Šta je novo?

Pucacina

rossi-old

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2006
Poena
350
Dakle koju biste mi igru preporucili,da bude pucacina,da se ratuje iskljucivo sa LJUDIMA,znaci bez zivotinja,cudovishta i ostalih s....,i da ne bude neki drugi svetski rat,nego neshto malo novije,sa novijim pucama...???
Hvala

Hehehe...... Jako tesko... meni je nekako bio gotivan Soldier Of Fortune I i II, ali pretpotstavljam da je mnogo matoro da bi to igrao?

F.E.A.R. (ako imas dobru graficku,jer ne vredi da se igra sa low detaljima, i bez efekata). Igra je super, oruzje je vrhunsko, efekti takodje. Bijes se iskljucivo sa ljudima, sve do samog kraja kada ubijas neke duhove, ali to traje svega 10 minuta... Atmosfera je sjajna, (da se u*eres :D ). Ama sve pohvale ! vidi samo FEAR thread koliko ima strana... ;)

Hm, ja OBOZAVAM da igram pucacine, isto tako, da nije WWII, i da nisu razna bica... Ali slabo ima toga, to je i meni problem. Ako imas zivaca igraj I.G.I, i keca i dvojku, skoro sam igrao "Shadows ops red mercury", nema stvorenja, "Project Snowblind", "Far Cry" je fenomenalan, "Area51" je super skroz, ali ima vanzemaljaca, ali je super... I jos neke, ne mogu da se setim sada, ali ako se setim napisacu... Takodje, moze i meni preporuka po istim kriterijumima....
Hvala.

GTA San Andreas ! Definitivno najbolje !
Mozes da probas i Max Payna, tu je pucanje na filmskom nivou

A od kada je SA pucacina?

Pa, ako vec nisi igrao Max Payne - onda je to to sto trazis.

Payne preshao,SA takodje,farcry presho iako ima raznoraznih bica...
@Majstor Zivota,Imam 6600 256 mb,uz 1GB rama,trebalo bi da bude dosta?

Poslednja izmena:
Shiki Mozak je napisao(la):
Payne preshao,SA takodje,farcry presho iako ima raznoraznih bica...
@Majstor Zivota,Imam 6600 256 mb,uz 1GB rama,trebalo bi da bude dosta?

Trebalo bi. Ja sam je igrao na 6600GT uz istu kolicinu RAM-a. Veruj mi neces se pokajati... Puske su ti sve nove, nema svemirskih kao u Quake-u. Doduse ima 2-3 ali nemoj da ih koristis (neki laser). Ostale su super! Takodje iskljucivo ljudi, osim zadnjih 10 minuta igre. Grafika je savrsena! Ma samo cepaj, ovde je vecina presla! :wave:

Probaj Riddicka, ako već nisi. Ima chudovišta, ali jako malo.

Probaj igru Chaser.
Pocetni nivoi i nisu nesto, ali zato kasnije je igra sve bolja i bolja.
Iako je igra iz 2003-ce neces se pokajati.

A mozes da probas i Red Faction 1 koji je isto odlicna igra, ali je bajatija...

Poslednja izmena:
Aj probacu taj F.E.A.R. kad vec kazete da je vecina preshla,a izboricu se valjda nekako sa tim bicima,nece mi biti neki veliki problem,ako ima neko josh neki predlog neka stavi bio bih mu zahvalan,ali neke novije stvari jer dosta ovoga sam vec zavrshio odavno,hvala

Kontra tome sto ne volim igre sa raznim "bicima i stvorenjima", Serious Sam sam presao i keca i dvojku u manje od nedelju dana, ne znam, nekako mi je bila zanimljiva, igriva.... A tu je bilo rokanja do bola... Kao sto Mentor kaze, nije pucacina, nego rokacina!

Da mi je treci deo.... ne bih se odvajao od kompa dok ne zavrsim....

A ja tako, nadjem dobru igricu, igra je dva dana bez prestanka, predjem, i onda se smaram.... Dok ne nadjem novu....

Neshto novije-Rogue Trooper malo futurizma i kvazi 3 lice ali ima par jako interesantnih ideja.Uz Serious Sam kao dodatak humor-shooterima ide i No one lives forever.starije i jako komicno uz razlicite vrste rokanja.
Jesu cudna bica i nije human vs human ali je tu i Alien vs Predator...naravno kec

Devastation nije losa igrica, malo je teska pred kraj.

Shiki Mozak je napisao(la):
Aj probacu taj F.E.A.R. kad vec kazete da je vecina preshla,a izboricu se valjda nekako sa tim bicima,nece mi biti neki veliki problem,ako ima neko josh neki predlog neka stavi bio bih mu zahvalan,ali neke novije stvari jer dosta ovoga sam vec zavrshio odavno,hvala

Iako ima fenomenalnu grafiku i zanimljivu pricu u pozadini, imas utisak jednolicnosti nivoa i neprijatelja. Imas ovu novu igru "Sin - Episodes" koja je malo "sarenija" (koliko znam nema cudovista, mada je nisam dugo igrao), ali je graficki daleko iza F.E.A.R.-a i gameplay je pomalo jadan...

U sustini i nema novije dobre pucacine, a pogotovu ne sa ljudima....

Ma predji F.E.A.R. za pocetak... Sanse nema da ces se razocarati ili smoriti. Ja sam jedva cekao da svane novi dan kako bih sebi dao novu dozu iste. A kada to predjes javi se pa cemo ti dati novi domaci zadatak. :D

Skyw@lker je napisao(la):
Imas ovu novu igru "Sin - Episodes" koja je malo "sarenija" (koliko znam nema cudovista, mada je nisam dugo igrao), ali je graficki daleko iza F.E.A.R.-a i gameplay je pomalo jadan...
Ima i Sin - Episodes čudovišta, dobar deo igre napucavaš se samo sa njima. A grafički je takav, jer je u pitanju Source, koji ipak ima svojih momenata pred kraj igre, tako da ne treba navoditi grafiku kao minus. Poput FEAR-a nije nijedan FPS, još uvek.

Što se tiče napucavanja sa ljudima, najbolji osećaj pružaju FarCry i FEAR, baš zbog kvalitetnog AI-a.

@majstor zivota

mene je fear opako smorio posle 3 sata igranja i gledanja jednih te istih hodnika i kancelarija. Tek posle par meseci sam iz dosade uzeo i presao ga. od nekih 60% igre pa na dalje pocinje da biva bolji, pre toga meni je :vomit:

Aj javlajm se onda za nekih par dana kad predjem,dodushe malo mi je frka zbog prijemnog ali nacicu malo odushka...

gx-x je napisao(la):
@majstor zivota

mene je fear opako smorio posle 3 sata igranja i gledanja jednih te istih hodnika i kancelarija. Tek posle par meseci sam iz dosade uzeo i presao ga. od nekih 60% igre pa na dalje pocinje da biva bolji, pre toga meni je :vomit:

Eh pa nemoj sada tako! :) Ukusi jesi razliciti ali nema sanse da je FEAR smor. Ima jednolicnih delova, ali je i dovoljno drugaciji od drugih. Cesto se provlacis kroz neke tunele,pa si i napolju neko vreme,pa kancelarije,pa neke sajber laboratorije... Bas najveca jednolicnost pocinje posle tih 60% koje si naveo jer tada ulazis u glavnu zgradu...gde su sve same kancelarije. Sta ja znam, meni je Riddick na prvom mestu, pa posle toga FEAR i Q4. Znam da ne spadaju u grupu pucacina, ali su meni Vampiri nesto najbolje sto sam odigrao u zadnje 2 godine... definitivno. :type:

Vampiri su najbolja igra u poslednjih par godina definitivno!

counter strike :D

Vietcong (prvi deo + nastavak Fist Alpha) i to na internetu protiv zivih ljudi ... ludilo od zabave i kvaliteta (moze i preko obicnog modema).
Igram ga jos od 2003 (ili 2002 ?) tj. jos od pojave demo verzije koja je odmah mogla da se igra u multiplay-u na net-u.

Nema bolje igre covek protiv coveka (sa visokom dozom realnosti).

Dosta puta vec pomenuto, FEAR definitivno. Igra jeste kratka, ali fenomalno uradjena ako podignes detalje i dozivljaj je extra. Probaj Vietcong, malo je starija ali isto dobra. Nije bas moderno doba, ali nije ni WWII, a i kampanja je odlicna ako igras na very-hard.

probaj XIII -icu ,odlicna igra,nije zahtevna,uradjena u "strip" fazonu , naravno u boji !!!

poz.

Nazad
Vrh Dno