Šta je novo?

Prvi put kupujem iPhone,sta sve moram znati

Moja greska. Ja sam imao izgasen Siri kada sam to uradio sa glasovnim komandama i pozvao pogresnu osobu :D

@igor88 jel ti sim free uredjaj - mozda to ima veze?

Zasto bi samo sa iPhone-om to radio? Ja koristim freemyapps sa iPadom isto.

Dada, to sam zaboravio reci, bilo koji iUredjaj, znaci iPhone, iPod touch i iPad, ali sam predpostavio da on nema neki drugi iUredjaj pa cisto da mu napomenem :) Uglavnom slobodno napravi US nalog, kupis ili skupis poene za gift karticu i cepaj, jer hrvatski store je mnogo prazniji, nema google maps npr...

Sim free naravno :-D Nikada ne bih kupio locked phone :-D

Pa i moj je simfree..

meni radi sasvim normalno pozivanje kako srpskih tako i svih brojeva koje imam u imeniku nemam problema sa siri ... Ne znam kako je to vama ograniceno? ip5S-ip5 oba kupljena u Hustonu

Ne znam, meni ne moze, mozda ti imaš odradjen JB, i neki tweek, meni je tako radilo dok sam imao JB, bez njega jednostavno ne radi!

Fenomenalne. Savršen zvuk, a nisu in ear i toliko su udobne da ih i ne osetiš. Na daljinskom možeš da pojačaš ili smanjiš zvuk i play/pause, a uz pomoć Siri da biraš pesmu, izvodjača, plejlistu, vrstu muzike... Iskreno, od kada sam prešao na iPhone, te slušalice su mi najjači utisak.

Sjajno hvala. To su ti detalji koji mi se svidjaju kod apple-a.

Pa i nisu neke obzirom da kao nov korisnik iPhone-a nisam znao samo za ovaj shake i avione...

Elem jel imaju originalne earpods u iStyle i/ili Macoli?

Poslednja izmena:
Za iste pare kupi neke Sennheiser, mnogo su bolje (ako je u pitanju slušanje muzike).

Ovako sluske nisu lose ali brzo "proprde" ja sam uzeo svoje za 120dirhama znaci 25e realno moje mislienje je da su ok ali nista spec... Koliko su u Srbiji?

Jel imaju bilo kakve da su u rangu tipa kao Sennheiser HD 201... Mislim ne nose mi se one uz iPhone ali lep je zvuk :d

Burazeru, ja sam uzeo sonijeve ne znam im ni oznaku bez daljinca su kidaju svake slusalice koje sam do sada imao , pritom kablal je vrlo kvalitetan i izdrzao je cincarenje svuda :-D Jos sam ih platio dz nesto :-D i da koristim i na ipadu i iphone-u :-D Briga me sto ljudi oko mene ne znaju da setam ajfon :-D

Poslednja izmena:
Sinoc sam video na net-u clanak i prepostavljaju da iphone stize oko 16. juna mts-u,a oko 12. juna srpski app store.

Neko je u drugoj temi rekao u maju ;)

Ja sam slucajno video na fejs-u da prepostavljaju da ce iphone poceti sa prodajom 16. Juna posle onog sajma ili kako god se vec zove,jer je i u drugim zemljama na balkanu pocela prodaja nedelju dana posle sajma.

Pre mesecak dana su objavili da stize za 2 meseca znaci mozda stigne i u maju.

Sto se mene tice ni ne mora :p vise mi se svidjalo sto ga ne aeta svako u Srbiji u UAE je svaki tel iphone a svaki 28473 sljamzung nokie samo indijci setaju ostalo mrka kapa ali apple je ikona :p ne bih voleo to u Sr.:) Aboravih BB pre shamesunga

Poslednja izmena:
Kao sto vec rekoh briga me da li samo ja imam iPhone ili svi. Ne znam zasto je bitno da ga niko nema - jel muvate mozda devojke tako sto iPhone izvadite na sto ili ga koristite kao smartphone sto mu je i namena. Cak je mozda i bolje da bude popularan zbog AppStore i ko zna mozda Siri jednog dana.

Ne bih da ulazim u poemiku. Sve u svemu ne bih voleo ;-) svi kukaju na bezparicu a ovamo zele iphone ;-) smesno a ti se potrudi da ukapiras bolje poruku a ne da sam pises kojeata kako ja ne zelim neko da ima isti tel kao ja... Kada budu svi placali karte u autobusu kada ne budu kikali da jedva krpe kraj sa krajem ok neka ga kupe. A ne ovamo lik seta s4 nema kretid trazi od mene za poruku... Jadno

Poslednja izmena:
Shvatam to sto kazes - pogotovo su mi nejasni likovi koji uzmu smartphone a nemaju net u paketu ni wifi bar u kuci. Ali opet sa druge strane to sto neko to ima mene se ne tice - ja samo mogu da izvucem neku korist od toga - dao sam vec primer kako. Kao sto rekoh meni smarthphone sluzi za posao i licne potrebe i za tu svrhu ne vidim razliku da li ga jedini imam u Srbiji ili ga svi imaju...

Ma slazem se ako taj tel donosi pare ili bar ne dam celu platu za isti . ali neko da da 500e za tel a plata mu je 200 meni je nebulozno... Ali smorim se kada dodjem i gledam kako lik koji ima tel od 300+ e napusava kontrolu i govori da treba dz u autobusu da se vozi. Pa ne znam samo kako ga nije sramota... U Dubaiu je bus skoro kao taxi sto se cene tice pa se vise koristi taksi nego autobus . Ali cak i oni indojci koji paru nemaju placaju sve regularno... A indijci vaze kao najveci olos i smradez od naroda, smorim se kada vidim da smo gori od njih.... :-(

@igor88 ti nama ne objasni kako samo tebi rade pozivi preko Siri kada joj kazes da pozove nekog u Srbiji, kakva su ti podešavanja o regionalnom kodu ili šta već ima veze sa tim???

Nazad
Vrh Dno