Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Au, znači nisam video sve ovo oko novčanika. Poslao neke novčiće pre oko sat vremena na berzu i ne znam gde su.

Sad da imam 2-3 BTC pokupovao bih sve Qubite i proglasio bih ga licnim novcicem. ,)

Imace mislim da je kod nas u Srbiju nije otislo vise od od 3-4%qubita. Iskljucujuci 2-3 coveka koji su pokupili po oko mil. novcica svi mi ostali smo uzeli jos toliko.

Gospodin krecu saopstava:

Dear Community!!!

How hard it was, but thanks to @ex_max we restore the normal operation of the network. All payments on pools sended (2% of the block lost in interval 120960 - 122127)

The incident was very similar to the 51%. I suspect that the botnet or miners used version 8.3. with own pool...

To protect the community and the possible reasons for exclusion, were urgently amended in 8.4.0 and 8.4.1 launched new customer. This allowed through our large pools overtake old network and restore everything in its place.

Thank you all! For your understanding and patience!

I sent a request to all exchanges with the update of the wallet daemon.

All large pools running normally. Small pools synchronization and will be available in the near future.

GPU miner was made ​​at my request. We need it to attract new miners. And combating botnet.

Wallet recompiled (very very thanks for @testz (please if you want look changelog https://github.com/qubitcoin/QubitCoin/commits/master)) Now I update tree header and all good.................

Thank God!

P/S/
- Please linux users recompile you daemon.
- If you have problem -reindex database
More problems should not be

Poslednja izmena:
stopiram qubit pool da ubacimo novi wallet, da znate.

A valjalo bi i ostali da se updejtuju ako nisu...

Ja inace ostadoh bez 2500 qubita... izgubljeni izgleda u medjuprostoru :(

Poslednja izmena:
Ja imam problem sa novim novcanikom. Nista ne stize sa naseg pool-a na ovaj novcanik. Jel treba nesto da se obrise? Ja sam prekopirao samo ovaj novi preko starog.

Probaj blockchain iznova.

Ako vidiš svoju transakciju ovde,

http://q2c-browser.tk/

onda ti ostaje da se nadaš, da će novčići nekako dopuziti do wallet-a.

ja sad pogledao u novcanik a on pise out of sync, a skinuta je nova verzija, i bio je synced i sad opet.... mislim da se mreza nije jos stabilizovala, al videcemo

@nesic1

Ne čitaš, nisu kod njega. :D

Razbijamo sa malim diff-om, yay! :D

Poslednja izmena:
Odakle da skinem novi novcanik?
Sta da radim sa starim? Jel treba nekako da se prebace pare u novi ili ne?

ja sam poslao manual payment pre 3 minute da vidim sta ce biti, i evo sad mi pise da je stiglo....

Jedna r9 290 oko 5Mhs. Sad reko ovaj lik što je napravio gpu miner

Ako krenu ljudi kopati sa gpu bice znacajnig skoka diffa onda

jel kazu kad izlazi, verovatno kad se natovare sa novcicima i onda puste miner

Da li bi neko bio ljubazan da odgovori na moje pitanje?

Vrh Dno