VexMunja
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.05.2005
- Poena
- 380
Znaci mogu da uzmem MIK od Telekoma bez da vratim opremu?
Uzmes MiK od Telekoma a vracas opremu kad te pozovu i kazu da im vratis...tako su meni rekli.
sent from TT
Znaci mogu da uzmem MIK od Telekoma bez da vratim opremu?
Pozdrav, da li postoji neki nacin da proverim da li mogu da imam 16mb/s protok? da ga ne placam dzabe ako mogu samo 8Video sam da vi slikate neke parametre pa na osnovu njih procenjujete. Hvala puno
Ljudi nov sam kod ptt-a(od 1. avgusta).Jos nisam dobio racun za avgust,pa ne znam da li je to praksa da toliko kasne ili je neka greska u pitanju .Molio bi stare korisnike da jave koji je tempo placanja jer koristim njihov net vec skoro 2 meseca , a nisam dobio ni jedan racun.To se danas setim pa se cudim...
Racun za AVGUST se stampa pocetkom septembra, i uobicajeno stize za nekih nedelju dana, do max. 10 dana. Rok za placanje racuna za avgust je 15 SEPTEMBAR.
Sto se iskljucenja tice, nece ti iskljuciti net bar do kraja sledeceg meseca, jer oni racunaju da mozes da zakasnis koji dan sa placanjem, pa dok to njima legne i sl. Ali ako racun ne dobijes do 10. za prethodni mesec, zovi njihov Call centar i pitaj sta se desava sa racunom. Mozda je pogresna adresa ili sta god....
To sto oni ne znaju, to moze da prodje prvi mesec, ali ako ne dobijes racun do 10. oktobra, zovi ih ponovo, malo ih kritikuj i proveri da li je adresa dobro upisana. Ako jeste, savataj postara i pitaj ga u cemu je problem i zasto te mrzi![]()
Jel moze online da se prijavi po ovim promotivnim cenama? Necu imati vremena da odem sutra do Takovske. Danas uzeh MIK od telekoma bez vracanja opreme, ne vidim nigde na sajtu ove nize cene PTT-a.
Nikakav problem to ne bi bio da Telekom nije zakljucao opciju username i password na ovom modemu (Huawei MT882u). Moracu da kupim novi, sutra ujutru odmah idem da jurim neki. Cenim da mi ovaj zavrsava posao TP-Link TD-W8901G, kaze da je sve u jednom modem/ruter/wls, ma kuva, pere, cisti, sve za 2500 dinara.![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari