Šta je novo?

Psychonauts

Nikako da skapiram sta treba da radim sa onim PSI cards koje skupljam. Znam da bi 9 njih trebalo da donesu neku korist, tacnije NEW CHALLENGE MARKER - sta je to uopste? Da li mi za to treba PCI core iz radnje? Sada uopste ne mogu da manipulisem njima.

I jos jedna stvar mi nije jasna. Naime, resavam misije i skupio sam onih s*anja dovoljno da mogu da kupim Cobweb duster i onaj matori me jos zove u radnju i da mi da neku moc ali meni se cini da ako odem da onda ne mogu da se vratim i da mi propada prethodna misija na kojoj sam bio, odnosno gubi se. Tako je bilo malopre kada sam probao.

Sta da radim?

Evo, sad' sam se vratio u onaj "krug" iz koga ulazim u raznorazne misije kroz vrata pomocu teleporta i tu imam jednu "podlogu" ispred koje pise "Back to Sasha's lab" ali kada stanem na nju nista se ne desava. Kako da se vratim u "grad" a posle ponovo u misiju koju trenutno resavam (Find Milkman) ?

Poslednja izmena:
Sta da radim u pozoristu? Nikako ne uspevam da se popnem u caltwaks a onaj kre.ten sto izlazi na slaninu mi nista ne pomaze.

Uspem da se popnem skoro do vrha, kada je ona svetlost "tamna" i vidim gore neke stepenice ali ne mogu da dodjem do njih.

A kada je svetlost "lepa" u jednoj sceni vidim neki scenario kao ne nekom brdu ali ne mogu da dodjem do njega da ga uzmem. Da li to mozda ima neke veze?

U stvari uopste ne razumem misiju, sta treba da uradim? Sta ce mi onaj megafon kada predstava uvek pocne od pocetka?

Hajde, pomagajte, sigurno je neko igrao ovu GENIJALNU igru!!!

Poslednja izmena:
trebas da uzmes sva scenarija, ima ih jedno 5-6, nalaze se na razlicitim scenama, sve dok ti se ne ukaze prilika da se popnes do balona. Megafon sluzi za ponavljanje odredjene scene.
PSI cards koje skupljas doneses u pecinu kod Krulera, na dnu se nalazi ona sprava koja ih pretvori u NEW CHALLENGE MARKER.

Posto vidim da si se TOTALNO pogubio u igri, walktrough imas na http://www.lunabean.com/guides/psychonauts_guide_intro.php

Ja sam ga koristio samo 2 puta :) , i to jednom jer nisam naucio kako da levitiram, igrao sam sa dzojpedom, a sva uputstva o koriscenju pojedinih moci su i dalje objasnjavana na tastaturi :p

Mislim da sam napisao da sam ono od ranije sve sam provalio.
Znaci, SVE mi je to jasno ali mi nije jasno kako da predjem ovu misiju.

Ok ako treba da skupim sve scenarije, ti se verovatno ne secas da mi sada kazes kako da dodjem do ovog sto ne mogu da ga dohvatim.

Samo jos nisam uspeo da shvatim sta je NEW CHALLENGDE MARKER, inace znam da treba da odem kod Krulera i da u one dve masine ubacim mreze i psi cards.

Razumem da je megafon za ponavljanje odredjene scene, ali ne razumem cemu to!?

Moze li na GF 440,posto su meni radili vampiri,mozda i ovo bude guralo.

Poslednja izmena:
probaj pa javi! :) na 6600gt radi :D :d

Ma dajte, bre ljudi, igra nije zahtevna, ali uopste! Na 9600 radi u full-u

Vrh Dno