Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Poslao sam im mail, ako jos nas zatrazi tako da vrate "kockicu" mozda i uspemo.

Pa eto, kad mogu oni, mozemo i mi.

Lik iz klondike teme dodje i prizna da koristi bot, uhvati ss i posalje njima, oni obrisu novcic.

Samo ajde barem jos dvoje-troje da napise u klondike temi kako su koristili botove, da mogu uhvatiti jedan lep ss.

logika za banovanje novcica im je jako glupa...sta nekog briga kako se ko snalazi,a ne verujem da se drugi ne bave sa slicnim ili istim fazonima

Ma zaje6ite mintpal, umislili da su neka jaka menjacnica pa kao i oni uveli placanje glasova. Ma daj...

Ako vrate Qubit na listu - vrate, ako ne, ma ko im je6e mater.

[email protected]

glasajte da dodaju Qubit i da znam za cega glasam.

izduplirali smo izgleda net hashrate,bio je 0.03 sada je 0.07...kad bi jos prestiz bacio koji rig sa grafikama na qubit skocio bi tada na 0.50 :)

Jesi siguran da ti je samo to u batu? Izgleda kao da si dodao jos i -I20 pa moguce da sa ron karticom nece sa ovolikim intenzitetom. Najbolje za sve vas koji prvi put pokusavate da pokrenete miner je da pocnete samo sa ovim parametrima (osnovnim) pa ako sve ok radi mozete da ekperimentisete sa dodatnim podesavanjima:
sgminer.exe --kernel qubitcoin -o stratum+tcp://188.226.144.73:3333 -u x -p x

Ista situacija, samo umesto I 20 pise I 14

izduplirali smo izgleda net hashrate,bio je 0.03 sada je 0.07...kad bi jos prestiz bacio koji rig sa grafikama na qubit skocio bi tada na 0.50 :)

Ma grafike rudare maxcoin. Ovo sto sad izrudarim sa procesorima cu odmah prodavati jer imam sasvim dovoljan stek a trebaju mi bitcoini za trgovanje.

Gledam koliko je tanak sell order na Cryptorush, lagano bismo sa par BTC-a čudo od pumpa mogli da napravimo. :D

Poslednja izmena:
Da li neko ima 7970, probao sam vise varijanti i nista...
sa ovim podesavanjima izbacuje HW i nema WARNING kao na sledecoj slici:
set GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
set GPU_USE_SYNC_OBJECTS=1
sgminer.exe --kernel qubitcoin -o stratum+tcp://188.226.144.73:3333 -u xxx -p xxx
a bez ova prva dva reda Untitled.png
dodavao i brisao --shaders 2048
menjao I do 20

Poslednja izmena:
koji je minimum za frekvenciju memorije na grafici i koliko treba ram-a u mašini po kartici za ovaj GPU miner?

GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
sgminer --kernel qubitcoin -o stratum+tcp://188.226.144.73:3333 -u xxx.yyy -p yyy -o stratum+tcp://q2c.cpu-pool.net:3470 -u xxx.yyy -p yyy -o stratum+tcp://mine-pool.net:3470 -u xxx.yyy -p yyy -I 19 -g 1 -w 256

PHM-SGMiner 4.1.0 je u pitanju, a karta Asus DC2OC - može neko da potvrdi ovo? Daje mi oko 3,120MH/s do 3,150MH/s, oscilira u tim vrednostima posle par minuta - ne zakuca baš ono kao kod scrypt mining-a, a u početku po samom pokretanju baš jako osciliraju vrednosti? Je li tako i kod vas? Da se posle par minuta stabilizuje oko neke vrednosti?

Nema HW, malo R, tipa 2 komada u početku tokom jačih oscilacija, a temp je na 52 stepena.

Dobro je onda... Evo sad vidim da se i stabilizovalo oko 3,10 Mh/s, +/- 0,02... Volim ovaj qubit. Taman da nikad i ništa ne bude od njega, ali od starta mi je "legao" i prvo je što sam kopao. :)

PS. Je li ima neko link do prvog bench qubit pool-a? Znam da mi je tamo ostalo nešto coin-a, ne sećam se da sam ih povukao. Vlax, plz, ako je živ? Ako ne, ko ih šiša...

Poslednja izmena:
Ni ja nikada nisam uspeo da podesim sgminere za qubit, uvek je ostajao problem sa hw errorima pa sam na kraju i zabatalio ovaj novcic skroz.
Jos kad se dev zagubio u vidu magle, izgubio sam volju i da pokusam naci sta je problem

+1, meni samo HW izbacuje, probao gore navedena podešavanja za 7970 i ništa sem grešaka nisam dobio. Skupio 300k, stavio sell ordere i ne razmišljam o dotičnom više.

Prva varijanta GPU minera je izbacivala HW greske iako ih nije bilo, koliko sam ja skontao, tj sve je normalno radilo samo je ispisivao greske a onda je neko doradio posle dan dva i to je ovaj miner sto sam ja postavio par stranica ranije (ne izbacuje HW greske).

Evo vratili su nas na mintpal ali sa 34k glasova tako da smo trenutno 8. :)
Od sad mogu da glasaju samo oni koji su trgovali bar jednom na njihovoj menjacnici...

Poslednja izmena:
Definitivno se ne isplati kopati sa procesorom na nasem Q2C poolu.

Tacno 24h kopam, oko 5h ujutro sam iskopao 2000 novcica sto je ok po kalkulatoru, ali sam od tada pa do sad iskopao 1,8 novcica. :d

Moracu se prebaciti na drugi pool jer nemam nameru da kopam grafikama.

zakucala mi sinhronizacija na walletu na jednom bloku, ima li nekog resenja da ne sinhronizujem ponovo sve

meni je pomoglo da gasim i palim wallet dok ne krene opet, upalis sacekas minut pa ako nije krenulo opet :D

Definitivno se ne isplati kopati sa procesorom na nasem Q2C poolu.

Tacno 24h kopam, oko 5h ujutro sam iskopao 2000 novcica sto je ok po kalkulatoru, ali sam od tada pa do sad iskopao 1,8 novcica. :d

Moracu se prebaciti na drugi pool jer nemam nameru da kopam grafikama.

kopaj heavy.

I ovako ceo dan: "Failed to update your account: Unable to connect to RPC server for coin address validation"... Šta se dešava sa našim poolom pa se ne može promeniti adresa iz walleta??? Čak ni mail podršci se ne može poslati, i tu prijavljuje grešku.

Nazad
Vrh Dno