Šta je novo?

PS5 Jailbreak

Vreme da se vadi iz celofana.

Prilozi

• IMG_4486.webp
    IMG_4486.webp
    233.9 KB · Pregleda: 78
Jeste, nemojte samo da uradite update na 14 i onda da kukate 🙂 .
Probacu ovo na pro konzoli koju imam, jer bih hteo da probam neke unapredjene verzije igara.
Base konzolu cu ostaviti na 5.50, jer 13.60 nema podrsku za fpkg sto znaci da se opet mora zezati sa externim diskovima i juriti verziju igre koja radi dobro.

Jeste, nemojte samo da uradite update na 14 i onda da kukate 🙂 .
Probacu ovo na pro konzoli koju imam, jer bih hteo da probam neke unapredjene verzije igara.
Base konzolu cu ostaviti na 5.50, jer 13.60 nema podrsku za fpkg sto znaci da se opet mora zezati sa externim diskovima i juriti verziju igre koja radi dobro.
Radiće fpkg na 13.60

gospoda pre svega 🎩

Meni ovo bezveze,sve sto vredi online,cod,arc,marathon,division

Probam par dana pa update na legalis

A zamislite Sony namesti nekog svog da postavi DNS servere koje sutra odjednom prestanu da blokiraju pristup PSN-u i krenu da updateuju konzole. Ja tu iskljucivo verujem Echostretchu i nikom vise. Na 10.01 sam i necu da ga updateujem pa makar nista ni ne igrao. I ovako igram samo Galagu i Pinball Arcade (terminator2).

Treba samo dns server za prvu instalaciju jailbreaka (ili preko pc kada je adresa pc dns server), posle stavljaš kao dns 127.0.0.1 loopback adresu i internet više ne korisiš

ja sam na verziji 26.06-14.00.00.39-00.00.00.0.1na PS5 Pro, znaci ja sam precer'o sto se kaze? automatski update mi je iskljucen odavno, izgleda da deci iskace pa da oni sami azuriraju...

Trenutno nema mogucnosti za jailbreak na toj verziji firmware-a. Trebalo bi da postoje neki exploiti i za tu verziju koji nisu pusteni trenutno vec ce biti nakon sto izadje sledeca verzija koja ispravi te exploite. Tako da ukoliko bas zelis jailbreak mozes malo pricekati sa updatom kada sledeca verzija izadje i videti sta se desava.

Cim ukljucis internet krece ti update hteo ne hteo,tako je krenulo kod mene na 14.00 dok nisam provalio i odmah ugasio net,14.00 ne verujem da ce kroz 6 meseci mozda i vise,pre svega zbog GTA

Jel zna neko na koliko radi ova fifa najnovija dali je na 13,60 da se ocekuje

samo jos jedno pitanje,dali se mogu stare igre za ps4 na ovom najnovijem jilbreak 13,60 istalirati ps5 ?

Ček šta je potrebno da bi se vratio u regularne tokove? 😀 Samo se vrati net i apdejtuje? Ne mogu na neki nacin da provale i da me banuju na psn?

Ja bih uvek iz safe mode-a ceo firmver digao pre toga reset isto.

Nazad
Vrh Dno