Kako god, mislim da tako nesto buduci naslovi moraju imati. Zar ne bi bilo vrh da igras sa nekim stondzu i da mu se sprdas kad izgubi i da to on vidi na kameri.![]()
Ne znam da li da uzimam taj dodatak za pištolj...možda bude super, a možda i ne. Kontam da će mi se u fpsovima ruka vremenom umoriti od držanja Move-a u predviđenom smislu, a opet, glupo mi je da kupim taj dodatak i da onda ispadne neefikasan, da proizvodi lag jer treba vremena od pritiska na obarač do reakcije zbog mehaničkih delova i slično.
Zar nije lag na Move-u cak manji od DS3 ?
Pa bice uzas nisaniti u KZ3 sa Move-om, jer sto kazes zglob stoji u neprirodnom polozaju.
Nemoj ovaj, on za sada sluzi za igrice tipa shoot.....
Za KZ3 imaju drugi, gde se navigator stavi napred kao rukohvat, pa onda imas pravu pusku....
Kako izgleda igrati sam sa 2 Move-a ? Koji je trip ?
Nemoj ovaj, on za sada sluzi za igrice tipa shoot.....
Za KZ3 imaju drugi, gde se navigator stavi napred kao rukohvat, pa onda imas pravu pusku....
Na koji to tacno mislis ?
Ako mislis na one igre koje zahtevaju 2 Move kontrolera, dobro je... Narocito kod gladijatora![]()
http://www.amazon.com/MOVE-Precision-Shot-3-Playstation/dp/B003UF24SI/ref=pd_sim_vg_1
Pogledaj sve slike za ovaj dodatak, tamo ima i rukohvat...
Bese kod RE5 za pucanje koristis Move taster umesto Triggera? Ako je tako onda ne mozes da koristis nijedan od pistolja![]()
Mada, kada razmislim malo, kako sa ovim dodacima koristiti X, O, kvadrat i trougao? Oni idu gore na cev, moraće se levom rukom do njih kada hoće, recimo, da se skoči...![]()
Ipak je mehanički okidač?
Vas ne bi bilo sramota da u kuci drzite te plasticne puske?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari