Rusi kakva ti je sada situacija sa ADSL-om?????
Pa koliko bi trebao da stavim za upload a koliko za download i koji netlimiter da koristim? Da li postoje jos neka podesavanja u emuli?za igre i filmove mula je najbolja ! (moje misljenje)
ptt radi perfektno, evo upravo sada je dl25.6kb/s na muli
@ panther
sto ubi toliko up na muli ?
stavi na 4 kb/s to je sasvim ok, pa kad bi svi stavili ko ti sta bi se skidalo (i 4kb/s je premalo)
![]()
5-6 kb/s je normalna brzina po jednom fajlu, stavis ih deset....pa skidas zbirno 23-25kb/s, gde se ti zuris?
Nema kredita i nema uploada... sa tog trackera sam svuko preko 200GB za dva meseca, a da nisam uploadovo ni 50MB :-devil-: . Ko ih *ebe, glupi ameri.
hehehe
naravno ne dobijas maksimalne vrednosti dl odmah po startovanju programa, stanes lepo u red pa.... sacekas 30-40 min,
goxy63 je napisao(la):prvi put cujem da neko kaze ovako nesto za emule (osim ljudi koji nisu umeli da podese sve parametre)
ja koristim emule nekih 5-6 meseci i nemam reci zamerke !
@goxi
skidao sam neki film od 607 mb, i mula mi skine 570 mb i sad stoji vec dva dana, jel to normalno, oce skinuti do kraja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari