Šta je novo?

PS3 Move - zvanična diskusija

Zar ne bi bilo vrh da postoji teleport ? :) Bilo bi, problem je shto je tehnichki neizvodljivo josh uvek :)

Kako god, mislim da tako nesto buduci naslovi moraju imati. Zar ne bi bilo vrh da igras sa nekim stondzu i da mu se sprdas kad izgubi i da to on vidi na kameri. :D

Verovatno ce i biti, ali u nekim jednostavnijim stvarima (npr pucacine) gde nije bitan sam pokret vec jedino polozaj kontrolera na ekranu...

BTW probah danas Move demo za Heavy Rain... Kontrole su jos gore nego kad koristis gamepad... Plus sto jos ne registruje uvek kako treba... Zasto su se odlucili na takav interfejs za nesto sto bi trebalo da bude avantura nije mi jasno...

Nisam Heavy rain probao sa move varijantom, a bas sam mislio da zbog nacina igranja same igre moze da bude skroz dobro uklopljeno :trust:

Re5 gold i Lotr Aragorn se sasvim lepo ponasaju sa move-om.

Bese kod RE5 za pucanje koristis Move taster umesto Triggera? Ako je tako onda ne mozes da koristis nijedan od pistolja :D

U Sonijevoj prodavnici u Uscu su se pojavili zasebno:
- Move 5k
- Navigator 4k
- Dodatak za pistojl: 2.5 k :d

a imaju i 4 igre pored sporta (fight, neke 2 pucacine.... )

Super idem da kupim o'ma. :D

Pa vishe se isplati josh jedan starter, drugi Move ispada 3700 :)

Kako izgleda igrati sam sa 2 Move-a ? Koji je trip ?

Ne znam da li da uzimam taj dodatak za pištolj...možda bude super, a možda i ne. Kontam da će mi se u fpsovima ruka vremenom umoriti od držanja Move-a u predviđenom smislu, a opet, glupo mi je da kupim taj dodatak i da onda ispadne neefikasan, da proizvodi lag jer treba vremena od pritiska na obarač do reakcije zbog mehaničkih delova i slično.

Zar nije lag na Move-u cak manji od DS3 ?
Pa bice uzas nisaniti u KZ3 sa Move-om, jer sto kazes zglob stoji u neprirodnom polozaju.

Ne znam da li da uzimam taj dodatak za pištolj...možda bude super, a možda i ne. Kontam da će mi se u fpsovima ruka vremenom umoriti od držanja Move-a u predviđenom smislu, a opet, glupo mi je da kupim taj dodatak i da onda ispadne neefikasan, da proizvodi lag jer treba vremena od pritiska na obarač do reakcije zbog mehaničkih delova i slično.

Nemoj ovaj, on za sada sluzi za igrice tipa shoot.....
Za KZ3 imaju drugi, gde se navigator stavi napred kao rukohvat, pa onda imas pravu pusku....

Zar nije lag na Move-u cak manji od DS3 ?
Pa bice uzas nisaniti u KZ3 sa Move-om, jer sto kazes zglob stoji u neprirodnom polozaju.

Ne mislim na lag od kontrolera do konzole i reakcije na ekranu u tom smislu. Mislim na lag zbog mehanike tog attachmenta. Ti pritisneš okidač attachmenta, koji onda prenosi to mehanički na "oroz" samog Move kontrolera (T taster). Ne znam da li to ima nekog uticaja, ili je operacija momentalna. Zavisi kako je izvedeno/napravljeno.

5317.jpg

Nemoj ovaj, on za sada sluzi za igrice tipa shoot.....
Za KZ3 imaju drugi, gde se navigator stavi napred kao rukohvat, pa onda imas pravu pusku....

Kapiram...

Verovatno si mislio na ovaj. Motion kontroler ide gore u cev, Navigation na prednji šaržer i udri :)

pa.187577.1.jpg

To je Revolution 3 Gun. Nažalost, nema ga previše...korejska firma ga pravi, ne verujem ni da je dostupan van Azije. Jedino da ga naručim sa Play Asia :D

Ako mislis na one igre koje zahtevaju 2 Move kontrolera, dobro je... Narocito kod gladijatora :D

Za odbojku treba mnogo mesta, vec sam 2,3 puta zakacio luster, razbicu ga jos.
Za ovaj Move stvarno treba velika soba, tj praznog prostora....

Da, to je taj isti kontroler, samo ga očito na Amazonu drugačije zovu. Nije Revolution 3 Gun, nego Precision Shot 3 :)

Bese kod RE5 za pucanje koristis Move taster umesto Triggera? Ako je tako onda ne mozes da koristis nijedan od pistolja :D

Ne znam kako sta tacno, zaboravio sam jer sam je igrao 15 min da isprobam samo, ne stizem, ali moze sve da se koristi i radi kako treba, samo treba malo vremena da se privikne covek.

Btw. od move igara uzimam jos sports champions i zanima me ovaj The fight, ali cu sacekati da mu cena padne na > 15 f, posto je samo sto je izasao i kostao je 24 f, sad 22, tako da se nadam u sledecih mesec, dva :)

Mada, kada razmislim malo, kako sa ovim dodacima koristiti X, O, kvadrat i trougao? Oni idu gore na cev, moraće se levom rukom do njih kada hoće, recimo, da se skoči...:(

Ma pishtoljem (pushkom) ce biti sigurno mnogo bolje, i zbog polozaja ruku i nishanjenja, sve je mnogo prirodnije. Lag od mehanichkih delova ne znam kako moze da bude kad je direktan pritisak na dugme, ne ide preko nekih motora :d

Move kontroler sa donje strane ima 4 kontakta, a Navigation samo 2. Nisam video ovaj "pištolj" uživo ali vrlo moguće da se preko 2 dodatna kontakta na Move kontroleru prenosi pucanje, elektronski a ne mehanički.

Ma pogledaj kako izgleda svaki od tih pishtolja/pushaka. Namerno je kod svake T taster blizu okidaca, a to je bash zato da bi pritisak bio shto direktniji...

Ipak je mehanički okidač?

Vas ne bi bilo sramota da u kuci drzite te plasticne puske :D ?

Vrh Dno