Šta je novo?

Race Driver: GRID

Evo cisto radi informacije, situacija se bitno popravila. Instalirao sam igricu, patch 1.2 i lek od igrice (ne iz paketa patch-eva). Sad igrica radi duzi vremenski period, znaci odvozim 3-5 trka u kampanji nakon cega igra puca kako je to opisano. Ovo je bitno bolja situacija od one do danas, kada je igra pucala posle svake trke. Znaci problem je delimicno resen kao u situaciji u postu iznad. Hvala na ideji...

Jesi uspeo da resis problem?kod mene je potpuno ista situacija kao kod tebe,prvo pucalo posle prve voznje sada puca kasnije/

Jesi uspeo da resis problem?kod mene je potpuno ista situacija kao kod tebe,prvo pucalo posle prve voznje sada puca kasnije/

Da problem je resen potpuno sa instalacijom kako sam je opisao. Sto je jos interesantnije, prvih dan-dva se desavalo da ispadne iz igrice nakon 2-3 trke, da bi nakon toga poceo potpuno normalno raditi i nema nikakvog ispadanja. Nisam radio nikakve dodatne instalacije...

Ja sam popizdeo sa 1.2 patchom,kada stavim stari lek onda nikako ne mogu da promenim 4xAA ,uvek se vraca,instalirao sam igru bez patch i sada radi ok.

Poslednja izmena:
A znam da je arkada ,majku mu ,ali ko da vozis one igrice na aparatima po fliperanama , TRD3 sam igrao prije ovog ,nidje veze...

Ubi me GRID u pojam, nikako da ga nateram da radi na Logitech Driving Force USB volanu, a od tastature sam što se vožnji tiče operisan, probao sam malo i nikako mi ne ide.
Prevrnuo sam ceo meni igre ne bi li našao gde se prebacuje sa tastature na volan al* ništa od toga.:mad:
Stavio sam 1.1 i 1.2 zakrpe ali džabe, sve super radi, samo volan neće. Ovo mi se dosad nije desilo ni sa jednom vožnjom, ima li neko nekih ideja kako da rešim problem?

ljudi imam problem sa patchem 1.1 i 1.2 kad ocu da instaliram on ne moze da nadje igru a ja znam da je imam igram je danima:zgran: ko je ovde lud:smash::d

Pa, gde je instalirana? :)

Ili si mozda GRID.exe zamenio nekim drugim?

pa instalirana je na E disku a on je verovatno trazi na C:trust: al neznam sta da radim

Ne, bitnije je DA LI SI pre pokusaja da patchujes ZAMENIO njen originalni Grid.exe nekim drugim?Manje originalnim? ;)

Poslednja izmena:
ne...
posto naravno nemam oreginal, kad sam instalirao igru crackovao sam je, da ne mislis na to?

Poslednja izmena:
Bingo :D
Ajd poslacu ti PM, jer ovo moze da ode predaleko...

Kako na kraju resiti onaj prob. da odjednom FPS padne na 2-3FPS-a ?
Ja uzmem prebacim kameru na unutra i imam 3-5FPS, pa onda prva krivina opet isto ..
Patch ?

*edit*

Izvaljujem da kad se forsira AA i AF onda je tako a i oce da crashuje pre nego sto loaduje i trku, valjda patch sredjuje ovo ..

Poslednja izmena:
^(po n-ti put :D )Koristi mini image, a ne cr**k...mozda je do toga.

Ma nema skinuo sam sa RS-a neki kompresovani na manje od 2Gb raspakovao inst. i nema ni cr**k-a ni niceg odma play, mozda je vec izlecen ne znam ...
Sad skidam patch 1.2v videcu dal moram prvo i 1.1v pa da vidim dal je onda ok.
A izvaljujem da dolazi do toga kad ukljucim AA i AF.

Mini image ?
Mislis na "GRID v1.2 [MULTI5] No-DVD/Fi**d exe" ?
Skino sam sada ovaj za 1.2v posto sam patchovo a i bez i sa patch-om i raznim exe-ima cim stavim neki AA ili AF crashuje mi igru pri loadu trke sad nece ni da udje u trku ..

I moram da igram bez AA/AF a ona slova/imena tako izgledaju ko ne daj Boze ..

Je*** ti budale koje napravise igru ..
I bas me interesuje sta ce im patch 1.1 i 1.2v i sta on popravlja..
Jos pise recommended Vista sa SP1, probam i to i sa i bez SP1 i isto ...
O Boze ..

^Majkumu, skinuo si skarabudzenu verziju igre koja je ostala bez ko-zna-cega, a i poznato je da u novijim igrama cra**ovanje zna da poyebe dosta stvari, narocito kad su performanse u pitanju.

I KRIVIS AUTORE IGRE???? Aj' sad lepo pod ladan tus :D

Skini ti lepo FULL verziju igre, nemoj koristiti cr**kove i sl, nego tu mini sliku (ima "bended" u nazivu) i lepo patchuj i igraj...

Ili lepo kupi original.Pa TEK ONDA ako nesto ne radi, PLJUJ PO AUTORIMA.

Ne znam po cemu da pljujem vise, skino sam prvo full od 6.xxGb pa nece pokrene inst. kaze da mi treba 32 ili 64 bit-a OS ( sta reci .. ) pa sam sada skinuo ovo i radi sve ok samo nista od multisampling-a ...

^Opet WRONG.Kako nije hteo da ti pokrene instalaciju?Kod mene radi i na XP i Visti 64.Ili je OPET do verzije koju si skinuo, ili ti je i OS neka vrsta tiny Xp, last XP, mini Vista ,bla-bla i slicnih budzevina :D

I dalje nema razloga da pljujes po igri ili autorima.Dokle god pocinjes post sa "skinuo sam..." ,liciMuRno je pljuvati nekog ko s tim najmanje ima veze.
Narocito u ovom slucaju, jer igra nije poznata po nekim katastrofalnim bagovima, jedino imaju problema neki drajveri i to je to...Optimizovana je i radi odlicno.

Znas i sam da se pola korisnika ovde zalilo na pad FPS-a na krivini, kad udje kamerom u kabinu idt .. ( znaci opste poznat prob. bug sta god .. )
Prema tome da je do verzije sumljam, jer i ja imam isti problem samo sto kod mene u zavisnosti da li stavim x8 x16Q idt .. ili udje pa isto pad FPS-a na pocetku odma ili kad udjem u kabinu ili uopste i ne udje u trku vec izbaci neki error tj. crashuje.

Ne mogu da pljujem nVidia kafe kuvaricu sigurno ?

Ok, skinem patch, isto, skinem par drugih exe-a isto, bez SP1, sa SP1 isto.
Pa koga da pljujem ?

Poslednja izmena:
Koliko se ja secam, ljudi koji su imali problema sa padom FPS-a su provalili da je problem bio do cr**ka, koji je poznat po losoj emulaciji zastite (securom ili sta vec) i da sa mini slikom taj problem ne postoji...
Eto, potrudio sam se i da ti nadjem...strana 17 u ovoj temi.

...ne merem vise :S:

Poslednja izmena:
Ja nemam problem sa padom frejmrejta dok moj drugar sa daleko jacim kompom ima a imamo istu verziju igre, instalirana je sa istih diskova.

e ja jos uvek ne mogu da instalram patch imam cistu instalaciju al nece

Izgleda da moja instalacija već ima primenjen lekić, posle instalacije je raspakovao i instalirao neke dodatke i sve to fino radi osim što u MP vidi sesije, ali kada pokušam da se povežem na neku izbaci session error, unable to connect.
Ima li pomoći i kako da utvrdim koju verziju imam?
instalacioni disk je Race Driver GRID FULL-RIP MULTI 5 JPN

Poslednja izmena:
Znas i sam da se pola korisnika ovde zalilo na pad FPS-a na krivini, kad udje kamerom u kabinu idt .. ( znaci opste poznat prob. bug sta god .. )
Prema tome da je do verzije sumljam, jer i ja imam isti problem samo sto kod mene u zavisnosti da li stavim x8 x16Q idt .. ili udje pa isto pad FPS-a na pocetku odma ili kad udjem u kabinu ili uopste i ne udje u trku vec izbaci neki error tj. crashuje.

Ne mogu da pljujem nVidia kafe kuvaricu sigurno ?

Ok, skinem patch, isto, skinem par drugih exe-a isto, bez SP1, sa SP1 isto.
Pa koga da pljujem ?
Probaj da izvadis dva modula rama,pa probaj igru sa 2gb.

Ma nema skinuo sam sa RS-a neki kompresovani na manje od 2Gb raspakovao inst. i nema ni cr**k-a ni niceg odma play, mozda je vec izlecen ne znam ...
Sad skidam patch 1.2v videcu dal moram prvo i 1.1v pa da vidim dal je onda ok.
A izvaljujem da dolazi do toga kad ukljucim AA i AF.

Zbunjuje se grafika kad vidi rez manje od 1920*1200 :D

Za onog 7950 sam hteo da ti dam 30e ali sam saznao da je prosipan sok po njemu, za ovu ti stoga nudim 220 :D

Poslednja izmena:
Probaj da izvadis dva modula rama,pa probaj igru sa 2gb.

Ne mogu sad ni da probam jer sam obrisao igru, nije mi se ni svidela nesto posebno jos me i to zezalo ..

Zbunjuje se grafika kad vidi rez manje od 1920*1200 :D

Za onog 7950 sam hteo da ti dam 30e ali sam saznao da je prosipan sok po njemu, za ovu ti stoga nudim 220 :D

Za 30e je ne bi prodao ni rodjenoj majci ,)
A ovu nema potrebe da prodajem ;)

Ljudi, vidim da ste u toku, da se razumete. Igram GRID vec neko vreme pa mi se cini da je vreme dda kupim volan. Sta da uzmem za 50ak e?

E jel imao neko problema s ati radeon grafikom i ovom igrom?

Imam 2600pro i nakon instalacije 2 razlicite verzije igrice desava se isti problem. Udjem u igru normalno, vidim intro i sve uvodne filmice normalno al kad udjem u meni, slika se uopste ne vidi. tj izgleda kao da je skremblovana, zvuk u pozadini normalno ide i mogu cak i da pokrenem trku ako nasumicno klikcem enter :)
al svo vreme je sj*bana slika. verovatno je to do graficke ili drajvera mozda,a?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno