Šta je novo?

PS5 Jailbreak

Niko to ne moze pouzdano da ti kaze.
Ovo nije nista novo, tako su igre zezale i na starim fw dok nije izasla fpkg podrska.
Osim toga, bitno je koji jb tacno koristis + kojim redosledom i koje payloadove ucitavas. JB bi zaista trebalo da je dovoljno stabilan, mada greske uvek mogu da se dese.
Ja drzim ps5 na 5.50, videcu ovih dana da testiram backportove novijih igara.

Osim toga, bitno je koji jb tacno koristis + kojim redosledom i koje payloadove ucitavas. JB bi zaista trebalo da je dovoljno stabilan, mada greske uvek mogu da se dese.
Koji je redosled i koji paylodovi su neophodni za rad JB?Ja sam trenutno na FW 13.00

Zdravo ljudi, molim za neki savet. Nisam bio u toku dokle se stiglo sa jb mogucnostima. Iskreno zadnjih meseci nisam ni pratio. Sto je najgore na pocetku septembra mi je bila ugasena konzola na starom softveru. Nigde mi nije iskocila nikakva objava ili novost na yt sa jb za 13.60. Upalio konzolu sa povratka sa odmora i naravno softver se apdejtovao na 14.00. Tek posle par dana poceli da mi iskacu videi na yt. Poludeo sam. Tako blizu i mosa.
Dal da cekam 14.00 jb il da prodajem konzolu i trazim sa starijim softverom? Sta mi savetujete. Hvala

Sta da cekas ?

Imao taj "jailbreak" I obrisao shit,updat console I igram

Sve sto vredi sad je online,da se patim zbog par ofline naslova ne hvala

maločas proverih verziju softvera jer dva meseca nisam uključivao konzolu, piše 13.60. Ostavljam ovako do daljnjeg

Sta da cekas ?

Imao taj "jailbreak" I obrisao shit,updat console I igram

Sve sto vredi sad je online,da se patim zbog par ofline naslova ne hvala
Oho, to znaci da to jos uvek ne funkcionise kako treba? Imam switch oled cipovan i sve piratske igre skinute rade besprekorno. Nekad davno cipovan ps3. Mislio sam da je slicna prica. Onda ne diram nista za sada. Videcemo kako ce se stvari odvijati narednih meseci, al ocigledno stvar se zahuktava... Nek stoji za sad na 14.00

Pa zavisi sta ocekujes, sta ne radi kako treba? Tebi treba poslednji FW da bi isao online svakako, JB nema za poslednji, kad stignu poslednji i JB ga, Sony izbaci novi FW i tako se "jure" neko vreme..... Ukratno JB je za offline i to je to , u jednoj recenici. Ako ti ne igras i nemas nista offline, JB nije za tebe.

Nisu jb samo ps5 igre. Mozes da igras ps4 igre sa vecom rezolucijom i vecim fps, mozes da teras emulatore za vecinu konzola (cak i za Switch), mozes cak da koristis i Stremio i Kodi.

zanimljiv momenat je što je Soni tvrdio da je teško kvalitetno emulirati PS3 igre na PS5 konzoli, a u poslednje vreme vidimo da dobar broj zahtevnijih igara sasvim fino radi - znači nije bilo interesa da se cimaju na tom polju

Nisu jb samo ps5 igre. Mozes da igras ps4 igre sa vecom rezolucijom i vecim fps, mozes da teras emulatore za vecinu konzola (cak i za Switch), mozes cak da koristis i Stremio i Kodi.
Znam, pratim sve to od PS3, ali taj deo zanima mali % ljudi ( ili zanima, ali jednostavno ne umeju/ne smeju da cackaju) i nece da zbog stremia i ps4 ztrvuje , ne znam, FC online ili statijaznam.... Za emulatore stoji, ko voli da se igra sa tim.

Nazad
Vrh Dno