nesic1
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.08.2008
- Poena
- 570
jel to sa onim sto ima AVX?
onim zadnjim sto si mi poslao
jel to sa onim sto ima AVX?
To ti nije novi miner. Novi daje oko 130 do 150khs po jezgru.skinuo sam novi miner i sa fx8350 imam oko 44-53kh po jezgru, rade svih 8 jezgra
fm2 a4-4000 daje 37kh po jezgru, rade oba jezgra
http://speedy.sh/yJAc5/Qubit-novi-miner-benchforum.zip
Ako vec gledas samo trenutnu isplativost, po nekoj mojoj racunici mislim da je ric trenutno isplativiji od darka.
Riecoin https://bitcointalk.org/index.php?topic=446703.1080shta je ric?
nije mi bas bitna samo i iskljuchivo isplativost, vec i stabilnost svega kolika tolika.
ako je u momentu taj neki ric dobar, a sutra se sroka u bunar...pulovi se raspadaju, miner virus ili puca itd itd
mislim da nije bag, nego sam ja uvezao tabelu sa korisnicima iz stare baze, i iako sam ja to ok uradio, neki fazon postoji pa nece da prihvati sifre, iako su ostale nepromenjene.... moras da ides na forgot pass i resetujes sifru@Vlax
Novi pool ti ima bag sa logovanjem. Ali fora je kad se ulogujem na stari pool samo klinem link za novi i ulogovan sam![]()
jedan problem po meni je to sto nema pool za njega klasican. jedino kopanje preko poola je na Ypoolu sa njihovim minerom...koliko bi otprilike moglo da se uzme na njemu sa ovom snagom shto imam?
ja se nadam da ce nadolazeci heavy coin da uposli opet cpu-ove, i da cemo se mozda opet skontati ako bude izvodljivo da napravimo pool za nasznachi, ja sa mojojm snagom bih pravio ~27 ric ova za 24h...to je po trenutnoj ceni 6.5e/24h....tjah...opet daleko od onih 1000din![]()
znachi, ja sa mojojm snagom bih pravio ~27 ric ova za 24h...to je po trenutnoj ceni 6.5e/24h....tjah...opet daleko od onih 1000din![]()
To ti nije novi miner. Novi daje oko 130 do 150khs po jezgru.
Uplodovao sam novi miner dole podese samo promeni pool i sifru
Kod:http://speedy.sh/yJAc5/Qubit-novi-miner-benchforum.zip
hahaha..Zovi kolege rudare na mobu, možda uspeju da ti to dekriptuju :-devil-:
...sry, došlo mi da se našalim a ne znam stvarno šta ćeš![]()
A brate na tom kompu gde su mi walleti nisam imao stampac,kad sam mentalac. Uvek moram da izgubim pare da bih naucio lekciju. Probacu posle nasao sam neku skriptu koja provaljuje sifru, ima mogucnost da se ukuca priblizno ona koju mislim da je, i ona trazi. ***,ako to ne uspe moracu da se oprostim od walleta.Naravoucenije:
Kad si vec odlucio da kriptujes a samim tim i cuvas wallet, generisani password copy/paste u notepad, file-print, 3 copies, print
Kada su crna slova ostala na papiru, tek onda paste u wallet..
Ne moze da omane provereno.. nije sad da ti nesto pametujem.. ali opusteno mozes da se pozdravis sa tim walletom.. ***
Ovo pise na mintpalu.Please don't use bots, we can spot it and you will be seriously harming the coin's chance of ever hitting our exchange. We will temporarily remove any coins that have gained votes with bots.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari