Šta je novo?

PTT adsl

Pošta u Pohorskoj. Poslednji šalter sa desne strane. Ponesi poslednj tel. račun ako se broj ne vodi na tebe i sve završiš na licu mesta za 15 minuta.

p.s. Ako si u razgovoru bio konfuzan kao i u pisanju poruke nije ni čudo što te nisu razumeli ;) nhf

Za Pohorsku sam szanao od operatera, u svakom slučaji hvala.

Normalno da nisam ušao u poštu sa nikavom svojom pričom sem da se raspitam o ADSL-u, za koji ovi nisu ni čuli. A ostalo je totalno nebitno.

Kao sto sam napisao idi direktno kod njih u Katićevu, upuceni su i brzo ce ti uraditi posao..

Nema neta, lokacija Banovo brdo. Jel jos nekom nestalo?

Nema ni kod mene u Niš. Ozbiljan kvar izgleda, odnosno kod Telekoma :)

Znaci nije do mene... Zaječar - Ptt Down. Interesantno da komsija kuca do moje ima net-Telekom- provereno :D

Nije mi ni palo na pamet da posetim sajt :) "Usled planiranih radova, u periodu od 07.03.2013. od 22:00h do 08.03.2013. do 03:00h, doći će do prekida internet saobraćaja kod ADSL korisnika.

Hvala na razumevanju." Moglo je da bude i duže hehe.

Potpuno je neverovatno da PTT piše ovakve informacije na svom sajtu :)

A ja se nerviram, a ljudi lepo napisali...

celo vece net se gusi i koci. Ping do googla je najmanje 106ms. Je l' jos nekom ovako?

Kod mene nije tako...

Pinging www.google.com [173.194.35.147] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.35.147: bytes=32 time=34ms TTL=54
Reply from 173.194.35.147: bytes=32 time=34ms TTL=54
Reply from 173.194.35.147: bytes=32 time=33ms TTL=54
Reply from 173.194.35.147: bytes=32 time=33ms TTL=54

Sad je sve normalno, mozda je bilo neko zagusenje.

Ja sam danas prvi put imao usporenje na yt..sada je ponovo se ok, 1080p radi glatko :)

u četvrtak dobijam mik kod pa bih prešao kod ptta. zanima me koja je procedura, mislim ovi iz ptta mi rkeoše da im forwardujem veratov migracioni mejl sa podacima imenom prezimenom brojem fiksnog mobilnog adresom i da će mi odgovoriti...ali prvi put mi spomenuše da mogu u takovskoj da potpišem ugovor ako sam poslao mik elektronskom formom emailom, dok mi je drugi put neka žeMska rekla da dođem u katićevu kad mi odgovore na mail. ja sam iz borče i bliža mi je takovska jel svejedno gde se potpisuje ugovor/preuzima oprema? može li se sve u takovskoj rešiti??? ako ne, katićeva mi ne gine... hvala

dobio već danas mik kod :D i informacija, može i u takovskoj da se potpiše ugovor, ali oprema mora u katićevoj....ja sam mislio da je ta katićeva negde bogu iza nogu a ona odma do tiršove kod slavije neće biti problema... :)

@mareedesi
Koliko si platio penale Veratu za prevremeni raskid ugovora i koji si paket imao kod Verat-a?

imao sam onaj akcijski paket 6Mbs/1Mb/s... ugovorna obaveza je bila godinu dana a raskinuo sam otprilike na pola...platio sam mesec mart i 3000 i naravno vratio opremu...sada koristim telekomov modem sa mik kodom dok se ne prebacim kod ptta... kad bolje razmislim o prelasku sačekaću još koji dan ipak sam platio za ceo mart mesec, ne žurim baš toliko :)
a što se tiče brzine mislim da ne bi trebalo da bude problema, bio sam ja pre ovog ugovora i na 16Mb i sve je radilo u fulu :guitar:

Poslednja izmena:
Ne znam kako radi kod vas,ali ono kad je preko noci nestajao net na par sati-od tada mi net radi katastrofa i random nestaje na nema pravila koliko. Ocekujem u narednih mesec dana da mi prodje kabli ,tako da cu sa zadovoljstvom pobeci od adsl-a i nadam se da se nikad necu vracati.

kako radi sada ptt adsl? zašto je zamrla ova tema, svi koji žele akciju moraju iskoristiti priliku do 31, takoreći dan dva ranije jer je 31 nedelja...ja u ponedeljak potpisujem ugovor

koliko vidim ptt ima akcije na svake dve godine

kako radi sada ptt adsl? zašto je zamrla ova tema, svi koji žele akciju moraju iskoristiti priliku do 31, takoreći dan dva ranije jer je 31 nedelja...ja u ponedeljak potpisujem ugovor

koliko vidim ptt ima akcije na svake dve godine

Meni je od početka (januara) radio bez problema, 6Mbps. Bila su samo 1 ili 2 prekida uredno najavljena tako da nije bilo neočekivano. Ako mogu da pohvalim, jedan prekid koji je prebao da traje nekoliko sati, trajao je tek 10-ak minuta.

Ja imam 20/1 i radi perfektno. Na PTTu sam od okt 2011 i generalno ISP sa kojim sam imao najmanje problema plus uvek neke dobre akcije. Plaćao sam 16m 1400, a od januara 20m 1900 din. Na adsl nema boljih.

offtopic

Probao kod druga Orion optiku 100/20. Sve radi kao da imaš lokalni web server. :D

da li neko zna ako je sudeći po ovoj slici koliko je moguće da izvučem max brzinu(ide mi kilavo na 13.1 Mb/s), potpisan ugovor na 20, govorili su da neće biti nikakvih problema....da li u ovom slučaju mogu da smanje račun za nekih 100-200din?(možda zvuči smešno-ali da niko nije na gubitku :D

Prilozi

• 2222.jpg
    2222.jpg
    160.4 KB · Pregleda: 85
da li neko zna ako je sudeći po ovoj slici koliko je moguće da izvučem max brzinu(ide mi kilavo na 13.1 Mb/s), potpisan ugovor na 20, govorili su da neće biti nikakvih problema....da li u ovom slučaju mogu da smanje račun za nekih 100-200din?(možda zvuči smešno-ali da niko nije na gubitku :D

Kao prvo mare, nabavi telekomov ruter imaces mozda +1,2 mb gore, jer taj ruter je smece, kao drugo nece da ti smanje racun jer si potpisao ugovor DO 20 ne NA 20.

imam huawei kršinu od telekomovog modema mt882...iz doba dok sam bio njihov korisnik, no ne verujem da je na njemu veći protok

imam huawei kršinu od telekomovog modema mt882...iz doba dok sam bio njihov korisnik, no ne verujem da je na njemu veći protok

Probaj, unesi ptt pppoe username i password pa probaj, ili ga povezi sa ovako bez ikakvog unosenja ostao ti je aktivan telekom username i password, pa daj speedtest :D i diskonektuj se ako je veca brzina onda to koristi probaj nista te ne kosta :D

Nazad
Vrh Dno