Šta je novo?

PTT adsl

Ja primenjujem metod prvih slova dugacke recenice koju znam.

Npr, Sve Sto Ste Hteli Da Znate O Seksu A Niste Imali Koga Da Pitate

p.s. Ne pokušavajte. Nije mi to pass ovde ;)

Imam velikih problema sa SBB-om jos od prosle godine. Los ping, packet lost u svako doba itd. Online igranje cesto predstavlja problem.
Danas mi javise iz ptt neta da imam uslove za adsl pa me interesuje da li vredi sa 10/1 sbb-a preci na 20/1 ptt? Ima li mozda korisnika iz Zemuna, kakvo je stanje?

thx

2501620097.pngMnogo procitanih strana na forumu,samo da zbuni coveka.Presao sam konacno na ptt sa telekoma.Grad je Cacak.Cena super,ugovor isto.Rezultati OK

Samo pitanje u vezi ovog aktuelnog ugovora. Da li mora, kao prosle godine, da se raskine mesec dana ranije da se ne bi automatski produzio ili samo istekne ugovor i nastavlja se mesec za mesec?

U poruci 1202 sam okačio tekst ugovora, pa možeš da pročitaš...

Da li traze saglasnost ili licnu kartu vlasnika linije pri sklapanju ugovora?

Pre 7 godina je bila obavezna... :)

Za Telekom mi nije bila potrebna...

Da li traze saglasnost ili licnu kartu vlasnika linije pri sklapanju ugovora?

Ne znam za NS ali ovde u bg ako odes da sklapas ugovor recimo u gl. posti traze ti i dnk...
Dok u njihovoj postavi u Katicevoj prijatni ljudi traze samo licnu.

Dakle idi direktno u PTT. :wave:

prosle godine je trebao samo placen poslednji racun za telefon (to je kao saglasnost vlasnika linije) i tvoja licna karta.

Za novi Ugovor samo poslendji račun.

Za obnovu/promenu/produženje ništa. Nađu vas u bazi.

Juce prikljucih ptt adsl a nemam bas iskustva sa adsl-om. Da li je ovo dobro iako ima jedan izgubljen paket? Kakva je situacija kod vas sa izgubljenim paketima?

Packets: Sent = 159, Received = 158, Lost = 1 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 12ms, Maximum = 16ms, Average = 12ms

Juce prikljucih ptt adsl a nemam bas iskustva sa adsl-om. Da li je ovo dobro iako ima jedan izgubljen paket? Kakva je situacija kod vas sa izgubljenim paketima?

Packets: Sent = 159, Received = 158, Lost = 1 (0% loss),
Minimum = 12ms, Maximum = 16ms, Average = 12ms

Sta si pingovao?

google. com sam pingovao, evo i attacha sa rezultatom za google.rs.
Nesto tu ne stima, mnogo pikova i dva izgubljena paketa na samo 180 poslatih. Pritom svaki dan kada dodjem sa posla nema signala dok ne restartujem modem...
Imam opciju za Ikom kabal ali samo uz ugovor na 12 mesece pa ako ne radi kako treba slikaj se...

Prilozi

• ping google.rs.PNG
    ping google.rs.PNG
    4.1 KB · Pregleda: 59
Evo moj ping za google.rs načinjen sada:

Ping statistics for 79.101.110.108:
Packets: Sent = 200, Received = 200, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 10ms, Maximum = 30ms, Average = 10ms

Da li mozda neko zna da li je moguce dobiti novi ruter od PTT-a sa produzenjem ugovora (ova novogodisnja akcija koja traje do kraja marta)?
Ako ima korisnika koji su dobili ruter da li mogu da napisu tacan model. Tnx.

Moze. Ja sam dobio TD854W tj. hteo sam da menjam 8817 za wifi ruter i izasli su mi u susret. Bio je jos jedan da se bira ali reko posto oduvek imam TP Link da ne menjam.

Da li mozda neko zna da li je moguce dobiti novi ruter od PTT-a sa produzenjem ugovora (ova novogodisnja akcija koja traje do kraja marta)?
Ako ima korisnika koji su dobili ruter da li mogu da napisu tacan model. Tnx.

Ja sam shvatio da bilo šta što mi provajder da j3 u principu đubre nedostojno kvalitetne kućne mreže, pa sam uložio u kršten WiFi ruter i više ne razmišljam šta će mi ISP "dati".

Ja sam shvatio da bilo šta što mi provajder da j3 u principu đubre nedostojno kvalitetne kućne mreže, pa sam uložio u kršten WiFi ruter i više ne razmišljam šta će mi ISP "dati".

Zato sam hteo prvo da vidim da li daju neki ruter na koriscenje i kolika je upotrebna vrednost doticnog rutera, posto jos uvek koristim neki njihov TP-Link modem od pre ~3 godine.

koga zanima i ko mozda ima problema i ne daje mu se 1000 din za bus i sl, ... "PTT Net je omogućio svojim korisnicima dostavu ugovora i modema Post Expres kurirskom službom. Potrebno je da nam pošaljete broj telefona za ADSL, migracioni kod (MIK), ime i prezime, adresu i kontakt telefon."

Pitanje vezano za selidbu ptt-ovog adsla, devojka se seli iz stana gde koristi ptt net sa ugovorom koji istice u septembru. Seli se u objekat koji je skoro izgradjen i nema telefonski prikljucak, i ko zna kada ce ga i biti posto telekom kaze da nema tehnickih mogucnosti za uvodjenje prikljucka. Moje pitanje je da li je neko imao iskustva sa ovakvom situacijom, i da li je moguci neki sporazumni raskid ugovora sa ptt-om ili ce insistirati na placanju preostalih mesecnih pretplata?

Skoro 100% je sigurno da ce traziti isplatu svih zaostalih pretplata.

Verujem da ce imati razumevanja ako je usled vise sile doslo do nemogucnosti nastavljanja ugovora. Ti HOCES da imas i dalje ADSL, ali KAKO? Nisam imao iskustva, i najbolje popricaj sa njima, i javi nam ovde sta su ti sve rekli.... da znamo :)

Pa moze nekome da "proda" ugovor za malo manju cifru i svi srecni...

Koje vrednosti da postavim za Pcr Rate i Scr Rate?

Сад сам био у главној пошти у Земуну. Хтео сам на лицу места да се распитам за тај АДСЛ. Бледо су ме гледали: Ви мислите на кабловски интернет. - Не него АДСЛ. Овај што ради у пошти каже, а онда морате код Телекома да идете и тамо да потпишете уговор. Господине али на вашем сајту сам видео промоцију за АДСЛ. На крају је дошла нека жена са флајером и ево овде вам пишие број и ту се можете распитати. Хвала, то све могу да нађем на сајту.

Као дугогодишњем кориснику Телекома пре пар месеци ми је истекао уговор. Сад се качим на кевин нет из друге зграде. Кад сам кеву одвео да потпише нови уговор на две године узели смо клик 4. Ма није прошло ни недељу дана, после 3 дана увели су нет Брзине. Кад сам отишао тамо поново да се буним јер смо преварени, рекли су ми да морам да рскинем уговор и да платим пенале, па да онда узмем НЕТ брзине. Данас сам поново отишао до њих. Пао им је цео ситем у Земуну преподне, па нисам успео да завршим у вези милног броја. Успут су ми рекли да можемо да добијемо НЕТ пакет али да поново потпишемо на 2 године.
Да су ми понудили уговор нагодину дана је би код њих без размишљања био поново њихов корисник.

Ускоро ће ми бити потребан интернет и морао сам мало да претражујем током ових дана понуде осталих провајдера. Налетео сам на ову ПТТ-ову понуду. Знам да ми се кум жалио на кабловски интерннет код ПТТ-а. Налетео сам на ову дискусију. Оно што се може закључити из прочитаних коментара да је овај АДСЛ сасвим пристојан уз вероватно најбље услове, не знам да ли постоје повољнији нет што се АДСЛ-а тиче. Видим да се многи жале на техничку подршку, а ваљда ће се и ту направити неки помак.

Звао сам оператера одмах сам га добио и у понедељак, ће ми се јавити.

Vrh Dno