Sto se u principu opet svodi na srecu... koji coin rese da pumpaju...
Pa video bi... ukucas u mineru kolko CPU - da uposli
Elem totalno se ne isplati ulagati u CPU mining čisto malo da razbijem entuzijazam ljudima.Tu najviše profitiraju ljudi koji su po firmama i imaju dostup velikom broju računara i udare po Guerrilla miningu
npr. uzeti par računara koji će biti samo za mining je suludo pogotovo kada se izračuna struja koju utroše ti računari i kolko novca naprave za mesec dana u većini slučajeva matematika je da nema računice tj. zarade sve se svodi na čekanje i nadanje da će taj novčić vredeti nešto do tada treba platiti utrošenu struju i nadati se skup hobi.
GPU mining je i dalje NO.1 ali ko sad počinje sa malo keša bolje da ni ne počinje.
Po meni mining je mrtav ukoliko nemate mnogo keša i mnogo snage odma a da zar nisam rekao da je opet za sve kasnovoz je otisao ljudi koji su pokupovali ASICE ili masovno grafe prosle godine oni su se nakopali i sada rade na menjacnicama i polako prodaju svoj hardver ili ga sire jos i jos megalomani i farmeri kojim nikad nije dosta...
Dvoumim se izmedju ova dva procesora, FX-8350 i i5-4670K, koliko khs daju na defaultu.? A koliko i5 na 4 GHz?
Tj. koji je bolji za kopanje?
4670k na 4.0GHZ daje 720khas iliti 3750komada dnevno.
U kom to filmu sa jednim cpu -om izvlacis ? Ja imam oko 5000khas i izvlacim oko 10.000 qubita na dan ??? Nekad i manje zavisi od diffa i od poola koji je najgori na svetu treba napomenuti da bar ja dobijam puno reject sherova i snaga na pool u mi nekad padne na 3004670k na 4.0GHZ daje 720khas iliti 3750komada dnevno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari