sad svako od nas da prizna da koristi razne cake za glasanje,evo prestiz ce npr da cinkari za kdc,ja za USDe,svako nek odabere sa foruma po jedan novcic dok god nas ne bude prvihttps://bitcointalk.org/index.php?topic=407705.8820
Tema za klondike, evo jedan clan je napisao da koristi bot. :d
Aj sad lepo da ispamujemo temu kako koristimo botove, svi uhvatimo SS i posaljemo mintpalu.
Jesi siguran da ti je samo to u batu? Izgleda kao da si dodao jos i -I20 pa moguce da sa ron karticom nece sa ovolikim intenzitetom. Najbolje za sve vas koji prvi put pokusavate da pokrenete miner je da pocnete samo sa ovim parametrima (osnovnim) pa ako sve ok radi mozete da ekperimentisete sa dodatnim podesavanjima:
sgminer.exe --kernel qubitcoin -o stratum+tcp://188.226.144.73:3333 -u x -p x
izduplirali smo izgleda net hashrate,bio je 0.03 sada je 0.07...kad bi jos prestiz bacio koji rig sa grafikama na qubit skocio bi tada na 0.50![]()
Ista situacija, samo umesto I 20 pise I 14
Jel ti sa nekim drugim novcicem ok rade grafike? Ne znam sta da ti kazem osim da restartujes kompjuter :d
zakucala mi sinhronizacija na walletu na jednom bloku, ima li nekog resenja da ne sinhronizujem ponovo sve
Definitivno se ne isplati kopati sa procesorom na nasem Q2C poolu.
Tacno 24h kopam, oko 5h ujutro sam iskopao 2000 novcica sto je ok po kalkulatoru, ali sam od tada pa do sad iskopao 1,8 novcica. :d
Moracu se prebaciti na drugi pool jer nemam nameru da kopam grafikama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari