Heh da, ko zna mozda je moja jedna od onih sto ce da traje dok se ne izlize.
Stoji rasklopljena jos uvek, cekam da mi sutra stigne pravi alat, pa cu da je flesnem
Nego nije ni cudo sto tako brzo riknu, pa bukvalno mozes jaja peci na hladnjaku od GPU kad radi. I dalje je koristim i ako je rasklopljena, naci prst ne mozes staviti nag GPU hladnjak koliko je vruc.
To nemora da bude negativno tj. hladnjak obavlja svoj posao (dobar kontakt izmedju hladnjaka i jezgra).
Elem, ja cu navjerovatnije da nabavim XBOX 360 kad izadje Elite verzija iz prostog razloga shto PS3 nemogu da nakachim na moj monitor! Koji sam BTW nedavno platio 450€...nema HDCP podrshku...
Pomeni je nevjerovatan propust Sony:a da nepodrzavaju VGA standard kao XBOX 360.
Doduse ionako nema shansi da trenutno dam 600€ za PS3 poshto nema ni jedne igre vredne niti 6€...zalosno ali istinito.
Ja sam ga povezao preko dvi-ja i sve radi ok.
A1200, pa kupi novi monitor uz malu doplatu![]()
XBOX 360 Premium all the way.
prazan blueray disk košta oko 50e (od 25gb),a sa narezanom igrom? ne isplati se ps3 konzola kod nas,nije loša konzola. Xbox ima preko 150 naslova sad a ps3 nema ni 40 i sve te elitne igre što će izaći za ps3 pojaviće se i na box-u,650 din za igru nije puno a još ako imate malo brži net možete sami da skidate igre i režete sedi koje vam se sviđaju. A i taj procenat od 33% pokvarenih konzola je u severnoj americi. Mislite o tome...
A jel´ ima neki poseban razlog zasto bas septembar?
Pomeni je nevjerovatan propust Sony:a da nepodrzavaju VGA standard kao XBOX 360. Doduse ionako nema shansi da trenutno dam 600€ za PS3 poshto nema ni jedne igre vredne niti 6€...zalosno ali istinito.
prazan blueray disk košta oko 50e (od 25gb),a sa narezanom igrom? ne isplati se ps3 konzola kod nas,nije loša konzola. Xbox ima preko 150 naslova sad a ps3 nema ni 40 i sve te elitne igre što će izaći za ps3 pojaviće se i na box-u,650 din za igru nije puno a još ako imate malo brži net možete sami da skidate igre i režete sedi koje vam se sviđaju. A i taj procenat od 33% pokvarenih konzola je u severnoj americi. Mislite o tome...
Nece biti da ce gt, ff, mgs, kz, lair, hs, resistance, motostorm i jos kilo igara izaci za 360i sve te elitne igre što će izaći za ps3 pojaviće se i na box-u
Ti se salis, zar ne?A i taj procenat od 33% pokvarenih konzola je u severnoj americi. Mislite o tome...
A ko pricha o pirateriji sa diskovima ? Ko kaze da nece provaliti startovanje ISOa, pa za male pare kupish bilo koji 3.5" sata i stavish ISOe, pa te ta cela kombinacija ispadne jeftinije nego na X360. To X360 nikada nece imati, tamo morash da platish 200e za 120GB..
Ne razumem sto mora da se kupi hard disk od 1TB za konzolu? Ako mozes, pojasni sta si mislio...
Ako provale startovaje ISO image-a Blu Ray diskova na kojima dolaze PS3 igre i ako Sony kaze da mozes da ubacis bilo 3,5" HDD u PS3, onda ce ti trebati sto veci hard jer su ti diskovi od 25GB, znaci na hard od 1TB bi stalo 35-40 igara![]()
ja vam kažem jer sam bio kod tetke u Los Angeles-u ps3 ne postoji,samo kao ime. najviše kupljenih konzola do sada su xbox,nitendo wii pa tek ps3...
Snimis 10-15 igara na HDD i ode 200-300GB, svi koji hoce jeftino igranje morace dodatno da se izkesiraju za neki npr. Segate od cc. 1TB.
Da li se u PS3 moze montirati aman bas bilo koji HDD, bez gubitka garancije, mislim da li PS3 ima HDD bay kome se moze pristupiti spolja kao kod PS2 bucike? Odnosno moje glavno pitanje je da li PS3 moze interno da uskladisti klasican 3.5" HDD? Dzabe meni PS3 ako podrzava samo 2.5" drajvove, mislim PS4 ce izaci na trziste dok se kapacitet 2.5" drajvova popne do reda TB.
Tako se govorilo i za 360 da ce moci sa HD, kao sto je to bio slucaj sa xbox1. Pa na kraju nista od toga nije bilo.
Sve su to samo predpostavke, i nista vise!
U svakom sluchaju, ako ISO loader ne bude postojao (u shta ja sumnjam), bluray rezachi i diskovi vec danas nisu toliko skupi (400$ za rezach, i 10$ za 25GB BD-R), i to ce za kratko vreme da padne na prihvatljivu cifru. Piraterije ce biti pre ili kasnije, pitanje je samo ko moze da izdrzi i ne kupi PS3 na kraju ove godine..
A sto se tice halapljivosti kad mozes da imas sve, driver je potpuno u pravu. Totalno je drugi pristup kad imas te igre koje imas i kad im se posvetis. Ovako sve vise lici na neko isprobavanje. Pocinje da me nervira taj osecaj... Na PC-u inace dosta stvari kojima se podsvesno bavim odvlaci paznju od igre, jos kad znam da ih imam 3 000 000) , ni jednoj se ne posvetim na pravi nacin...
jos kad znam da ih imam 3 000 000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari