Shiki Mozak je napisao(la):Payne preshao,SA takodje,farcry presho iako ima raznoraznih bica...
@Majstor Zivota,Imam 6600 256 mb,uz 1GB rama,trebalo bi da bude dosta?
Shiki Mozak je napisao(la):Aj probacu taj F.E.A.R. kad vec kazete da je vecina preshla,a izboricu se valjda nekako sa tim bicima,nece mi biti neki veliki problem,ako ima neko josh neki predlog neka stavi bio bih mu zahvalan,ali neke novije stvari jer dosta ovoga sam vec zavrshio odavno,hvala
Ima i Sin - Episodes čudovišta, dobar deo igre napucavaš se samo sa njima. A grafički je takav, jer je u pitanju Source, koji ipak ima svojih momenata pred kraj igre, tako da ne treba navoditi grafiku kao minus. Poput FEAR-a nije nijedan FPS, još uvek.Skyw@lker je napisao(la):Imas ovu novu igru "Sin - Episodes" koja je malo "sarenija" (koliko znam nema cudovista, mada je nisam dugo igrao), ali je graficki daleko iza F.E.A.R.-a i gameplay je pomalo jadan...
gx-x je napisao(la):@majstor zivota
mene je fear opako smorio posle 3 sata igranja i gledanja jednih te istih hodnika i kancelarija. Tek posle par meseci sam iz dosade uzeo i presao ga. od nekih 60% igre pa na dalje pocinje da biva bolji, pre toga meni je :vomit:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari