Šta je novo?

PS3 Move - zvanična diskusija

Super je igra... Trebalo mi je 10 minuta od startovanja demoa do kupovine igre :D

Kakav je stondza kad se igra u dvoje ?
Sutra mi stize Sport Champions, bar se nadam.

Super je... Posto je wide ugao kamere mozete da stojite dovoljno daleko da je tesko da zveknete jedan drugog :D

Ja sam sa demo verzijom skoro razbio ruster vec. :d

Demo je lak... Videces kasnije na jacoj tezini kad krenu da salju felseve i gadjaju krmace :D

Za vikend sam probao Racket Sports sa 4 Move kontrolera i naišao na problem. Naime, posle nekih otprilike 3.5m razdaljine kamera jednostavno ne registruje kontrolere, tako da smo morali da se sabijemo u tih 3.5m što uopšte nije prektično za igru. Do kraja smo igrali samo 1 na 1 :(

Sta je problem sa Racket Sports? Tu uopste nije vazno kako udaras vec kako si zamahnuo... Klasicna Wii igra... :D mogli ste svi da se izvalite na stolice i tako igrate :D

Poenta je u zabavi, igranju u društvu, a ne u onanisanju na tehnologiju.

Nisi skapirao sta sam hteo da ti kazem... Hteo sam da kazem da kod Racket Sports nema potrebe da se pomeras i da zamahujes kao volina da bi zakucao... Sistem skoro sve sam radi... Ti samo treba da u odredjenom trenutku mahnes kontrolerom... Pored svega toga kamera ima dosta sirok ugao da uhvati sve igrace... (recimo ja imam TV od 32" i kad igram SC na udaljenosti od otprilike 1-1.5m od TV jedan igrac je levo, a drugi desno od TV) Zato me cudi da niste imali dovoljno prostora (vi ste ipak bili na 2-3x vecoj udaljenosti)...

Znaci, da ponovim, moj post nema veze sa PS3vsWii i slicnim stvarima... Pa i ja kad mi dodje drustvo SC igram iskljucivo na Bronze da bi svi mogli da se ukljuce :D Samo sam te pitao u cemu je bio problem? Iz mog iskustva (igrao sam RS i sedeci cisto da probam) za tu igru nije potrebno mnogo prostora... Doduse, nisam probao u paru, ali iscimacu ortaka da je ponovo donese pa cemo probati :D

Nije toliko zabavno ako sediš i igraš, čak i ako jedan sedi a drugi igra, nije to to. Sama igra je toliko laka da je iritantna ali je svakako zabavna :)

A josh je zabavnije ako u drushtvu igrash igru u kojoj pokreti imaju uticaja na igranje :)

vampirbg, aj da opeglamo stondzu veceras ? :D
Stigli sportski sampinjoni.

Jel moze online stoni tenis? Ako moze, ko je zaintresovan? :)

Ma pusti Marlija, ne zove se on dzabe tako :)

Jel ima Sport Champions uopste online mp ?
Presao sam bronze, rame mi otpada. :( Sav sam se oznojio, ovo je ko real deal stonzda. :)

Jel ima Sport Champions uopste online mp ?
Presao sam bronze, rame mi otpada. :( Sav sam se oznojio, ovo je ko real deal stonzda. :)
Jel tebi dobro? Imas igru i igrao si je, a davis ljude koji je nemaju da ti objasne da li ima multi online? :D

A u Black Ops threadu si znao da kakis i nazivas ljude budalama, slepcima i zatucanim gamerima koji ne znaju da se igraju, a ovde pitas ovakve gluposti... ccc :d

Jel probao neko demo Beat Sketcher? ja skinuo sa PSN na legalnoj konzoli i nece da mi radi, ponasa se kao da nemam move... skinuo i instalirao 2 puta i isto se desava :trust:

Demo je neverovatno bagovit... Nece da se startuje iz prvog pokusaja, ako ostavis ukljucen i Move ode u poweroff ne prepoznaje ga kad se ukljuci nazad... Nekad nestaje pointer sa ekrana... Kad instaliras pokusaj vise puta da pokrenes... I ukljuci Move pre nego sto pokrenes igru...

To je u principu zvrljanje po ekranu... prikazuje ti sliku koju vidi kamera i ti posle po tome mozes da crtas... mozda je zanimljivo ako si uduvan ili pijan... :D

Vidim ja da ce jos neki na ignore listu...
U zadnja 2 dana svi su odlepili na benchu... Pun mesec ?

Bogami, pri kraju silvera već mora da se ozbiljno radi i nogama, da bi se adekvatno i brzo reagovalo i igralo efikasno. Ekstra :)

Ljudi dokle ste stigli u stondzi u Sport Champions ?
Mene ceo dan rame i ledja na desnoj strani ubise od sinocnjeg igranja, jedva sam radio. :(
Imam tacno osecaj da se ovde vise cimam nego kad sam igrao pravi tenis.
Koji los trip sto igra nema online mp!

Ne znam da li bi dobro funkcionisao online za stoni tenis... Ima tu dosta podataka za prenos, a i laga ne sme da bude nimalo... Zamisli da zamahnes i secne ti delic sekunde... Promasujes loptu nasigurno ili ces je poslati ko zna gde :D

Kako god, mislim da tako nesto buduci naslovi moraju imati. Zar ne bi bilo vrh da igras sa nekim stondzu i da mu se sprdas kad izgubi i da to on vidi na kameri. :D

Vrh Dno