Šta je novo?

Race Driver: GRID

Isti problem sam imao na laptopu (HD2600), resio sam ga inastalaciom novih drivera.
Poz.

Ne napreduje, ali ti imas vise para sto znaci da mozes da uzmes boljeg kolegu ;)

E shteta, meni bash ovaj ql lik, neki Britanac, kad krene sa onim njegovim 'mate'.
Pare sad sigurno nisu problem, moracu da potrazim novog kolegu izgleda :smash:

Thanks za info :wave:
Svaki od njih ima svoju specijalnost i dobar je za odredjeni tip takmičenja.Moj savet ti je da uzmeš onog koji traži 20-40% honorara od trke keš ti nije problem njega nema nikad:D Ja imam nekog Slovaka lik me ladno ošiša u driftu iako mu je specijalnost GT1 klasa trka :dToliko o AI !!!:d

Ja sam imao tog rookie britanca, spcijalnost mu je open wheel, a imao je agression i reactions do panja znachi lud lik skroz, za chas se probije od zadnjeg do prvog mesta i onda izleti, al zato sam ga placao neku bedu ;)

Sad sam angazovao nekog irca, isto mu je spcijalnost open wheel, jes da se dobro snalazi u svemu, pro je i ima skoro sve ocene do kraja, al mu zato dajem 35% zarade :)

Ja sam imao tog rookie britanca, spcijalnost mu je open wheel, a imao je agression i reactions do panja znachi lud lik skroz, za chas se probije od zadnjeg do prvog mesta i onda izleti, al zato sam ga placao neku bedu ;)

Sad sam angazovao nekog irca, isto mu je spcijalnost open wheel, jes da se dobro snalazi u svemu, pro je i ima skoro sve ocene do kraja, al mu zato dajem 35% zarade :)

Ja sam zadrzao vozaca od pocetka do kraja, neki Japanac, Eiji Mazuke ili tako nesto. Koliko me je on smarao prvih nekoliko trka, to nije bilo normalno. Preticem nekog jadnika za ceo krug, kolega mi i dalje za petama, a treci je 10+s iza nas :d
Tada sam mu rekao "sine, mnogo si dobar" i dao sam mu dozivotni ugovor. Kasnije je postao stvarno truo. Zaboravio sam na kojoj poziciji je zavrsio moj tim, znam samo da sam JA izbio na prvo mesto i to mi je dovoljno :)

Ovu karticu imam: Gainward 8600GT 256MB GS GLH

Ne rade mi uopste Codemasters igre DIRT I GRID, stalno izbacuje gresku prilikom pokretanja igre, vise puta reinstaliran sistem, da li je neko igrao s njom i sa kojim drajverima?

^Sjajno :) Milina za oci i ushi :)

Bilo bi zanimljivo da ovo postane disciplina i takmičenje (ako već nema). Mnogo bolje nego užasne 402m trke sa vozačima kojima je i jedna siva ćelija previše tokom života...

Poslednja izmena:
Jel mogu ja ovo da igram da mi nešteka?CPU Intel Cel. D 320 2400 MHz single,grafička 7600 gs,1.7 rama

Igra li neko ovo preko joypad-a ? Ja prikacio na komp dzojstik sa PS2 preko onog konvertera sto ima da se kupi u rodicu, mislim win ga prepoznaje savrseno ali u igrici mrtav. Kako ste vi ovo resili?

Moras rucno podesiti kontrole, posto igra ne prepoznaje automatski dzojstik i postavlja komande.
Bar sam ja morao podesiti kontrole za moj Logitech Dual Action.

uspeo sam da namestim da mi dzojstik sljaka. Ali sad imam drugi problem. Kako god da podesim graficke detalje, igrica mi ne da skinem rezoluciju sa 800*600. Znaci, nebitno dal sve detalje stavio na high ili na low, rezoluciju mi ne da da promenim. Imam ovaj aktuelni driver za graficku. Sta bi to moglo da bude?

Igra li neko ovo online?

Ja danas poceo-trenutno sam 71181. na rang listi:D:d

DA LI MOZE DA SE OBRISE MULTIPLAYER PROFIL I KAKO?

Da pojasnim pitanje: Hocu da obrisem multiplayer profil, ali ne online, nego fizicki sa mog kompa. Znaci briga me sto cu ostati registrovan na serveru, hocu da odstranim multiplayer profil iz singleplayer profila. Gledao sam u my documents\codemasters\grid\ gde se skladisti singlpl. profil ali multi. profil nisam pronasao. Pomoc?

izvinjavam se sto dizem temu iz mrvih, ali tek sad imam dovoljno dobar hardver da uopste pokrenem igru (a bogami i da je potjeram na full na 22" monitoru :D ), pa mi je trebalo par informacija:
1. Da li se kako moze dobiti vibracija na Logitech Rumblepad 2?
2. Da li se ista vrijedno paznje dobija sa patchom 1.1 (1.2 sam skontao da nije pametno stavljati na narodnu verziju)?

1.2 patch stavi slobodno, ali koristi mini sliku ;) I onda mozes da picis i online:)

pa nisu to bas odgovori koje sam trazio ;)

stavio sam nekako 1.1, nikakve razlike, vibra nema, niti sam sta drugo primijetio...

Pa, pitao si za patch i sta donosi? Imas i readme:

1.1 Description:
• Added support for Xinput wheel and Logitech Rumblepad 2, including default action map configurations.
• Adding ability to use H-pattern shifter in custom configuration by allowing configuration of gears 1 to 6 and reverse. Same for boost.
• Fix for missing Force feedback on Vista.
• Added the ability to override the controller type, so that if the game fails to auto-detect it, users can specify it themselves.
o Symptoms of the game failing to detect the appropriate controller type are:
? On a pad, handling is too twitchy, appears to steer “lock-to-lock”.
? On a wheel, the input lags and the linearity slider doesn’t appear to have an effect.

1.2 Description:
° Fix for sessions list overflow and missing characters in front end.
° Fix for errors generated on game shutdown
° Support for TrackIR
° Online experience points: more points awarded for completing longer races
° Assists on/off toggle added to session creation and browsing
° All offline events (apart from head-to-heads and touge) are now available online (event voting screen now scrolls to see additional championships).
° Fix for failure to recognise some devices in user-created action map presets, including Logitech Cordless Rumblepad 2.
° Fixed GRID startup issue where it appears as a process in Task Manager but fails to run.
° Additional experience points are awarded for not colliding with other cars whilst racing damage on or forward sessions.

Dakle, ako zelis da picis preko neta, 1.2 je bitan.A meni se desavalo da igra ne upamti save, sto patch 1.2 resava.Takodje browsing i kreiranje servera sa "assistance OFF/ON" mi je jako vazno.

A to za dzojped, pa bar nije tesko naci, ako vec nije bilo i u ovoj temi- probaj ovde:
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=279681

nasao sam i sam nfo za 1.1 i 1.2, kao i info da ljudi imaju problema kad ubace 1.2 na "nasu" verziju, da igra blokira posle prve trke i sl, a online me ne interesuje (za sad makar).
Sto se tice dzojpeda, ni u ovoj temi, ni u linku koji si mi dao nema odgovora na ono sto me interesuje, a to je da li patch ili neki drugi nacin omogucava vibra na njemu, pad mi je radio OK i sa 1.0, ali vibra nema, iako ga ukljucim u opcijama...

@joriq: Moj konkretan problem kada sam patch-ovao narodsku verziju je to sto posle svakog flashback-a ili kako se vec zove, framerate mi se prepolovljava sve dok ponovo ne pokrenem igricu. Reinstalirao sam igricu i presao igricu bez i jednog problema. Jos jedan primer onoga: kad nesto radi, nemoj da ga popravljas :wave:

eeee... Evo sam dobio vibra sa instalacijom Logijevog softvera, ali sad patim od drugog problema na koji se ljudi zale: joypad je postao previse osjetljiv, i nema tog podesavanja koje ga moze dovesti u red, sensitivity na 6% i opet isto. Upravo tako: kad nesto radi, nemoj da ga popravljas

PS Vibra je odradjena max traljavo, vibrira kad skreces, cak i u mjestu, ali se nista ne desava kad udarim u prepreku ili sletim s puta, vibrira potpuno isto :p

Moracu i ja da se nekako vratim na stara podesavanja, makar reinstalirao igru......

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno