Besides Race Driver Grid another racing game, Colin McRae Dirt, might be enhanced with a DirectX 10 mod. Although there aren't any picture comparisons yet, the screenshots are worth seeing nevertheless.

Skines ruzni blum, metnes prava osvetljenja i dobijes NFS Shift:D

Poslednja izmena:
Kad bi to bilo tako jednostavno...

I dalje mi zvucis ozbiljno:p :D

Još samo kad bi se Codemasters setio da konačno izbaci 8ball pack za PC, i eto malo osveženje, i igra o5 zanimljiva.:D

Ranije sam igrao igru na Serious, i bila uspesnost da kazem 50-50%, u vecini disciplina (kichme :p).
Sada sam instalirao igru, stavio update 1.2 i sad ih derem lagano na Savage !?!

Sta je ovaj patch doneo, negde sam procitao da je povecao tezinu, ali cini mi se da je potpuno suprotno, jednostavno na pravcu ne daju 100% gas nego recimo 90%, u krivinama su previse oprezni (uletis im i oni zxakoce odmah, propuste me, ko da smo na raskrnici nesignalisanoj :D), ko da nisu pro vozaci :), o tome da ne znaju da brane poziciju ispred da ne pricam.

Poslednja izmena:
Kako namestiti gamepad za ovu igru? Leva palica levo-desno, desna palica gas-kocnica? Ili jedna od palica da se koristi? Ne znam kako da namestim posto mi je ovo prva voznja koju igram na gamepad-u. Koji je default na xbox kontroleru?

Poslednja izmena:
podesis kako tebi odgovara ;) Ja licno drzim obicne tastere za gas/kocnicu

Kako namestiti gamepad za ovu igru? Leva palica levo-desno, desna palica gas-kocnica? Ili jedna od palica da se koristi? Ne znam kako da namestim posto mi je ovo prva voznja koju igram na gamepad-u. Koji je default na xbox kontroleru?

Meni je levi stik bio za upravljanje, a desni za gas (na gore) i kocnicu (na dole). Nije mi neki gamepad, ali se ipak bilo medjupolozaja do punog gasa :wave:

Nema sanse ovu (i bilo koju iole realnu) voznju igrati preko gamepada, bez obzira koliko se vezba.
Ja na tastaturi cuda pravim :), pecurke jednostavno nisu dovoljno precizne, pogotovo za gas/kocenje, nisu dovoljno brze u odnosu na tapkanje tastera :), bez obzira na njihovu analognu prednost.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno