Aleksandre, potpuno si u pravu. Samo sto primecujem da se Telekom menja na bolje, a PTT je tek poceo u tome. Ljudi na salteru treba da te usluze vezano za internet, a mozda ni sami nemaju taj isti internet kod kuce, ili nemaju pojma da ga koriste. Samo nauce gde da kliknu i sta da urade i to je to. Ima ljudi koji znaju svoj posao i u PTT-u, ali korisnici do njih ne stizu, a i ako oni hoce nesto da poboljsaju ili promene, onda dolazi birokratija koja sve to zaustavlja. Kad ti treba da dobijes odobrenje od nekog tvog sefa kome je pravljenje burek i internet ista stvar, tesko da dobre ideje mogu tako lako da prodju. Pa i za ovu promociju - ja sam im napisao mail gde sam im javno (hajde da tako kazem) zapretio da cu otici do Telekoma, jer i pored toga sto sam zadovoljan njihovom uslugom, razlika u ceni je bila ogromna. Ocigledno nisam bio jedini koji je tako mislio, mozda su poceli da im odlaze ljudi, pa se konacno neko setio da sazove Upravni odbor i da odluce sta ce i kako dalje. Sada, srecom po mene, ostao sam kod njih, i po vrlo pristojnim cenama imam internet.
Ako neko ovo cita od onih koji odlucuju u PTT NEt-u.... Katastrofalno je kad tehnicka podrska, koja treba da resi moj problem, zna manje od mene - korisnika. OK, jesam napredan korisnik, ali bar da imaju i nekog strucnog sa njihove strane pa kad se jave korisnici koji ipak nesto znaju o kompjuterima, da ih prebacuju na te ljude.... Verujte mi da bih ja bolje pruzao podrsku korisnicima od kuce, nego neki tamo.... SRECOM, pa sam za ovih 4-5 godina koliko sam kod njih, samo 2-3 puta zvao podrsku.... 🙂