Šta je novo?

PTT KDS u Mirijevu

Kod mene jedva... cas radi, cas ne.

2vabiq1.jpg

Zvala sam korisnički servis i kažu da od prošle nedelje u većem delu Mirijeva ne radi, zato što se vrše neki radovi u mreži i da nemaju nikakvu informaciju kad će ponovo da nam puste.

@ET

da neznas mozda da li radi net u 16.oktobra br.7
drug nemoze da dobije povratni signal nikako (kacio je modem direkno i na kabal iz kutije i na vertikalu)

jel radi taj ulaz uopste....da ne gubim vreme za dzabe

poz

Evo malo ping-a... :S:

Ping statistics for 212.62.32.193:
Packets: Sent = 103, Received = 51, Lost = 52 (50% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 6ms, Maximum = 733ms, Average = 74ms

Eto, za dlaku da bude da svaki drugi ping ima odziv. :) Ovako nije dobro. :(

Nego, u Bulevaru kralja Alesandra su konačno malko doterali mrežu, pa je moguće i gledati sve kanale kako treba. :) Kladim se da sad imam uslove za ovakav kablovski net kao u Mirijevu, ali nešto mi ni na kraj pameti ne ide da begam sa ADSL-a.

Zaista bi bilo krajnje pozitivno da neko kupi ovu mrežu i od nje napravi nešto konkurentno i funkicionalno.

Evo sad je ok.. da ne ispadne da se samo zalim hehe.. :D

Ping statistics for 212.62.32.193:
Packets: Sent = 364, Received = 364, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 6ms, Maximum = 70ms, Average = 15ms

m.venac22

kupio sam motorolin modem,prikacio ga ne radi
od lampica sijaju samo prve tri (online ne sija)

drustvo kad ce ovo cudo da proradi, stvarno padam u iskusenje da uzmem najsporiji flat adsl?

Mirijevski venac 2

Signal je sve slabiji, na ivici je sa tapom...
Kakva je situacija u komsiluku...?

Grge Jankesa 8

Kod mene je katastrofa, nekad "funkcioniše", ali je signal toliko slab da ne može da se učita nijedna stranica ni za pola sata. Jedino mogu da igram backgammon online, ali i to mi blokira.
Nekad uopšte ne radi. Zvala sam nekoliko puta i kažu da je sve u redu i sa modemom i sa signalom, i da nemaju na osnovu čega da pošalju reklamaciju.:S:

da li neko moze da pomogne
imam motorolin modem,kada ga povezem na njemu sijaju prve dve sijalice a treca blinka i pc/activi. sija.
da li je to do signala ili do modema?
hvala unapred

da li neko moze da pomogne
imam motorolin modem,kada ga povezem na njemu sijaju prve dve sijalice a treca blinka i pc/activi. sija.
da li je to do signala ili do modema?
hvala unapred

...modem ne moze da se konektuje (los signal)...kada se konektuje sijaju cetiri gornje a narandzasta "pc activity" blinka...

Za ET mortar, zanima me kako stoje stvari (teh. uslovi) za mirijevski venac 22

zivim odmah do crvene zgrade (gde je to damn cvoriste) i dalje nista i ako 4 lampice se vreme veselo svetle. (kao angry mob pred izbore) pa dokle vise ovako?! :mad:

prijavio sam ga u maju prosle godine kada sam ga i uzeo i do sad je kewl radilo, nije valjda da treba o5? :trust: (mozda zvucim glupo, but...)

zivim odmah do crvene zgrade (gde je to damn cvoriste) i dalje nista i ako 4 lampice se vreme veselo svetle. (kao angry mob pred izbore) pa dokle vise ovako?! :mad:

Da li dobijas IP adresu? Retko se desava da imas povratni signal a da nema interneta bar ne u poslednje vreme(sve koje znam na tom cvoristu imaju izlaz na net). Moguce da je neki problem sa modemom.

ip pocinje sa 172 tako da mi ovo izgleda kao da modem nije prijavljen, stvarno vise nemam pojma. mozda je to.... gremlin? :D

Samo treba da ih nazoves na onaj br. na koji si prijavljivao modem, izdiktiraj im mac adresu i odmah ce ti reci da li te vide na mrezi i resice ti problem. Pre 3 nedelje je drugar imao isti problem , verovatno je i tebi pocelo to da se desava u tom periodu (jer su izvodili neke radove na mrezi). Posle poziva sve se sredilo... Pozdrav i javi sta si uradio.

malo pre sam zvao i nista. poslali su prijavu, bla, bla... izgleda da cu na kraju da prodam modem i kao covek uplatim koji mesec adsl-a. @Zagor - tnx anyway

Downstream Value
Frequency 778000000 Hz

Signal To Noise Ratio 21.1 dB

Power Level -7.8 dBmV
The Downstream Power Level reading is a snapshot taken at the time this page was requested. Please Reload/Refresh this Page for a new reading

Upstream Value
Channel ID 5
Frequency 51984000 Hz IP address: 212.62.60.71

Power 40.0 dBmV

Ma i ja sam isto tako zvala, oni vide moj modem i kažu da je što se njih tiče sve ok, ali neće da mi se učita nijedna strana, toliko je slabo.
Jel zna neko na osnovu ovih parametara šta je u pitanju?:S:

Poslednja izmena:
@smm Jel ti proradio?

U svakom slucaju ima perioda kad radi ok ali ima i perioda kad radi ocaj.. Sad je onaj period valjda kad radi ocaj :)

btw. moji signali.. sve gore od goreg :D

Downstream Value
Frequency 778000000 Hz
Signal To Noise Ratio 28.1 dB
Power Level -14.1 dBmV
The Downstream Power Level reading is a snapshot taken at the time this page was requested. Please Reload/Refresh this Page for a new reading
Upstream Value
Channel ID 5
Frequency 51984000 Hz
Power 61.0 dBmV

Nije proradio. Ovako je već mesec dana. Prošle godine je radio super, uopšte nije zezao. Ne znam, moraću da nađem neku alternativu. Glupo je da se non-stop kačim preko 042, navikla sam da sam na netu barem par sati dnevno:type:

IT'S ALIVE!!!! :Klanjanje:bottle:

Vrh Dno