Šta je novo?

Pucacina

evo,imas novog hitmana.to bi trebalo da odgovara tvom ukusu.
fear je mene malo smorio.ono,lepa je grafika i to je to.
i naravno,ako WW2 bas nije problem CoD2.
onda,riddick je odlican takodje,mada je malo stariji.

Ako volis bliske susrete, tacnije prsa u prsa, onda Condemned.
Sto se tice grafike, u klasi FEAR (i koristi njegov engine :) neki kazu da je cak i bolji, jer je ispeglaniji), i atmosfera mi se takodje svidja mnogo.

pa ako volis horore prepune klisea sa dobrom grafikom fear je pravi izbor.
ako volis horore sa dobrom grafikom de se mlatis daskama onda condemned.
ja ne volim ni jedno ni drugo.fear sam odigrao i smorio me je,a condemned sam samo probao.

Najbolje napucavanje čovek-čovek, odnosno ti i AI su sledeće igre: HalfLife1, FarCry i FEAR i nijedna više. Sve to samo zbog perfektnog AI-a.

Naravno, čovek-čovek varijanta je najbolja u multiplay-u, za to i nije toliko bitno koja je igra... recimo, već pomenuti Vietcong, uz multiplayer-only igre.

Po mom ukusu i preporuci za ono sto ti trazis... trebalo bi da probas...MaxPayne2, FEAR, novi Hitman..

a hitman je pucacina isto kao i Splinter cell i rainbox six... Vise je sunjanje, planiranje i taktika, a pucanje samo kad treba i ako mora.

Pa mnogi Hitmana prelaze u stilu Dzona Vejna :d .

to nije izgovor, ako si igrao hitmana ,a verovatno jesi, znas i sam da kaubojstina moze biti primenjena na svega 20-tak posto misija, ostatak mora da ide po planu.

Black hawk down !!!

Man of Valor (fenomenalno)

Black Hawk down presho,Man of Valor presho,ali cito sam da je Ghost Recon fenomenalan pa shta mislite o tome?

CoD2 trenutno najsvezija dobra pucacina...pre nje Condemned...Monolith je ,po meni, trenutno najbolji sto se FPSova tice...dosta je proslo od Blooda koji je retko kome bio dobar...samo da nastave tako:)

Condemned jeste First Person, ali je daleko od Shootera. CoD2 je WWII pucačina, što je lepo rečeno da ne pominjemo...

Mislim da je dovoljno rečeno u prethodnim postovima. Malo šta novo možemo da dodamo.

Mada, ne vidim da je pomenuto... Boiling Point, koji sa 2.0 patchom postaje kompletna igra, pa usuđujem se reći i jedna od najboljih za PC ikada.

Boiling point sam "igrao" dok nisam sredio mashinu,nije htelo da radi tj htelo je-15 sec radi pa 35 koci i tako u krug,u medjuvremenu sam zagubio cd tako da nisam upoznat sa carima igre,delovalo je ok,mada su me malo smarali one price sa likovima...

Priče su dosadne samo sa generičkim likovima, odnosno prolaznicima, svi ostali dijalozi fenomenalni. Mislim da je Boiling Point definitivno nešto što tražiš, ako te ne plaši tolika veličina igre.

U kom smislu velicina?Za dijaloge sam rekao da su smor u smislu vishe mi se ide da pucam i ne razmishljam nego shto bi polemisao sa nekim nebitnim likovima.
Uzeo sam F.E.A.R. i Ghost Recon ,prvi nisam ni probao a drugi malo procackao ali nisam odushevljen

Veličina u smislu da je Boiling Point velik koliko i Morrowind, a tek nešto malo kraći, rekao bih.

A što nisi rekao da bi da pucaš i ne razmišljaš? To je onda skroz druga priča. Eto, recimo konstantno izbegavaš da probaš F.E.A.R, mada tu protivnici mogu dobro da te oznoje ako potpuno isključiš mozak, iako nije u pitanju misaona igra.

nisam video da je neko predlozio Operation Flashpoint, staro ali i dalje fenomenalno

Mislio sam da sam napisao da necu previshe da razmishljam,ali sam se zaboravio.F.E.A.R nece da mi radi,izbacuje neki error,idem da zamenim cd danas ili za koji dan...

Poslednja izmena:
Kakav error? Kada ti izbacuje? Prilikom instalacije ili negde u igri?

Prilikom instalacije,zvao sam lika od kog sam kupio,poshto mi je to ortak rekao je da ce mi zameniti!
Napishe mi neshto shto ne uspem da procitam shta je,jedino shto ukacim je DANGER ili tako neshto i onda se iskljuci,restartuje komp i svaki put isto...

Topla preporuka Hitman Blood Money. Pozdrav

Konacno sam snimio F.E.A.R. i mogu vam reci da sam se odushevio...
Jedina zamerka je ona glupa devojcica shto se pojavljuje sa vremena na vreme ,ali stvarno extra preporuka,hvala svima...
Trebace ovoga josh poshto sam na raspustu do oktobra pa slobodno dajte predloge...

koje vise jbne preporuke, nabrojase ljudi sve zivo, a ti jos neces wwII, ni cudovista... i kao samo je fear dobar, al smara te devojcica(!).
al si bre razmazen. izadji napolje i igraj basket :)

Jeste bajat thread, ali VTM: Bloodlines je najgenijalnija igra koja je izasla u zadnjih 2-3 godine!

Greg je napisao(la):
koje vise jbne preporuke, nabrojase ljudi sve zivo, a ti jos neces wwII, ni cudovista... i kao samo je fear dobar, al smara te devojcica(!).
al si bre razmazen. izadji napolje i igraj basket :)

Jesi ti drogiran?
Ako nemash nishta pametno da predlozish onda zaobidji ovu temu...

Mogu da preporučim Commandos Strike Force, izdavač je Eidos to govori sve.

Vrh Dno