Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

skinuo sam novi miner i sa fx8350 imam oko 44-53kh po jezgru, rade svih 8 jezgra
fm2 a4-4000 daje 37kh po jezgru, rade oba jezgra
To ti nije novi miner. Novi daje oko 130 do 150khs po jezgru.

Uplodovao sam novi miner dole podese samo promeni pool i sifru

Kod:
http://speedy.sh/yJAc5/Qubit-novi-miner-benchforum.zip

Poslednja izmena:
Ako vec gledas samo trenutnu isplativost, po nekoj mojoj racunici mislim da je ric trenutno isplativiji od darka.

shta je ric?
nije mi bas bitna samo i iskljuchivo isplativost, vec i stabilnost svega kolika tolika.
ako je u momentu taj neki ric dobar, a sutra se sroka u bunar...pulovi se raspadaju, miner virus ili puca itd itd

@Vlax
Novi pool ti ima bag sa logovanjem. Ali fora je kad se ulogujem na stari pool samo klinem link za novi i ulogovan sam :)

koliko bi otprilike moglo da se uzme na njemu sa ovom snagom shto imam?

@Vlax
Novi pool ti ima bag sa logovanjem. Ali fora je kad se ulogujem na stari pool samo klinem link za novi i ulogovan sam :)
mislim da nije bag, nego sam ja uvezao tabelu sa korisnicima iz stare baze, i iako sam ja to ok uradio, neki fazon postoji pa nece da prihvati sifre, iako su ostale nepromenjene.... moras da ides na forgot pass i resetujes sifru
pa onda radi...
zato sto sam ja to isto morao za sebe da uradim, nije htelo da me loguje, al otkako sam to uradio, logujem se bez problema.

Poslednja izmena:
Mrzi me laksa mi ova fora da se lognem na stari pa onda klik na novi ionako mi sve u bookmarku, a sad kopam cisto iz fore sada sa jednom grafom :p

koliko bi otprilike moglo da se uzme na njemu sa ovom snagom shto imam?
jedan problem po meni je to sto nema pool za njega klasican. jedino kopanje preko poola je na Ypoolu sa njihovim minerom...
a ja sam sa nekih recimo 4Mh/s po qubitu za 8h prosle noci dobio pa nekih 9, a danas je to bilo ~6

e sad mozda bi ti mogao solo da probas, da uposlis sva jezgra da ti rade na wallet-kopanje, ili bi morao preko poola

znachi, ja sa mojojm snagom bih pravio ~27 ric ova za 24h...to je po trenutnoj ceni 6.5e/24h....tjah...opet daleko od onih 1000din :D

znachi, ja sa mojojm snagom bih pravio ~27 ric ova za 24h...to je po trenutnoj ceni 6.5e/24h....tjah...opet daleko od onih 1000din :D
ja se nadam da ce nadolazeci heavy coin da uposli opet cpu-ove, i da cemo se mozda opet skontati ako bude izvodljivo da napravimo pool za nas :)

Juče sam otišao na jedini pul koji radi za taj ric, yapool , tako nesto, i AV mi je blokirao sajt, tako da sam odustao.

Mislim da smo suviše otišli offtopic, jeste da nas je sve q2c navukao na cpu mining, ali sada već vidim da se mešaju mineri za dark, qubit koji koliko khs daje.... pa se stvara konfuzija :)

To ti nije novi miner. Novi daje oko 130 do 150khs po jezgru.

Uplodovao sam novi miner dole podese samo promeni pool i sifru

Kod:
http://speedy.sh/yJAc5/Qubit-novi-miner-benchforum.zip

ovo pricasmo za DRK da mi daje 40-50 po jezgru, ovo je za kubit samo?

ja sad pustih po prvi put drk. na 8350 dobijam 60khs po jezgru a na 4770k oko 75khs sa ukljucenim ht-om ( oba su na 4GHz)

Auuu imam jedan problem...i to malo veci. Kad sam stavljao sifru za novcanik,koristio sam neki pass generator i sve lepo sifru sacuvao u notepad-u,zapisao u blokcic i ja sad da prebacim na menjacnicu kucaj,kucaj,kopiraj iz notepad-a nema sansi..u novcaniku imam 125k novcica,sve zivo sam pokusavao i nema sansi. Sta mi je ciniti? sifra nije jednostavno,ima 15+ karaktera mala velika slova,znaci,brojevi...

Zovi kolege rudare na mobu, možda uspeju da ti to dekriptuju :-devil-:

...sry, došlo mi da se našalim a ne znam stvarno šta ćeš :)

Zovi kolege rudare na mobu, možda uspeju da ti to dekriptuju :-devil-:

...sry, došlo mi da se našalim a ne znam stvarno šta ćeš :)
hahaha..:) ne mogu da verujem koji sam retard,znaci ne mogu da verujem. Jos sad trazim po netu sta mi je ciniti i nadjem temu na btctalku gde je lik 2012 izgubio 50-100btc-a,kad sam to video odmah sam pao u bedak. Mucio sam se sa ovim qubitom mesec dana i da mi propadne. Imam ja sifru,ali verovatno sam negde omanuo dal u malom,velikom slovu,znaku...sad cu da vidim i da nadjem neki recovery program,pa da trazim wallet.dat pre nego sto sam ga enkriptovao. Ako se nekome slicno dogodilo,pomagajte...

ma sta te briga, ionako za par meseci niko se vise nece ni secati q2c :D

Naravoucenije:

Kad si vec odlucio da kriptujes a samim tim i cuvas wallet, generisani password copy/paste u notepad, file-print, 3 copies, print

Kada su crna slova ostala na papiru, tek onda paste u wallet..
Ne moze da omane provereno.. nije sad da ti nesto pametujem.. ali opusteno mozes da se pozdravis sa tim walletom.. ***

...mozda da probas da one simbole koje cesto brkamo menjas - znas ono nula I slovo "o", sestica I veliko "g"...

Naravoucenije:

Kad si vec odlucio da kriptujes a samim tim i cuvas wallet, generisani password copy/paste u notepad, file-print, 3 copies, print

Kada su crna slova ostala na papiru, tek onda paste u wallet..
Ne moze da omane provereno.. nije sad da ti nesto pametujem.. ali opusteno mozes da se pozdravis sa tim walletom.. ***
A brate na tom kompu gde su mi walleti nisam imao stampac,kad sam mentalac. Uvek moram da izgubim pare da bih naucio lekciju. Probacu posle nasao sam neku skriptu koja provaljuje sifru, ima mogucnost da se ukuca priblizno ona koju mislim da je, i ona trazi. ***,ako to ne uspe moracu da se oprostim od walleta.

Za qubit i nisi bas morao tako zaebanu sifru da stavljas. Aj razumem za neke vece sume btc/ltc.

prepises na papir u svesci itd, ne moras da stampas, da nisi promasio neki znak ., itd?

@coa032 moguce da je bilo neki razmak (space), generatori često generišu šifru sa njim.

Nema sansi, probao sam sve i nista,izgleda da cu morati da se oprostim od qubit-a.

Ma kao sto ti neko gore vec rece-najverovatnije nece ni biti vazno hoces li resiti problem s walletom buduci da nas qubit "snom mrtvijem spava". ;)

Društvo jesam novi u ovome ali me interesuje kako mogu da namestim da se kopa sa 20 mašina u mreži ovaj coin i da li može uopšte takvo nešto da se namesti. Želeo bi u firmi da namestim da se kopaju coini jer iovako ništa te mašine nešto specijalno ni ne rade tokom dana.
Hvala unapred ako neko ima ideju da podeli samnom.

Pa napravi bat fajlove, jedan za pokretanje procesa i drugi za ubijanje, podesis da se izvrsavaju u odredjeno vreme i to je to.

Please don't use bots, we can spot it and you will be seriously harming the coin's chance of ever hitting our exchange. We will temporarily remove any coins that have gained votes with bots.
Ovo pise na mintpalu.

Obrisao sam predhodnu poruku,poslacu par ljudi u kojih imam poverenje...ipak ne bih da se prosiri javno programcic. :)

Vrh Dno