Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Nisu, što? Evo i ja se registrovao sa Visom Internet upravo. :)

Ja sam napravio novi nalog na 2. mail sa istom karticom pre 20min...tako da radi jos uvek.

Ima li neka dobra dusa da napravi novi miner za linux, sto daje duplo vise hash-a?

Ne znam da li bi mogao da da više, podigoh i jednu WinSrv instancu da probam i neke 'pametne' stvari kad se već igram s ovime, computer properties kaže da je u pitanju Opteron 4171HE @2.1GHz, a novi Win miner i na njemu daje ~55khash/s po threadu.

ko je podesavao u linuxu neka pomogne... zapeo sam na ovom koraku:

./autogen.sh i dobijem

./autogen.sh: 8: ./autogen.sh: aclocal: not found

Ponovi postupak kako je u postu #1022 objasnjeno.

Ponovi postupak kako je u postu #1022 objasnjeno.

uradio sam isto tako sve... problem je resen tako sto sam uzeo najnoviji Ubuntu... nego sad mi samo ovo treba:

./minerd -a qubit -t 1 -o stratum+tcp://server:port -u user -p password

sta je ova komanda -t 1? jel to za jezgra mozda?
i user je isto sto i na Win? LoginNaPool.ImeWorkera

DA to je za broj jezgara , user ti je na poolu na kom kopas pa napravis workera

znaci brisem -t 1, nisu moja jezgra pa ih hocu sveeeeeeeeeee :D

NE vec je najbolje da ostavis oznaku i broj jezgara !

vidis, pametno, jako pametno !

nego, kad ugasim ovaj putty, hoce nastaviti da radi normalno ?

Nije ni meni htelo pre neki dan odmah da registruje. Karticu je prihvatilo iz prve. Morao sam da stiskam refres jedno sat vremena dok nije proslo sve do kraja. Unikredit visa elektron

Ubuntu 12.04 radi provereno sa najnovijim minerom 1.1. Daje malo vise nego win i traju duze pare.

Ali ce biti i prepolovljena nagrada

Namestio :D
y3amaqaj.jpg

sad registrovah drugi nalog sa intezinom vizom internet, totalno drugi komp broj i ostalo

ja sam otvorio jos jedan nalog preko iste kartice i istog mobilnog...za sada radi

Nesto ne razumem...napravio sam opet 3 VM sa 8+8+4 jezgra ali sam greskom zaboravio da ispravim pa u mineru sam ostavio da sve 3 VM rade sa po 8 trejda..i ladno ova treca VM pokazuje da kopa za 8 trejda umesto sa 4.
Baca hash i ukupan hash je veliki kao i kod prve i druge VM koje imaju po 8 jezgra i 8 trejda. :d

Poslednja izmena:
Probaj da stavis 16 nozda bude radilo :)

majkrosoft ce PASTI veceras ako Srbi skontaju da mogu proizvoljan broj jezgara da stavljaju :D
verovatno nisu racunali na ovaj nacin uzimanja jezgara LOLOLOLO

(samo pogledaj sta ti pise u nalogu, koliko imas jezgara, nama stoji 20 od 20, vidi da li tebi stoji vise)

Jel ovo uredu jer vec 40 ninuta nece da prebaci u confirmed ?

une6ady6.jpg

ljudi pokusavam da se registrujem na azur ali kad kucam broj kartice ne mogu da ukucam ceo broj, ne dozvoljava mi ??

fale mi 3 poslednja broja nisam ih ukucao jer mi ne dozvoljava??

imam komercijalna banka visa electron karticu preko koje primam platu... moze li to?

Nazad
Vrh Dno