- Učlanjen(a)
- 25.11.2007
- Poena
- 439
Zaista impresivno, mada nazalost ima i vecih frikova od tebe 
http://youtube.com/watch?v=cpro4F9aK4U&feature=related
http://youtube.com/watch?v=cpro4F9aK4U&feature=related
Ajd neka se neko napravi dobar da mi posalje GRID, znaci nareze i posalje postom, stvarno ne mogu nigde da je nabavim a toliko mi se igra...:d U ovom glupom selu gde zivim nema nigde da se kupi pirat, a i u okolini takodje!:S: Adresu vam mogu poslati na pm.:wave:
a uz to moze i jedna dobra riba da ti naulji ledja, odradi masazu i predje posle toga na uljenje drugih delova tela dok ti instaliras cd koji smo ti poslali...pa naravno, svi sm ovde dobri drugovi, sve za tebe :type:
Sta biva kad se pobede svih sest trka u jednoj licenci. Nikao ne uspevam da dobijem poslednju.
* Fix for sessions list overflow and missing characters in front end.
* Fix for errors generated on game shutdown
* Support for TrackIR
* Online experience points: more points awarded for completing longer races
* Assists on/off toggle added to session creation and browsing
* All offline events (apart from head-to-heads and touge) are now available
* online (event voting screen now scrolls to see additional championships).
* Fix for failure to recognise some devices in user-created action map presets, including Logitech Cordless Rumblepad 2.
* Fixed GRID startup issue where it appears as a process in Task Manager but fails to run.
* Additional experience points are awarded for not colliding with other cars whilst racing damage on or forward sessions.
svaka cast borab ! Meni leman series nikako ne ide. Najbolja pozicija mi je 3, i to retko uspem. Jednostavno, AI ulazi u krivine na nacin koji ja ne mogu da izvedem. One blage krivine pre one shikane oni prolaze full speed, ja kako god se namestio (a probavao sam 30+ puta) ne mogu tako ih da ih prodjem. To me uzasno nervira.
jeli treba 1.1 ili moze odmah ovaj?
radi ako koristis minimage, verovatno ce izaci i crack ako vec nije
inace igra je zesci smor posle 20ak trka :l sve jedno te isto, jedva cekam da je predjem pa da obrisem
a drift sto mrzim :S
Moras da pre ulaska u krivinu udjes paralelno sa njima ( u zargonu se to zove prestizanje na kocenju). Kako to postici? Primetio si da su pravci ogromni pre te dve desne lakat krivine. Znaci moras da koristis strimhook ( efekat koji se postize kada auto koji ide iza vodeceg upada u vakuum, uslovno receno i tada prilikom pokusaja preticanja dobija neverovatni momentum ).
Toliko.
Posle svake trke moras da menjas naleopnice sponzora, jer svaki sponzor daje razlicitu kolicinu novca, uz odredjene uslove.
nisu mi problem lakat krivine, vec one 3 pre shikane. Idem ja direkt iza nekog od njih, (nemarno) istom putanjom, drzim brzinu, on prolazi, (cak i malo brze od mene) ja izlecem na sljaku![]()
ne znam zaista. Slipstream postoji, to znam. I kad sam ja ispred, tj nema nikog ispred mene, usporim taman toliko da tockom nagazim bankinu na izlazu iz krivine, a ovi iza me obidju i to onako posteno, kako bih rekoa, ja sam usporio na 170 i jedva skrenuo, a oni prodju sa 250...NE znam kako da objasnim, nije ni bitno. Odvozao sam sve sem le-man series i nisam imao vecih problema ali ovo je...uzas..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari