Peccca je napisao(la):Je l' igrao neko? Kakva je? I na actiontrip-u i na gamespot-u je dobro ocenjena.
Psychonauts' greatest achievement, perhaps unsurprisingly, is in the realm of its presentation. Graphically, this is one of the nicest-looking platformers on the Xbox or PC. The whole game has a remarkably polished look to it. The characters animate smoothly, the textures and set pieces all look excellent, and the game almost always performs well, with nearly no slowdown or other such problems to speak of. However, pure performance isn't where these visuals shine; artistry is really where they come together. The whole look of the game feels like the unholy love child of Tim Burton and a Pixar animation team, and it's just wonderful stuff. Everyone has the sort of kooky, misshapen look of The Nightmare Before Christmas characters, and each are hysterical in their own way.
Ralex2 je napisao(la):Ja je igram na 800x600 sve high sa FSAA. Jedino mi je cudno sto sa iskljucenim FSAA nema razlike u performansama, a definitivno pikselnije izgleda.
ATI FAN je napisao(la):Nema razlike ? itekako ima, to sto ne razlikujes 20fps od 60+fps e to je druga stvar...
Neko se zalio na 6600, pa sta si ocekivao od karte od 100e... To ti je po svetskim standardima low budget karta...
Ja i pored Dual Analog joypada i dalje igram na tastaturi, a najvise zbog kontrole kamere misem. Inace igra je vrh, naravno za one koji vole platforme.joriq je napisao(la):inace, igra je stvarno stvorena za neki dual analog gamepad, ne znam kako je vama "tastaturashima"![]()
Ralex2 je napisao(la):Joriq, usao sam u postu ali nigde da nadjem otpusivac. Jedino sto vidim je jedan cogweb. Jer mozda treba prvo da kupim cogweb duster pa da ocistim mrezu, pa cu iza naci sto mi treba?
Voodoo_NBGD je napisao(la):Loše je što je često muzika glasnija od speecha... bar da su ubacili titlove, nego ovako mora da se pojača dosta, a to povlači i glasnu muziku, pa ukućani počinju da se bune![]()
REmix je napisao(la):Hvala joriq ali sada imam novi problem
dakle udjem u toranj i tamo porazim onaj tenk sa mozgom ili shta je to vec...onda moram da se borim protiv mozga..bilo kakav vid napada na njega ne pali..verovatno treba da se neshto napravi kao kod onog tenka gde je trebalo da ga okrenesh na stranu..ali ne kontam shta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari